Jelentkezz be Regisztrálj

Babatopik - nem csak kezdõknek
Írta 2009. április 15. - 21:20

vendég_Charon_*
Írta 2009. április 14. - 13:16

Mi vegul ilyet vettunk, pontosabban az integralt hatso villogos verziot.
Ha kicsi a bicaj, mint esetemben, akkor a sarkamhoz hozza tud erni a gyerekules labtarto resze - a legkozelebbi illetve hatradontott pozicioban.
Hatrabb tolva nincs gond.
Írta 2009. április 14. - 13:07

Cipeled akkor azt a kölköt mindenhova, mi? De mi az a topi?
Gyerekülésbõl nekünk a Hamax Kiss lett a választás. Konzollal. Felülhúzól váltóval volt felrakva úgy is, hogy a bowdenszemre lett ráhúzva a bilincs úgy, hogy pont kilógott a likon.
Amúgy a konzolos gyerekülésnél, ha nagyon megnehezedik a kölök, akkor fel lehet tenni a bringára egy csomagtartót és betenni a csomagtartó és az ülés közé egy labdát, vagy vastag szivacsot.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. március 25. - 23:17

Sziasztok!
Gyerekulest szeretnek vasarolni es ebben kernem tanacsotokat.
A biciklin nincs csomagtarto, ezert vazra szerelhetos konzolos megoldas johet csak szoba. Viszont felulhuzos elso valtom van.
Az volna a kerdesem, hogy ha a nyeregcsore rogzitem ezt a konzolt, vajon elbirja? A gyerek most meg "csak" 13 kg, de meg noEs ez azert eleg nagy erokart jelenthet ott.
Esetleg valamilyen tipust tudtok ajanlani?
Koszi elore is.
Udv,
drv
Nekünk ami bejött: régi, békebeli Kettler.
Kapható a vásárokban. Ára a jó állapotúnak 3-5e Huf
Ülõcsõre konzollal feltehetõ, abba csatlakoztatható és egy mozdulattal eltávolítható. Vastag oldalfal, állítható fejtámla.
A 3éves Fiamat vittem szántáson,kiképzõ pályán, 2méteres meredek lejtõkön benne, trekking keróval, még mindig jól bírja.
... a recumbentemen is olyan van.
pénteken teszek fel képet róla.
más: eladó babakocsi topi nincs?

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2009. március 24. - 08:29

Írta 2009. március 23. - 22:54

kezdek vaterázni gyerekágyilag, meg faszomtudja hányfunkciós gyerekizé után
Írta 2009. március 23. - 22:52

Mármint nem az iváshoz, hanem sejted te azt, mihez! ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. március 23. - 22:48

csak a némberem egész nap rókázik, mint állat, kb -6kg nál tart
tomtom, b6, meg ilyen szarok, de az annyja is végigböfögte az egész folyamatot anno..
ha arányaiban igy megy, a gyártás végén mehet ilyen makettnek billegni a szinpadon szines rongyokban
inni?
gyerekre csak ha kész van. :-D
amugy folyamatosan nyomom :-P
Írta 2009. március 23. - 22:42

Na, csak nem "szaporodásnak" indultok Gabi bátyó?

Öröm és boldogság!

Írta 2009. március 23. - 22:40

Írta 2009. március 23. - 22:38

aszem beállok a sorba
okt.18-ra késziti el teljesen az asszony, tehát kb. cabernet sav. gyerek lesz.
Írta 2009. március 23. - 22:22

Gyerekulest szeretnek vasarolni es ebben kernem tanacsotokat.
A biciklin nincs csomagtarto, ezert vazra szerelhetos konzolos megoldas johet csak szoba. Viszont felulhuzos elso valtom van.
Az volna a kerdesem, hogy ha a nyeregcsore rogzitem ezt a konzolt, vajon elbirja? A gyerek most meg "csak" 13 kg, de meg no

Esetleg valamilyen tipust tudtok ajanlani?
Koszi elore is.
Udv,
drv
Írta 2009. január 30. - 21:56

