Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
jaja felhivom ha nem jár arra.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Köszi Gergõ!!
Elõre is :)

Csak Szeptember 11-én lesz a buli. Tehát még 2 és fél hét :)

Váztörést inkább hagyjuk :) De megtiszteltek mindannyian , hogy ha gondoltok rám picit.

Josshuatt

Josshuatt

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,231 posts
Sasi!

Akkor most hétvégén nekivágsz a nagy megmérettetésnek?

Engedd meg, hogy lelkes kis Kecskeméti különítményünk nevében kéz- és váztörést kívánjak! Aztán nehogy megijedj, ha az 500. kilómétert elhagyod! Onnan még lesz legalább száz kilid még! HAJRÁ-HAJRÁ!:cool2:
:) MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Azért óvatosan elsõnek, inkább fél füllel csak...

Láttam írtál fórumra, ha esetleg nem reagálna Sanyi, akkor hívd fel, mert nem mindig nézi a fórumot.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nah szereztem egy mp3-at én is...csak elem kell meg egy fülhalgatot kell szereznem hozzá,aztán jöhet a zene 1000el:)

nah pihi BB.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
már a felét bedobtam a kukába igy is:)
gyereknek meg volt ingyen bilétája a burger king-be,lekajált egy szép mennyiséget aztán még átment oda ahol voltunk és dupla annyit,menni alig tud a bolondja:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
:) Hát ihattunk volna még Colát :) de akkor szerintem meg is lett volna a 40es átlag :)

Szerintem jön. 20 9harminc3 46 69 a száma, beszélj majd vele.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ja azt tom,hogy pécelen lakik azért gondoltam...csak kérdés,hogy megy-e!?
hallod már betoltam 2 liter folyadékot...erre a müanyag kajára kurva sokat iszok.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szerintem Sanyi autóval jön át Budára!
De jó ötlet, mert be tudjátok tenni a bringákat... Estleg megbeszéljétek a költséget is... tõlem múltkor nem is kért semmit... Pécelen lakik

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
még meglátom...ha megyek akkor lehet megkérdem sebisanyit,hogy megy-e és mikor indul.gondolom ö tudja az utat aztán bekecskéznék vele,nehogy megint lekéssem a rajtot:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Budáról indulok. De összefuthatunk valahol, hogy odatalálj-találjatok..
Zsófi persze nem jön :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
zsófi is megy?:) zsófiéktol indulsz vagy itthonrol?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
lehet holnap tolok egy rövid valkot szombaton meg pihi,mondjuk multkor is kelés után terminátor modjára jártam:) na meglátom,hogy kelek...
sasi a hétvégén gondolkodj el,az se baj ha egyedül akarsz menni a felkészülés végett mert akkor lehet megyek pilisbe gyuriékkal vagy összeteszek magamnak még utoljára egy hosszut....mert jönnek már a hüvös idök.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Sebaj :) Majd belejössz. Nem a tempóval van a gond... Csak annak a hirtelen növekedésével :)

Hasznos társasága leszel azért a sornak :) Jó volt ma így tekerni, 9en.... Mikor kiálltam, azt se tudtam hol van már a sor vége :D

Robi!! Végül Zsófi alakított egyet a programjaimon, így vasárnap megyek Én is Gyuriékkal.

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
jajj ne is mond... imádom a sztrapacskát! persze az olyat, ami nem másodjára kerül le a torkomon. :)
na igen... volt bennem egy kis hév... mint mondig... :) de ha hosszabb távról lett volna szó, akkor más lett volna a szitu.
meg gondoltam, ha Gyuri is ment 38al, akkor nem lesz baj az én 39emmel - másra nem figyeltem. viszont azért vannak az ilyen helyzetek, hogy tanuljunk belõle. mondjuk... kb. 2 perccel elõtte figyelmeztettél... :D :D :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Igen, arra rá kell érezni.

Ami fontos, ilyen tekeréseknél, ha valaki kiáll elõled nem kell rögtön leváltani kónuszra , alsófogás és megindulni :) Ezt még én , mint 2. ember letudtam reagálni, de hátrébb ha valaki kicsit gyengébb és az addigi 32-34 es tempó is már az életvégét jelentette, akkor nehezen tudja átvenni hirtelen a tempót :)
Mikor elsõnek tekertem Gyuriékkal , Letkésnél ettünk egy jó kis sztrapacskát, majd mikor elindultunk Én kerültem elõre, rögtön 37-38, majd én megmutatom.... Szóltak is gyorsan, hogy ez így nem lesz jóól, mert visszajön a sztrapacska :D:D

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
nem, nem késett... :) :D
20:05ösre szálltunk fel Vecsésnél. marha szerencsénk volt, mert mikor a gyorsforgalmiról "lekanyarodtunk" a 4-esre távolról virítottak a sünök, így megfordulván egy sokkal rövidebb út ismerettel lettünk gazdagok. :) + se kedden, se ma nem kellett kerékpárjegyet vennem. kedden felmutattam a bérletem és tovább állt, ma meg el se jutott felénk. :)
jó volt ez a karika - habár érzem, van hova fejlõdnöm bolyozástechnikailag. nagyon kiestem ebbõl a világból, és itt most nem a tempóra gondolok.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Nálam 134 km lett! Szinte észrevétlenül beleugrott :) Biztos a jó társaság miatt.. :)

Na mi van Andris késik a vonat????

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
sasi mennyi kili lett neked? orám nem vált,ugyhogy -30kili a tiédböl.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
én most érkeztem meg,szerintam sasi is lassan,andrisék meg csihuhuztak,tudod a gyerekek szeretnek vonatozni:)