Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
99kili lenne ahogy te mondod..de már a 4es-en vissza.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Nem tudom mit aggódsz. :)

Pl. Becsatlakozol Ócsai úton, aztán Ócsa - Bugyi - Taksony - Dunaharaszti.(Itt visszafordulsz Alsónémedi felé) - Alsónémedi - Ócsa - Üllõ - Gyömrõ - Monor
Nézd meg valamelyik térképen, google.maps pl, hogy ez mennyi.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
nah asszonynak nem lessz 2011 merida juliet,valami bün randa gép viszont a 907es reacto durván néz ki.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
mondjuk ha sebisanyi menne ugy jo mert ö gondolom tudja nekem az utat hazafelére?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Ez a kör nekik azt hiszem 80-90 km lehet.

Nem kell végig menni velük, Én se mentem ...
Be kell írni Gruppetto Fórumra, pl hogy tegnap Te voltál ott, szeretnél tudni az ilyenekrõl, menni velük. Van , hogy csak sebisanyi, Iradatlan úr jönnek el erre, de velük is nyugodtan lehet menni.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
annyira azért nem volt vészes meg nem is nagy távot mentünk,mondjuk mázli,hogy pont nagyon jo formában voltam.hát heti 1-2 alkalommal velük tekerne az ember biztos lehetne fejlödni még ha csak 10-20kilikre is társulna be az ember.amugy mennyi kili szokott lenni nekik ez az edzö karika vagy inkább nekem kb mennyi lenne? ja gyurin látni,hogy tolja többieken nem látni viszont tolják:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na szia,

Elsõnek is bocsi! :) Én meg lettem vezetve, mert azt hittem, hogy csak lazulni fog a sor. Erre pont nem. Talán miattam van ? Nem tudni.
Miután elköszöntünk 36 alatt nem igazán mentünk, szembeszélben. De inkább 38 környékén. Elfordultunk Taksony felé, ott nagyon jó az út , itt kezdõdött az igazi menet. Gyuri elõreállt(hosszú hajú veterán :) ) Bekönyökölt és egyszercsak 40..... Ok jöttem mögötte, én is próbáltam még kicsit növelni rajta, Gyuri már közvetlen mögém állt vissza. Így mentünk 40-42-vel elég sokáig. Egyszer Gyuri megpróbált még egy lapáttal rátenni, mentem utána, elsõ kerekem elkezdett imbolyogni... megnéztük, próbáltunk rajta centírozni, de az egyik küllõ megadta magát :) Innét visszavettünk a tempóból, ma pedig vonattal jöttem haza. Gyuri reggel adott 3 db Aksiyumba való küllõt így mindjárt orvosolom is a gondot.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
nah megjöttem! kibacott jo eröben voltam ma talán az eddigi legjobb formámat adtam,60kili lett 30.01-es átlaggal uj rekord született:) mondjuk ennek ellenére mikor beáltam a gruppettos vonatba az azért durva volt,tudtam,hogy a hosszu hajunál nincs kegyelem(látszik,hogy veterán...lehet már az 1 világháboruban is kerákpáros században volt) de mondom majd az x y nevü aki 2kiloval több az átlagnál elöre áll és kis lazitás lessz hááát nem,na mondom jo akkor lassan jön a kis srác majd ott lazitok,bacott lassitani...téged meg már ismerlek:) már kezdett a tejsavó keveredni a sósavóval de szerencsére jött a fordulás:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
:) na kis pihi...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Még nem teljesen érzem magam annak :)
De mindenki saját sorsa kovácsa :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
miért most ugy gondolod,hogy nem vagy beteg facc?:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Most tényleg beteg facc akarok lenni. Ha kell tudok itthon kajálni, és így jobban rá lehet gyúrni a monotonitásra.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
miért nem megyünk inkább 1 hosszut?mondjuk ha full mazohistáskodni akarsz akkor tökéletes az ötlet:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Hát, ha nem is 24h, de nyomom majd valamennyit. Még csak hirtelen felindulás, de talán összejön :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ok f5 moso max adok magamnak 2 pofont ha nem akarodzik menni:)
szal ez a vasárnapi gomba 24h folyamatos?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Újlengyel felé kezdek, így Ócsa. 3/4 5 kor indulok

Nem is inkább legyen f5 mósónál.!!!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
mosohoz mikor érsz?
folyamatos gomba körök?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
tegnap se tekertél :)

Lehet nem kajálsz megfelelõen, hogy ilyen nehezen térsz vissza.
Ha jössz , akkor 3/4 5 Nyáregyháza.

Vasárnap tervezem, elsõdlegesen a Gomba körözést.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
akkor lehet találkozunk ocsa felé,nincs kedvem valko-hoz tul hosszu:) nyháza felöl megyek de ez sem biztos lehet csak gomba kör lessz...vagy az sem?:) fáradt vagyok kéne már 2-3 nap pihenö.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
4-5 közt indulok Budára, Ócsán találkozok Gruppetto-s egységgel, és együtt megyünk el Bugyi irányába. Majd Dunaharaszti
Jelenleg úgy néz ki, hogy 3negyed 5 körül indulok.