Írta 2009. január 29. - 15:27

--Trifo
Írta 2009. január 26. - 22:34

kapott infuziot a szules alatt az anyuka? pl fajas erositot. ezek a gyerkocok ugyanis elinte eleg nehezen alkalmazkodnak a kulvilaghoz.Megpróbáljuk, melege sz.tem nincs (pöttyök nincsenek) mert elõbb-utóbb mindenhol elkezdi akárhol vagyunk. Ha mozgatjuk (kocsiban, bevásárlás, stb. akkor nem sír). Otthon nincs meleg kb.20fok. És egyáltalán nem alszik napközben (mondjuk este igen, hál'istennek). Ha sikerül valahol elaludni, akkor ha hazaérünk, bemegyünk a lakásba, rögtön felébred.
Kérdeztem ismerõseimet akiknek fia van, ott is hasonló volt a helyzet.
Nem panaszkodásból írtam ezt, csak mint "érdekesség"
a sirasnak ezer es ezer oka lehet, de szerettettel, turelemmel csodakat lehet muvelni. nalunk a masfel oras etetesek voltak sikeresek.
(. . )
. ° .
vendég_Charon_*
Írta 2009. január 24. - 21:24

2006, december 24 - 19:29 — JJ
Igaz történet Angliából
A kislányom iskolájában karácsonyi koncertet rendeztek, amelyen a lányom osztálya Jézus születésének történetét adta elõ. A lányom, Abigél játszotta Máriát (nagyon büszke voltam!). Néhány perccel a darabjuk kezdete után, Abigél egyszercsak felhúzta a ruháját, és a mellére tette a kis Jézust. A jelenet ettõl kezdve kezdett eltérni attól, amit betanultak, és a következõképpen zajlott:
József: - Mit csinálsz?
Mária: - Megetetem a kisbabánkat.
Pásztor: - Miért, van nálad cumisüveg?
Mária: - Ne légy hülye, a cicimbõl szopja a tejet.
József: - Ez gusztustalan.
Mária: - Nem, az a babatej a gusztustalan, amit a Tescoban árulnak. Az én kisbabám tökéletes tejet kap.
Pásztor: - Mi az a cici?
Mária: - Azok a kis kiállók, amik a nõknek vannak.
Pásztor: - Azok nem cicik, hanem mellbimbók.
Mária: - Nem, azok cicik.
József: - Akkor miért nem kaphatja Jézus cumisüvegbõl a tejet?
Mária: - Azért, mert nincs nálam mellszívó - elfelejtetted felpakolni a szamárra.
Pásztor: - Nem kérhetnél a tanárnõtõl egy üveget, hogy megetethesd Jézust?
Mária: - Nem, mert ez a legjobb módja, hogy megetessem Jézust. Különben is, a cumisüveget még nem találták fel, de ha fel is találták volna, éppen most szültem, csak nem gondolod, hogy most fogok körbe kóvályogni a Tescoban, hogy tápszert vegyek, amikor a cicimben tökéletes tejet termelek!
Egy icipicit sajnáltam szegény tanárnõt, aki mindent megpróbált, hogy visszaterelje õket az eredeti mederbe, de annyira nevetett, hogy esélye sem volt. Az a mondat, hogy József elfelejtette felpakolni a szamárra a mellszívót megadta neki a kegyelemdöfést: lecsúszott a padlóra, és a nevetéstõl képtelen volt felállni...
Forrás: http://www.lll.hu/karacsonyi_tortenet
Írta 2009. január 16. - 23:47

Írta 2009. január 16. - 23:41

Kristóf most lesz 8 hetes. Gyakorlatilag egész nap sír (amíg eszik + 30perc addig nem). Már az összes létezõ módszert kipróbáltuk és végigmentünk a lehetséges okokon, feladtuk, várjuk a 3 hónapos álomhatárt. Azért amikor néha már elmosolyodik, látni a fényt az alagút végén...
Vegyétek fel, szorítsátok magatokhoz, beszéljetek hozzá, ringassátok, paskoljátok a seggét! Kajára, meg erre van szüksége.

Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. január 16. - 23:07

Sala: mert ti kib.szott mázlisták vagytok. De majd a második bepótolja
--Trifo
Már kezdi bepotólni bubu is....
Kukihuzkodás van porondon, minden pisilésnél üvöltés van...Még kb 5 napig...
Írta 2009. január 16. - 23:05

--Trifo