Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát van 1 banánom 1 csokim meg 1 sólet konzervem azt fel kéne használni holnap:)
na megnézem a pontos utvonalat aztán reggelig megálmodom.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szerintem olyan 180 lehet.

Mennek páran lassabbak is, pl KisKöves, Kicsi 33-35el te is eltudsz menni egyedül. Térképen nézd meg az útvonalat és akkor , ha esetleg nagyon leszakadsz tudod folytatni egyedül is. De szerintem KisKöves mindenre vevõ. Azért többször is megfognak állni..
Csak egy ötlet volt. Szerintem nyugodtan csatlakozz.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
betonozást meghagyom nektek:D
sajna nincs mp3-am.
háát mit jelent nálla,hogy alacsony pulzuson menni folyamatossan?:) lehet 30km/h-nál alacsony neki én meg max közeli állapot,nah meg folyamatossan tekerni ki halott már olyat:)
amugy mennyi kili ez kb?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Akkor menjél 2*100+ot vagy gyere betonozni :D:D

Nekem egy MP3 lejátszó tök jó barát szokott lenni.

VAGY :

Gödöllõ 9 óra. Börzsöny kör:

Gödöllõ, Vereegyház-Rád-Penc-Diósjenõ (frissítés) -Kemence-Szob-Márianosztra-Kóspallag-Kismaros-Nagymaros (kaja a halasnál) majd biciglijárda Vácig, onnan a kettesen haza.

Edzeni szeretnék, nem túrázni, nem versenyezni, hanem alacsony pulzuson folyamatosan menni. A gyorslábúak álljanak össze, és nyomják ahogy jólesik, aztán majd a frissítõ helyeken találkozunk.
BY: Theorama / Gyuri62

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
itt ülök és tök tanácstalan vagyok a holnapi napot illetöen.te betonzol andris csajozik...egyedül nem sok kedvem van 100+ -hoz.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
kis szénhidrát meg cukor gondolom feldobta zsófit:)
lehet örült,hogy lebeszélted a mátrárol:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Megérkeztünk a gigantikus Ócsa körrõl. Egészen jól elkirándultunk, Monoron egy cukrászda hazafele nagyot lendített a történeten :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
andris a te orád jelzi ha kilépsz a pedál fordulat tartománybol?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nah letakaritottam a gépet amenyire tudtam itt az utcán...nem is volt mostanában esö de tök dzsuva volt.olaj is volt szépen,multkor vagy sokat tettem rá vagy kiverte ez az utobbi pár gyorsabb csapatás:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nem tudom,hogy volt... elöl voltam már csak azt halottam,hogy feri üvölt és elviharzik melettem:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szép sport...bazzz.. áhh

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
kocsiból lecsulázták 2x is...
no comment

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Megtértem a nagy kerti partiból. Jó volt :)

Ma Zsófival szaggatunk egy Ócsa kört. Meg van õrülve.... El akart menni ma a Mátrába, Dédijét felköszönteni..... zirka 190 km. Mondom inkább menjünk csak egy 70est... Szerintem ezen is széjjel fagyizzuk magunkat. De vérig volt sértve. :)

Mi volt Ferinek ez az affér dolog??

Gyuri, azért ez az átlag elég brutális.... Fõleg, hogy csak ketten voltatok.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Ma mentünk a "2 kilóval nehezebb" kollégáva, egy kört, elég durva szélben, 34,7 lett az átlag a végén, meg 3 korsó remek Cseh sör. Amíg világosban körbeérünk addig kedden-csütörtökön nyomjuk ezt a kört, ha van kedved (kedvetek) csatlakozni, összehozhatjuk, nem gond alkalmazkodni. Mindenki annyit vezet amennyit akar, és olyan tempóban, ahogy akar, és ha valaki végiglobog a sor végén az sem baj, lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Annyival megyünk, hogy mindenki végigbírja. A "2 kilóval nehezebb" kolléga tavaly még 25-ös átlagot tudott ezen a körön, ma meg nem bírtam leszakítani :)

bocs ha megsértettem valakit a magam kreálta becenevekkel de valahogy be kelett azonositanom a társaságot:) másnap már mondta sasi,hogy ki kicsoda kerékpár márkákra lebontva dehát tulélésre mentem nem kerékpár nézegetésre:) kössz az invitet valoszinü részt veszek majd 1-2 meneten,ameddig birok addig megyek veletek.

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

semmi gond sasi szolt elöre,hogy nem az én erömbéli emberkék lesznek ott:) amugy tetszett igy tekerni meg pont az idei év legjobb napját is fogtam ki,szivessen mennék még igy veletek ha a környéken jártok és valami barátibb a tempo:)

Ma mentünk a "2 kilóval nehezebb" kollégáva, egy kört, elég durva szélben, 34,7 lett az átlag a végén, meg 3 korsó remek Cseh sör. Amíg világosban körbeérünk addig kedden-csütörtökön nyomjuk ezt a kört, ha van kedved (kedvetek) csatlakozni, összehozhatjuk, nem gond alkalmazkodni. Mindenki annyit vezet amennyit akar, és olyan tempóban, ahogy akar, és ha valaki végiglobog a sor végén az sem baj, lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Annyival megyünk, hogy mindenki végigbírja. A "2 kilóval nehezebb" kolléga tavaly még 25-ös átlagot tudott ezen a körön, ma meg nem bírtam leszakítani :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nekem már mindegy volt csak vezessen valaki:) hazaértem asszony megkérdezte michael jacksonosat játszok? mondom mi van...aztán mondta fal fehér vagyok.nem voltam vevö a humorára de a 8 turos palacsintája kibékitett:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
hát inkább lélekben voltam veled, nem vezettem ám olyan sokat... :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
na megjöttünk 110 lett a vége 24,7 átlaggal. gödöllöig kemény pofaszél volt valkoi emelkedö után kevés hátszél aztán kaptuk minden honnan,ferinek volt egy kis afférja de tultette magát rajta:) végére nagyon megzuhantam,kivett a szél meg el is éheztem gombán már remegett kezem-lábam meg a gyomrom is,zsámbokon frissitettünk kis cola belém szorult görcsöltem szépen,na mindegy letudtuk.holnap pihi meg letakaritom a gépet.

kössz andris,hogy haza vezettél:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Hali robko66!

Hát ezen jót röhögtem :)
Ne vedd komolyan, egy hét szabi után kipihent volt mindenki, azt hittük vergõdés lesz, helyette mentünk egy jót :)

semmi gond sasi szolt elöre,hogy nem az én erömbéli emberkék lesznek ott:) amugy tetszett igy tekerni meg pont az idei év legjobb napját is fogtam ki,szivessen mennék még igy veletek ha a környéken jártok és valami barátibb a tempo:)

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
bocsi a 2745-re ment, csak elrontottam.