Holnap egy gyenge uszoda meg letakaritom a gépet én is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. október 24. - 17:02
Írta 2010. október 24. - 15:54
JÓ , frankó menet volt... Kicsit lehet ilyenkor a technikát is csiszolgatni a nem túl óriási tempó mellett.
Igen, emelkedõkkel kell még kicsit barátkozni, illetve tényleg sokat edzettél most. Edzéshez hozzá tartozik a pihenés is!
Sikerült megnézni a futamot, úgy, hogy nem tudtam mi lesz a vége... Jó volt
Kész a bringa, tiszta teljesen..Jöhet a munka
Igen, emelkedõkkel kell még kicsit barátkozni, illetve tényleg sokat edzettél most. Edzéshez hozzá tartozik a pihenés is!
Sikerült megnézni a futamot, úgy, hogy nem tudtam mi lesz a vége... Jó volt
Kész a bringa, tiszta teljesen..Jöhet a munka
Írta 2010. október 24. - 13:38
Nah kibuktam szépen:D Kemény hét volt ez,már tegnap is éreztem,hogy nem lessz egyszerü de azért betoltam.Köcce,hogy bevártál párszor!
Írta 2010. október 23. - 18:01
Írta 2010. október 23. - 17:57
Az a kerék pápoa ujgíneán van:) Cipõ nekem is kéne.
A kárbament újtonokk ról csak annyit. Próbálld meg úgy felrakni a hajtókarokat, hogy egy irányba mutassanak, és akkor páros lábbal tudsz ugrálni rajtuk mint a kenguru.
Ez a modszer igényel egy kis gyakorlást, de sokkal hatékonyabb a sprintnél:)
Hülyeeeeeeee ! Kiköptem a madártejet a nevetéstõl
Írta 2010. október 23. - 17:52
Szereld át, és holnap gombatáblán meglátjuk melyik modszer a hatékonyabb:D. És ne felejts el reggel jól bekajálni:)
Írta 2010. október 23. - 17:47
Igen ez tök jó móka lehet... Tulajdonképpen, octalinkes hmûvem van, azt akár 8 variációban is fel lehet rakni.
Írta 2010. október 23. - 17:44
Az a kerék pápoa ujgíneán van:) Cipõ nekem is kéne.
A kárbament újtonokk ról csak annyit. Próbálld meg úgy felrakni a hajtókarokat, hogy egy irányba mutassanak, és akkor páros lábbal tudsz ugrálni rajtuk mint a kenguru.
Írta 2010. október 23. - 17:36
Nem lehet, hogy laza volt a bowden? Na jó nem akarok asszonyoskodni, Én is vennék szívesen mindent
Most pont látok apróban egy nagyon jó ksyrium kerékszettet , gumikkal, sorral..... Szép álom. De elõbb cipõt kellene venni, mert már lassan kiugrik belõle a lábam + minden sprintnél rengeteg newton megy kárba vagy watt vagy mi a fene
Most pont látok apróban egy nagyon jó ksyrium kerékszettet , gumikkal, sorral..... Szép álom. De elõbb cipõt kellene venni, mert már lassan kiugrik belõle a lábam + minden sprintnél rengeteg newton megy kárba vagy watt vagy mi a fene
Írta 2010. október 23. - 17:31
Egyébként meg van az szerkesztve! én szerette volt benne vagy 50ezer Km airõl én tudok, néha váltott magától is nagy terhelésnél de ez nállad nem fordulna elõ:D
Írta 2010. október 23. - 17:28
Írta 2010. október 23. - 17:27
Jaja megyek én is de remélem télleg nem lessz hajtás mert eléggé kibuktam:)
Nyugi bírni fogod.
Írta 2010. október 23. - 17:26
Írta 2010. október 23. - 17:24
Mi volt a gond a hátsó váltóval? Csak mert nekem is ultegra van, tudjam mire számíthatok
Írta 2010. október 23. - 17:22
Írta 2010. október 23. - 17:16
A váltókart szétszedés követõen egybõl összeraktam, csak azzal is ment az idõ a fejlesztés helyett. Kínálkozott egy jó vásár (7800 DA váltókarok 10-es sor lánc hátsóváltó), aztán belevágtam. Az ultegra is mûködött még csak a hátsóváltót kellett volna cserélni de a többi cuccot sem tudtam ott hagyni:)
Írta 2010. október 23. - 17:08
Nem tudom pontosan, össze-vissza lemerült az elem stb
Valahol 12 000 km környékén. Nem volt olyan sok idén, de minõségibb km-ek voltak
Sikerült összerakni a fékváltót? Egyébként meg mi volt az a sok újítás?
Valahol 12 000 km környékén. Nem volt olyan sok idén, de minõségibb km-ek voltak
Sikerült összerakni a fékváltót? Egyébként meg mi volt az a sok újítás?