a váz volt jo vagy a csaj?
Gondolhatod, hogy a kettõ együtt, egy vérbeli kerékpáros elõször nézi a bringát és aztán ami rajta van...
Amúgy Sasi, egy igazi férfi nem válogat...

Nekem múlt héten volt egy hasonló eset. Megy el mellettem egy bringás, amolyan elektromos hajtású. Annyira utána néztem, hogy a szembe jövõ nagyon nagyon csinos hölgyet majdnem felnyársaltam, de persze csak mosolygott, értette a helyzetet. Aztán meg persze a csaj után bámultam...

Tiszta veszélyes a város. Kerüljétek el nagy ívben...

De van még pár ilyen hasonlóan vszélyes story-m.
Node viccet félretéve. Ilyesmit a velo honlapon találsz, a k100 az események fül alatt vagyon. Ha valami miatt nem akarsz odatévedni akkor a ttt.tr.hu oldalon keresd ki a Gödöllõ k100-at.
Ha szél lesz, akkor meg fogsz szenvedni. Ha nem lesz, akkor mindenképpen nekimennék a helyedben mert jó kis tekerés és a legdurvább emelkedõ csak 8%-os, amit bírnod kell. Kapunk bõven lötyit és eleséget is szoktak adni pár dolgot. Szóval egyike a legkellemesebb tekeréseknek. Mi Sasi-bácsival a 17kerben találkozunk és onnan át Gödöllõre, majd valami beszélgetõs tempóban neki a körnek.
Bár nincsenek hegyek ebben a tekerésben, azért emelkedõ van pár benne, tehát ha jönnél akkor az elején ne lõdd el minden energiád. Azon túl viszont lehet menni. Sokan szoktak részt venni rajta.