Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
jó indok lesz miért ne vezessek! :D
így nyugodtan papírkutyáskodhatok... :)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Nem ismered a sárvédõt??? :) Akkor nem fognak sokan mögötted bolyozni :D

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
nahát ez a csoda tényleg egy ólom a maga villa nélküli 2800 grammjával... :D és igen, valóban gondolkoztam egy max. 30-40e hufos verzión, de elõbb ez legyen kész. :)
legalább jobb lesz az aerodinamikád - így nagyobb esélyed van a sprinten ellenem... :D sárvédõ? olyat nem ismerek... :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na akkor vegyél tényleg egy igazi téli bringát ... :) Alapozni kõõõ :D

Ismerõseim vettek itt - ott 30-40 e Ft ért olyan kafa téli bringákat, hogy csak na...

Én meg visszanyergeltem az Authorra, kicsit keskeny a kormány, ami van most rajta, de szét nem bontom az egészet :) Majd megszokom, kapott egy csini sárvédõt... lehet nyomatni vele, kicsit más, mint az ÓLOM :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
na ez az... tegnap ezt mondtam barátnõmnek is... olyan hülye vagyok!! úgy voltam vele, legyen egy másik bringám is, amivel nyugodt szívvel bandázhatok akár pesten is és a téli utakon is, ha úgy kívánja. erre... NEM! :D :D kb. ugyanúgy fogok rá vigyázni, mint Pözsire... :) :D olyan hülye vagyok... :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
És az ilyen szép bringát kimered vinni majd alapozni a felsózott - latyakos utakra???

Ma voltam 4 Giant - Gyömrõs sráccal alapozni, 3 óra, jól telt.

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
ott azért még nem tartok... :)
igen, mondjuk ha nem ragaszkodnék az elveimhez, akkor biztos többet írnék ide fel egy kis pedzés egyeztetésre. annyira szép idõ volt így november közepéig... - emiatt bûnös vagyok - nem használtam ki sajnos.
hogy jön ide az elv? - a váz amit másod kerékpárnak választottam, sajnos elég hikomat!! :D viszont ragaszkodok hozzá! - ezzel szeretem meg a kerékpározást / elsõ versenyemet ezzel futottam, ahol mindjárt nyertem is / :)
ez egyben elég sok problémát és macerás dolgokat felvetett... egy kb. 70es évekbeli Csepelrõl van szó, akik pl. ennél a váznál 24,8mm-es nyeregcsõ átmérõt alkalmaztak - ez volt tegnapig a legnagyobb gebasz. ugyanis nemcsak manapság, de alapjáraton 25mm-tõl kezdõdnek a méretezések. persze meg lehetett volna oldani egy 25mm-es csõ eszterályozását, hisz az a 0,2mm nem befolyásolta volna jelentõsen (?) a teherbírását, de - és itt jön közbe az elvekhez való ragaszkodás - csak a dörzsárazás volt részemrõl az egyetlen elfogadható megoldás. tegnap meg is történt - hála az égnek!! :) sajnos ezek a dörzsárak nem olcsó eszközök és mint szolgáltatás se egy egyszerû feladat megtalálni a megfelelõ helyet.
és ez csak egy a gebasz a jópár közül... viszont most van az a pillanat, hogy látom a fényt az alagút végén... :) remélem több feladvány nem lesz a váz felöl - az alkatrészek a héten érkeztek meg, természetesen a vázon és a villán kívül minden vadonatúj lesz rajta. :) gyönyörû szép lesz! :) :) most a kerekeket fûzzük (elsõ kész - ambrosio evolution felni, tiagra agy, dt küllõ, vittoria zaffiro hófehér kevlár külsõ) és a befejezem a belsõ kezelést a váznál. :)
kicsit hamarabb is kész lehetett volna, de volt egy határozott elképzelésem amit végre akartam/akarok hajtani és ezért olykor idõre volt szükség. amit nehéz egy kicsit suli ill. meló mellett behatárolni. viszont ha minden jól megy, akkor köv. hétvégére kész lesz! :)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Nem Marcival...

De addig is eltolhatnád a szekeret :)

Milyen játék az?

Én most: YouTube - Call of Duty: Black Ops Gameplay Demo Pt. 1 - E3 2010

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
áááá egy uj (buzi) játékot tolok de most épp server karbantartás van:D de hétfötöl visszaveszek mert leépülök a végén...

ja csatlakozni...aztén mentek marcival ezerrel:)

karcsi (meg bárki) hétfö az nem jó de kedden tolhatunk valamit ha nem esik

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na mi van ?? Felugrottál a Megasztártól? :)

Holnap fél10 körül haladok Monoron keresztül , Gyömrõn találkozok egy sráccal...
Lehet kicsit csatlakozni :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

elõzetes?? ez vmi új szleng? :)

hát ugy eltüntél,hogy azt hittem lecsuktak:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na Én is voltam, tényleg korrekt dolgok vannak.
1800 Ft ért vettem egy hosszú vastagabb mezt.

Jhét szerdától lesznek nadrágok + cucccok.... érdemees benézni.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Összeraktam a télibringát! :D

Kicsit más érzés azzal "suhanni"...
Holnap tervezek egy esetleges Gomba kört, ha fentrõl is úgy akarják..

Köszi az Infókat Karcsi. Nagyon jó vételnek tûnik.

karesz123

karesz123

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
hali.

Bocs, hogy csak most írok, de el voltam havazva.
Hát vettem egy nike rövid ujjú mezt, egy hosszú bélelt kantáros nadrágot, és egy bélelt hosszú mezt. Ezeket összesen 4600 ft-t. :D
Robi sajna ezen a héten nem igazán érek rá tekeregni. Jövõhéten viszont lehet róla szó. Hétfõ, kedd, szerda itthome vagyok.
Megdumáljuk majd.

hy

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
elõzetes?? ez vmi új szleng? :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Na szevasz karcsi:)

héten lessz valami lájtos tekerés? bár most megint átmentem játékfüggöbe,ugyhogy jól érzem magam itthon is:)

andris még mindig elözetesben van?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na köszi szépen, És Te mit vettél?

karesz123

karesz123

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok.

Sasi voltam a boltban és elég jó kis cuccok vannak bent.
Ha érdekel valakit pl. zsír új Corratec rövid mez kb 1600 Ft-ért akkor menjen be Monorra a Lidl-el szembeni használt ruháshoz.
Hangsúlyozom új cuccok is vannak. De pl. betétes hosszú nadrág az is 1600 ft, vagy hosszú mez az kb 1800 Ft.
Volt egy pálya mez is, tökéletes állapotban.
Nézzetek be mert megéri.
Ja még annyi, hogy méretek általában M-esek, de van közte ami S-es és L-es.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Mindegy, megjött a cucc... Igazából csak azért rendeltem meg, hogy ne legyen csökkentet komfort érzet mögöttem, mikor majd nyomjuk január februárba a gomba köröket :)

Kicsi szenvedés volt feltenni, de szerintem nagyon jó lett. Sokat dobott az Authoron....

http://racemachine.blog.hu/

Szõnyi Ferenc, korábbi 10szeres IM-VB-t nyert ultratriatlonos most küzd a 20szoros VB-n!!

Az összesen együttesen teljesítendõ táv:
76 km úszás, 3600 km kerékpár, 8400 km futás.

......

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kis elefántok gyorsan felejtenek:)