Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Sajna a hétvégém már le van zsírozva, de nagyon jól hangzik. Legközelebb mennék.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Hétvégén péntek estétõl vasárnap estig van kedve valakinek csatlakozni egy balatoni bringázáshoz?
A bélatelepi kempingben alszunk, szombat reggel hajókázás Badacsonyba, majd vissza Tihany felé a déli partra a kempingig, másnap a másik irány több hegyi ösvénnyel.
Szerintem 15-20 ezerbõl szállással utazással és kajával megúszható. 6 fõ már biztos, de valószínû, hogy még egy 6fõs csapat, és még +2 csatlakozik hozzánk.
Akinek van hozzá kedve jelezze, és egyeztetünk.
Jó buli lesz.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Szar ügy, de használd ki, tekerj sokat addig.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
sajnos az új még nem indult be annyira, hogy megéljek belõle, ezért most azt kell nyomnom ezerrel. meg megpályáztam egy másik állást, remélem oda felvesznek. az ütne...
ja, és õk váltak meg tõlem, nem én tõlük.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Annyira beindult az új dolog, hogy már nem bírtad a kettõt, vagy annyira bízol az újban, hogy így jobbnak láttad?
Vagy nincs közük egymáshoz?

És nagyon köszönöm a segítséget!
Bár az indokon azóta is le vagyok akadva...
Akkor vegyen újat, bazz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na, ma aláírtam a felmondásom... :( 4 év után. innentõl elõre van csak :)

Hentitominak boldog szülinapot!!!!!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

lefele 63as tempónál kaptam egy hátsó durrdefektet kemény volt....

Az nagyon komoly, és simán meg tudtál állni?

Ezekben a melegekben rászoktam az esti/éjszakai tekerésre. Ma mentem egy Orfû-Bános-Lapis kört. Öngyilkosjelölt állatok vannak az erdõben, egy nyulat és egy békát hajszál híján elütöttem. Lapison meg egy busz és tengernyi gyerek, nem tetszettek nekik a "reflektoraim", vakultak rendesen. :)

Pár napja az állatkert alatt kivételesen nem az ösvényen, hanem az úton tekertem, lehet azért nem lettem vaddisznó-pecsenye. :) Marha nagy ricsaj, ágak törnek szanaszét, porfelhõ és röfögés a bozótból, húztam is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, kössz az infót!

Rocsi, jó fej volt a csaj, reggel akkor viszem neki... ;)
Napközben hívlak és akkor adok kontaktot.
Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
na ma én is tekertem egyet reggel:

Zengõ, majd le Püspökszentlászló, erdészeti út, majd terepen fel Hármashegyre, na ez volt a brutál az kurva meredek!! úgyhogy a szerpentint választottam mert égtem széjjel a napon, arra DH-zatok basszus ultra brutál! betonon meg kérhettek felszállítást!

lefele 63as tempónál kaptam egy hátsó durrdefektet kemény volt....
azt nem mûködött a kis pumpám szingó része szenvedtem fél órát mire fel tudtam fújni valamennyire

délután strandolás volt, jól szétégtem, nem kell nekem naptej!!!! kemény vagyok
most meg fájok!!

jó éjt mindenkinek!!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Délután jöttem meg Balcsiról, most sikerült gép elé ülni. Nem lesz kész a teló, mert még hiányzik hozzá egy o-gyûrû. Már beszéltem a sráccal és majd elintézzük futárral.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rocsi, mész végülis holnap Pestre?
Mert Balázs sem reagált, hogy kész lesz-e a villa, meg Te sem, hogy akkor el tudod-e vinni a bringámat...
Ugyan azé a srácé a villa, aki megvenné a bringámat.
Mi lesz, hogy lesz?!
Elég last minute a dolog...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Mi a kis tóhoz gondoltuk a strandolást ma du. Én meg elõtte onnan Orfûrõl elmennék a egy panoráma körre: Mer az szép vazz!
Feltöltött kép

Söcinek küldöm (mindig rajongott, ha ezeket hallgattam):

http://www.youtube.com/watch?v=4_bZ5eeisno

Heeheheh!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Hozzánk jönnek Anyumék,max Orfû séta.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Hétvégi strandolás valaki? Maró azt mondta, hogy õk szombat este Hertelendre mennek.

Ki mit tervez?

mi strandra valószínû orfûre!!!!

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

Hétvégi strandolás valaki? Maró azt mondta, hogy õk szombat este Hertelendre mennek.

Ki mit tervez?

Hali!

Most indulunk Gárdonyba. = fürdés és deszka

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ribacz Peti nem rég mondta, hogy lesz nála valami holnap és elvileg mennek Maróék is, szal nem tudom, hogy eljutnak-e fürdeni... :)

Inkább délután Orfû!

Balázs, hétvégén elkészül a Fatty?

MunkanélküliRocsi, hivatalosan még nem bólintottál rá a hétfõre.
Kihasználhatlak?
:P

Eszti+Balázs, tuti nem mentek maratonra?
Annyira nem nagy költség...
Ha nem mentek, nincs kivel tekernem.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Ki mit tervez?

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

Mi kihagyjuk Egert,mert elõtte jövünk haza a nyaralásból.+ Orfû tófutás van akkor.De Ti nyomjátok!!!.

nálunk is ez a helyzet! csak mi esküvõre megyünk utána...az is kész anyagi csõd...

plusz én is készülök tó-futásra, bár csak fejben...végül is ott dõlnek el a dolgok, nem?! :)
tudtad, hogy tó-átúszás is lesz?

Orfû 2011. - Orfû
No risk - No fun! :P

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A Gombos-Csöcsönszki Edinával jártál?

Feladvány:
(Maró + DVD = ?)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én még nem tudom egert, valszeg utolsó pillanatos lesz... munkanélküli vagyok :)

hû, a második exem, aki híres lett:
2:59-tõl
Edina & Joshi – 53.adás 2.rész | FEM3.hu