Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az elsõ lefelén a szokásos módon közlekedtem, és egy öklömnyi kõ megütötte. a felsõ 3-4 fokozat használhatatlan lett.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

én 19 a kategóriámban, de csavarodott hátsóváltóval, meg sárgumival egy tökszáraz pályán... faszom.

A váltót hogy sikerült megcsavarni?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
jövõre akkor meccselünk ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én 19 a kategóriámban, de csavarodott hátsóváltóval, meg sárgumival egy tökszáraz pályán... faszom.
csocsó 121 a középtávon, a többiek kicsivel utána.

azé jó volt megint kicsit izgulni egy cécóverseny elõtt :) jövõre megeszem õket, az tuti.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Gwin megint nyert. Az a szörnyû, hogy ezek defektes hátsó kerékkel is gyorsabban jönnek le, mint ahogy én valaha is tudnék.
Jó volt ez a szászvári déházás. Majd teszek fel videót. Ez a Felsõtárkány tényleg nem rossz, kár hogy nem lesz verseny. Ausztria meg ausztria... semmi többet nem tudok elmondani.
Maratonosok mi helyzet? Chicken mesélte, hogy voltak kalandok, meg egész szép eredmények.

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Örültem h lenéztetek Balázs, Marci!:) Csak kár hogy nem értem haza idõbe!
felsõtárkány link: Video - Pinkbike.com nézd meg a többi videot is egész faszák
Ez meg amit meséltem osztrák hegy: Feltöltött kép
LInk: YouTube - ‪Schöckl Downhill(permanente)‬‏
YouTube - ‪Schöckl Downhill(permanente)‬‏

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elfelejtettem, hogy lesz nálunk nagy cslaádi kaja, de olyan 2 - fél 3 körül már tudok indulni.
Mondjuk legyen inkább fél 3.

Balázs, ha van fix forgatókönyv, akkor megteszed, hogy rámcsörögsz?
Csak, hogy siessek, vagy ne?!
Mert ott nincs net, ahova megyünk...
Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Grat a srácoknak! Pappszi 2. Tomi 3. úgy hogy még ütköztek is egy szépet:) Gyulai Csabi a Gloryval hobbiban 3. Betegek mind.
Hogy lészen a mai Szászvár?

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
A mai magyarszéki OB is bizonyította, hogy a 4X -ban nincs papírforma.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Köszönöm a segítségeket!
Akkor elkezdek egy 70-est is kutatni, kipróbálom azzal is!

Bár úgy tûnik, hogy valakinek meg kell mutatnom, mert a virtuális téren keresztül nem egyszerû ezt letárgyalni. ;)

Mi kihagyjuk az edzést, de megyünk!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Marci!

A kettõ között lesz az igazság! De ezt a távolból senki nem tudja neked megmondani. Ez a bringa egészétõl a te méreteidtõl és szokásaidtól függ.

Viszont irány Magyarszék, mert 9-tõl kezdõdik a 4X edzés.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Köszönöm a jótanácsot!
Az tény, hogy nem volt rossz ülni rajta a 100-assal, csak az irányíthatóságával voltak komoly problémáim.
A gép L-es, és amúgy is hosszú fajta a váz...

Nem tudom mi a szar legyen.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
Koch Marci:
50es stucni sajna rövid lesz szerintem
próbálj egy 90est én is azzal megyek!!!
ránézésre L-es a Speckód akkor inkább de 50 nagyon rövid!!

Chicken:
persze szárazz lesz mindenütt a Duna hát hogyne de azért tegyél be valami sárgumit a középtávra szerintem
Rocsi megúszta röviden megy!!!
ott nem lesz akkora sár!!!

mi szopunk az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha esik ha nem. már mindegy....

én mentem sárban pár éve többször is
Dobogókõtõl vissza
volt olyan rész ahol vastag gumival majdnem meghaltam és nem lehetett tekerni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A picsába.
Ettõl féltem...
Pedig 50, vagy 70, csak 2 centi... :P

A 90-nel sem hiszem, hogy kibékülnék, mert a 100-as egy rémálom!

Meglátás.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Tekerõs embörök!
Az van, hogy lett 50-es stucni a 100-as helyett.
És irányíthatóságra állat, hozzám ez a világ sokkal közelebb áll, de mondjuk egy hosszú tekerésen mit eredményezhet, ha pont fele olyan hosszú?
Mert lefelé szempontjából ugye királyság, csak olyan drasztikusan sokkal rövidebb...

az túl rövid. tán egy hátfájás lehet belõle, de végülis te fogod érezni. én 90essel megyek, pont jó. persze függ a felsõcsõ hosszától. am gépekre ilyen 70 mmtõl szokták rakni.

csiken, olvasd a versenyek között a duna maraton topikot. folyamat írják, h milyen a pálya.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Holnap korán indulás Visegrádra!! :)

Remélem nem lesz nagy sár a maratonon.

Esetleg ilyen lehetne:

Na ez frírájd öcsém!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oks, az pont jó...
Forma1 sincs, úgyhogy bármikor mehet a buli!

Persze, köszönöm!

kochmarton@gmail.com

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Holnap sajnos melózok! Vasárnap reggel megyünk ugy hogy délután jó lesz szerintem ha az idõ is azt akarja. Ha küldesz egy mail cimet küldök a pályáról egy videot ha érdekel!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Igen, megkaptam, elnézést, hogy nem reagáltam!

Sajnos holnap nekünk sem jó, mert a 4X Ob-ra is kíváncsi vagyok, aztán onnan is le kell lépnem, mert délután fix program van...
Nem akartok holnap tekerni? :)
És akkor vasárnap mindenkinek jó lenne a csaptás...

-------

Tekerõs embörök!
Az van, hogy lett 50-es stucni a 100-as helyett.
És irányíthatóságra állat, hozzám ez a világ sokkal közelebb áll, de mondjuk egy hosszú tekerésen mit eredményezhet, ha pont fele olyan hosszú?
Mert lefelé szempontjából ugye királyság, csak olyan drasztikusan sokkal rövidebb...

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Vasárnapra tekerést terveztünk, de valahogy összehozzuk, majd értekezünk még mert holnap délelött még dolgozok bassza meg!
Kölyök8! én küldtem el a számomat privátban ha esetleg lejönnétek csörögjetek rám!