Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Posted 2011. July 03. - 22:41
Posted 2011. July 03. - 22:38
én 19 a kategóriámban, de csavarodott hátsóváltóval, meg sárgumival egy tökszáraz pályán... faszom.
A váltót hogy sikerült megcsavarni?
Posted 2011. July 03. - 22:32
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. July 03. - 22:30
csocsó 121 a középtávon, a többiek kicsivel utána.
azé jó volt megint kicsit izgulni egy cécóverseny elõtt jövõre megeszem õket, az tuti.
Posted 2011. July 03. - 22:14
Jó volt ez a szászvári déházás. Majd teszek fel videót. Ez a Felsõtárkány tényleg nem rossz, kár hogy nem lesz verseny. Ausztria meg ausztria... semmi többet nem tudok elmondani.
Maratonosok mi helyzet? Chicken mesélte, hogy voltak kalandok, meg egész szép eredmények.
Posted 2011. July 03. - 19:02
felsõtárkány link: Video - Pinkbike.com nézd meg a többi videot is egész faszák
Ez meg amit meséltem osztrák hegy:
LInk: YouTube - Schöckl Downhill(permanente)
YouTube - Schöckl Downhill(permanente)
Posted 2011. July 03. - 11:32
Mondjuk legyen inkább fél 3.
Balázs, ha van fix forgatókönyv, akkor megteszed, hogy rámcsörögsz?
Csak, hogy siessek, vagy ne?!
Mert ott nincs net, ahova megyünk...
Thx!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. July 03. - 09:18
Hogy lészen a mai Szászvár?
Posted 2011. July 02. - 23:07
Posted 2011. July 02. - 09:18
Akkor elkezdek egy 70-est is kutatni, kipróbálom azzal is!
Bár úgy tûnik, hogy valakinek meg kell mutatnom, mert a virtuális téren keresztül nem egyszerû ezt letárgyalni.
Mi kihagyjuk az edzést, de megyünk!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. July 02. - 08:35
A kettõ között lesz az igazság! De ezt a távolból senki nem tudja neked megmondani. Ez a bringa egészétõl a te méreteidtõl és szokásaidtól függ.
Viszont irány Magyarszék, mert 9-tõl kezdõdik a 4X edzés.
Posted 2011. July 02. - 07:55
Az tény, hogy nem volt rossz ülni rajta a 100-assal, csak az irányíthatóságával voltak komoly problémáim.
A gép L-es, és amúgy is hosszú fajta a váz...
Nem tudom mi a szar legyen.
Posted 2011. July 01. - 23:54
50es stucni sajna rövid lesz szerintem
próbálj egy 90est én is azzal megyek!!!
ránézésre L-es a Speckód akkor inkább de 50 nagyon rövid!!
Chicken:
persze szárazz lesz mindenütt a Duna hát hogyne de azért tegyél be valami sárgumit a középtávra szerintem
Rocsi megúszta röviden megy!!!
ott nem lesz akkora sár!!!
mi szopunk az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha esik ha nem. már mindegy....
én mentem sárban pár éve többször is
Dobogókõtõl vissza
volt olyan rész ahol vastag gumival majdnem meghaltam és nem lehetett tekerni!
Posted 2011. July 01. - 23:26
Ettõl féltem...
Pedig 50, vagy 70, csak 2 centi...
A 90-nel sem hiszem, hogy kibékülnék, mert a 100-as egy rémálom!
Meglátás.
Posted 2011. July 01. - 22:35
Tekerõs embörök!
Az van, hogy lett 50-es stucni a 100-as helyett.
És irányíthatóságra állat, hozzám ez a világ sokkal közelebb áll, de mondjuk egy hosszú tekerésen mit eredményezhet, ha pont fele olyan hosszú?
Mert lefelé szempontjából ugye királyság, csak olyan drasztikusan sokkal rövidebb...
az túl rövid. tán egy hátfájás lehet belõle, de végülis te fogod érezni. én 90essel megyek, pont jó. persze függ a felsõcsõ hosszától. am gépekre ilyen 70 mmtõl szokták rakni.
csiken, olvasd a versenyek között a duna maraton topikot. folyamat írják, h milyen a pálya.
Posted 2011. July 01. - 21:53
Remélem nem lesz nagy sár a maratonon.
Esetleg ilyen lehetne:
Na ez frírájd öcsém!
Posted 2011. July 01. - 20:17
Forma1 sincs, úgyhogy bármikor mehet a buli!
Persze, köszönöm!
kochmarton@gmail.com
Posted 2011. July 01. - 20:07
Posted 2011. July 01. - 19:38
Sajnos holnap nekünk sem jó, mert a 4X Ob-ra is kíváncsi vagyok, aztán onnan is le kell lépnem, mert délután fix program van...
Nem akartok holnap tekerni?
És akkor vasárnap mindenkinek jó lenne a csaptás...
-------
Tekerõs embörök!
Az van, hogy lett 50-es stucni a 100-as helyett.
És irányíthatóságra állat, hozzám ez a világ sokkal közelebb áll, de mondjuk egy hosszú tekerésen mit eredményezhet, ha pont fele olyan hosszú?
Mert lefelé szempontjából ugye királyság, csak olyan drasztikusan sokkal rövidebb...
Posted 2011. July 01. - 19:08
Kölyök8! én küldtem el a számomat privátban ha esetleg lejönnétek csörögjetek rám!