Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Mi kihagyjuk Egert,mert elõtte jövünk haza a nyaralásból.+ Orfû tófutás van akkor.De Ti nyomjátok!!!.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Na alakul ez!! :)

Nevezzetek is!!

http://nevezes.odins...u/?mn=messenger

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Rigó, HOrváth Zoli én most már tuti lett, nevezést intézzük
júl. 24-ig lehet 6000ért
helyszínen 9000

Szállást majd kitaláljuk, péntek este már megyünk, mert éjfélre ér be a Rigó gépe BPre és ott felvesszük azt szombatra kell csak nekünk szállás valahol
majd nézek a közelben!

Én is jövök, és lehet,hogy még többen is a környékrõl.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

Egerbe (Bükk Maraton) kik jönnek???

Eddig biztos:
Big, Horváth Zoli, Rigó, Merõ, Ildi, Csikenék

Még nem biztos:
Rocsi, Maró, Komi Lackó

Buktáék? Balázsék?

A szállás meg a nevezés miatt kéne kicsit szervezkednetek!!

Rigó, HOrváth Zoli én most már tuti lett, nevezést intézzük
júl. 24-ig lehet 6000ért
helyszínen 9000

Szállást majd kitaláljuk, péntek este már megyünk, mert éjfélre ér be a Rigó gépe BPre és ott felvesszük azt szombatra kell csak nekünk szállás valahol
majd nézek a közelben!

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
MEGHÍVÓ

2011. július 16-án szombaton 16:00-tól várunk mindenkit zöld szeretettel és sárga napfényenergiával
Kémesen az Ökokempingben. (Kémes, Petõfi utca)

A malomudvart július 4-én, mint a gólyák a fészket ellepték a német, horvát, görög, török, lett, lengyel, francia és magyar fiatalok.
Mint a tücsök a nyáridõben szorgoskodnak, hogy együtt emeljük elméletben és gyakorlatban európai szintre az Ormánsági Zöldút mozgalmat, miközben két keréken ismerkednek az Ormánság természeti és épített szépségeivel: Drávapart, Ormánság múzeum, szövõszékek, szõttesek, templomok, erdõk, mezõk, tavak, vadak, halak...
A közel 50 fiatal három csoportban dolgozik két héten keresztül: Ormánsági Zöldútvonal kijelölése, interaktív élõ társasjáték felállítása, társadalmi célú rövidfilm és riportfilmek készítése. Mind a három programelemnek célja, hogy az idelátogatók outdoor és a nem formális nevelési eszközök segítségével ismerjék meg az Ormánság természeti, tárdsadalmi csodáit, múltját, alakítják jövõjét.
Az idelátogatók számára a jövõben komplett programcsomagot tudunk majd nyújtani a tanuláshoz és hasznos kikapcsolódáshoz.

A munka eredményét július 16-án szombaton 16:00-ai kezdettel mutatjuk meg az érdeklõdõk és a média számára.
16:00-tól kerékpártúrára és társasjátékra invitáljuk a kémesi malomba látogatókat, valamint este 7 órától a hivatalos megnyitót követõen részletesen bemutatjuk a munkacsoportokat; az estet a filmes csoport zárja, akik több kisfilmmel is készülnek a két hét során.

A program este 11-ig nyitott a nagyközönség számára, azt követõen a táborlakókkal zártkörû közös program következik.

Várunk mindenkit szeretettel, ha bármilyen kérdésük van keressenek minket:

Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft.
7843 Kémes
Kossuth utca 1.
+ 36 70 427 39 23

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Ezek kicsit továbbfejlesztették a piálós Duál-játékunkat:

Mondjuk, mi már vagy 15 éve csináljuk.

Nagyon komoly. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Errõl tudnál linkelni programot?
Ha jó az idõpont, meg megy olyan is, aki nem erõs, akkor lehet, hogy én is jönnék.
Elvileg megfogadtam, hogy idén elmegyek egy maratonra...
:)

Jó bulit, te kopasz rohadék! :D:D:D
Hétfõn akkor segítesz a traszferben, bizniszben?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Egerbe (Bükk Maraton) kik jönnek???

Eddig biztos:
Big, Horváth Zoli, Rigó, Merõ, Ildi, Csikenék

Még nem biztos:
Rocsi, Maró, Komi Lackó

Buktáék? Balázsék?

A szállás meg a nevezés miatt kéne kicsit szervezkednetek!!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Holnap kezdõdnek a hegyi szakaszok a Touron!!!Hmmm Ma + voltunk a hertelendi strandon,tök jól +csinálták.Csak sajna meleg vizes medencék vannak.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
epp veszpremben utcazene fesztivalon :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A Doktor úr megint nem vette föl a telefont! :D
(Rocsi tuti ugrik majd rá... :P)
Pedig csak azt szerettem volna mondani, hogy ejjjjjjjjhaaaa!
Szerintem új korában sem volt ilyen fasza a teló!
Nagyon hála, csak amikor mentem érte, akkor rohanás volt, aztán elfelejtettem mondani.

És mint kiderült, az a srác venné meg, aki lepostázta a sajátját szervízre.
Kicsi a világ!
És és és itt jön képbe ismét Rocsi, mert ha az a villa hétfõre elkészülne, akkor esetleg légyszi elõre is nagyon hála ugye fölvinnéd ugyan annak a srácnak a bringámat eladni és a villáját, ami kikúrálódott a Doktor úrnál...
:D
PusziPacsi, akár hol is vagy épp!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ezek kicsit továbbfejlesztették a piálós Duál-játékunkat:

http://www.youtube.c...VO0c5tZc#at=141

Mondjuk, mi már vagy 15 éve csináljuk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

'93 trek 8000
Feltöltött kép

HALLOD!!!!!!

elsõ montim!!! 94' ben vettem :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ugy volt,h szabira megyek,de a fonokom mast talalt ki nekem :) masodik nap: uton becsbe, aztan este veszprem utcabal.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
Rocsi, munkanélküliként remélem csak a szabidra gondoltál!!!!!

szép az hely ahol jártál az tuti!!!!!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na. Elso napom munkanelkulikent: 50 kilcsi a bakonyban, mulatsag a sobri joska kalandparkban, somlo hegy megmaszasa. Most meg borozas es parasztvacsi.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Van egy eladó XT elsõ agyam, ha valakit érdekel, crcn 2-t raktam a kosárba 1 helyett és már nem akartam variálni.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Szegény jól járt.

www.velo.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
15 centi, 11,2 kiló. faszom.
Specialized Stumpjumper Carbon EVO 2012 - First Look - Pinkbike.com

ma mindenki kihúzta magát a bringázás alól. chicken torokfájós, balázs a csajával teker, kokk meg inkább elbaszta a bicaját, csak ne kelljen jönni.
én azér mentem egy 40et. még a talpam is izzadt.
Sports Tracker

ja, és ha nem szégyellnétek eléggé magatokat, akkor tessék: orfûrõl elindultam felfelé a bicajosúton. és ott a barlangászháznál egy kopasz, nagyszakállú, köpcös figura elment mellettem, mintha álltam volna. trekking bicaj, sima pedál. hát már csak fent az útkeresztezésnél bírtam megfogni, vazze. ott összeismerkedtünk, és mondta, hogy ma ez a harmadik tekerése. ment reggel 8kor, délben, meg most.és ezt nyomja mindig. 54 éves. 93ban egy trek 8000essel (!) nyert pár cc versenyt. még fateromra is emlékezett.

'93 trek 8000
Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Egészen rendben van ez az új aquapark. Ma állítólag 6ezren voltak...

Akkor ezért gondoltam tegnap a Remeterétnél két perc várakozás után, hogy lassan születni kell az út túloldalára.

Ilyen dög melegben nem lehet tekerni, én is kihagyom.. Esti lámpás tekerés jobban hangzik, ha van lámpátok, tõlem bármi jöhet.