Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2009. May 06. - 09:08
Én vonattal oldom meg, haza meg lábon szerintem.
Milyen autód van, hogy nem fér bele tartó nélkül? Smart?
Milyen autód van, hogy nem fér bele tartó nélkül? Smart?
Posted 2009. May 06. - 08:30
Nállatok is van egy idösebb csaj sasi(kb 80)majdnem minden nap tol egy nyáregyháza monort meg néha gyömröt.Az a 100k még jo is lenne de lekéne tekerni gödöllöre meg vissza az már ugy 200k.Néztem most 20k-ért egy kerékpártartot,peruzzo venezia a neve...utánnaérdeklödök,hogy milyen minöség és lehet megveszem.Akkor mehetünk össze vissza.Na készülödök valami laza körre...
Posted 2009. May 05. - 23:03
Nem tudom mit adhatnak ennyi pénzért, Én 5e körül vettem egy 3+1kis zsebes mezt Rogelli-tõl. Az bejött nagyon, elnyûhetetlennek tûnik.
Posted 2009. May 05. - 23:00
Igen egy új cucc fel tudja dobni az embert. Jobb kedvel lehet kimenni tekerni.
Robi ez nem verseny. Mindenki megtalálja a maga tempójának megfelelõ csoportot és élvezi a tekerést. Vonattal fogok reggel felmenni itthonról. Így alakult. Holnap feltáborozok Budára és csak szombaton jövök haza, szigorúan bringa mentes napok következnek. Tanulás Tanulás hátán.
Én is ezért élvezem a városban tekerést, azért itt nincsenek olyan gyakran lányok az úton. Sajnos.
P-R-hölgy komoly lehet, más életforma. Franciák:D
Robi ez nem verseny. Mindenki megtalálja a maga tempójának megfelelõ csoportot és élvezi a tekerést. Vonattal fogok reggel felmenni itthonról. Így alakult. Holnap feltáborozok Budára és csak szombaton jövök haza, szigorúan bringa mentes napok következnek. Tanulás Tanulás hátán.
Én is ezért élvezem a városban tekerést, azért itt nincsenek olyan gyakran lányok az úton. Sajnos.
P-R-hölgy komoly lehet, más életforma. Franciák:D
Posted 2009. May 05. - 20:47
csipöm nem 100%-os de lehet szurkolok majd valahol nektek az ut melett.futok meletettek a magyar zászloval és locsolom rátok a colát:D decathlonban(neten) láttam fehér országuti felsöt,milyen minöség lehet 3k-ért??mindegy holnap délután bemegyek,valamit már kell vennem mindenképp ..
Posted 2009. May 05. - 20:25
Nem tudom még, hogy lesz vasárnap. Szikevel megyünk a k100-ra vszínû. Megbeszélhetünk utánna egy találkát Isaszeg környékén, és onnét haza.
Ma láttam egy hölgyet acél outin küzdeni a széllel, Pilisen. Helyes látvány volt.
Jut eszembe... egy igazi férfi... megér egy külön postot.
Párizsban találkoztam egy tekergõs hölggyel, valahol a nyugdíj és a koporsó között van már. Ezen felül egy neutron reaktornál dolgozik, ahova mentem végülis dolgozni. Mesélt a Párizs - Roubaix-ról, mivel sokszor végignyomta már. Munkába is bringával nyomja. Viszont egyszer nyáron nem volt rajta nadrág, csak valami rövid. Azt a kivillant bokát és ronda lábat látni kellene, erre mondta a kollégám egy másiknak, hogy "node egy igazi férfi..."
Posted 2009. May 05. - 20:21
a váz volt jo vagy a csaj?
Gondolhatod, hogy a kettõ együtt, egy vérbeli kerékpáros elõször nézi a bringát és aztán ami rajta van...
Amúgy Sasi, egy igazi férfi nem válogat...
Nekem múlt héten volt egy hasonló eset. Megy el mellettem egy bringás, amolyan elektromos hajtású. Annyira utána néztem, hogy a szembe jövõ nagyon nagyon csinos hölgyet majdnem felnyársaltam, de persze csak mosolygott, értette a helyzetet. Aztán meg persze a csaj után bámultam... Tiszta veszélyes a város. Kerüljétek el nagy ívben...
De van még pár ilyen hasonlóan vszélyes story-m.
Node viccet félretéve. Ilyesmit a velo honlapon találsz, a k100 az események fül alatt vagyon. Ha valami miatt nem akarsz odatévedni akkor a ttt.tr.hu oldalon keresd ki a Gödöllõ k100-at.
Ha szél lesz, akkor meg fogsz szenvedni. Ha nem lesz, akkor mindenképpen nekimennék a helyedben mert jó kis tekerés és a legdurvább emelkedõ csak 8%-os, amit bírnod kell. Kapunk bõven lötyit és eleséget is szoktak adni pár dolgot. Szóval egyike a legkellemesebb tekeréseknek. Mi Sasi-bácsival a 17kerben találkozunk és onnan át Gödöllõre, majd valami beszélgetõs tempóban neki a körnek.
Bár nincsenek hegyek ebben a tekerésben, azért emelkedõ van pár benne, tehát ha jönnél akkor az elején ne lõdd el minden energiád. Azon túl viszont lehet menni. Sokan szoktak részt venni rajta.
Posted 2009. May 05. - 19:18
Posted 2009. May 05. - 19:08
NP.birok szenvedni asszonyal is:) ez a k100 honnan hova megy és hány orakor indul?csak,hogy tudjam a szögeket hova szorjam ki:D
Posted 2009. May 05. - 18:56
Nem tudom még, hogy lesz vasárnap. Szikevel megyünk a k100-ra vszínû. Megbeszélhetünk utánna egy találkát Isaszeg környékén, és onnét haza.
Ma láttam egy hölgyet acél outin küzdeni a széllel, Pilisen. Helyes látvány volt.
Posted 2009. May 05. - 18:36
sasi. vasárnap ha optimális az idö asszem beválalnák már egy 100 ast.persze csak ha felvezettek:)
Posted 2009. May 05. - 18:34
Ez durva volt... ma nyomtam egy: Dabas-Inárcs-Kakucs-Újhartyán-Újlengyel-Nyáregyháza-Pilis-Káva-Pilis-Nyáregyháza-Újlengyel-Újhartyán-Kakucs-Inárcs-majdnem Ócsa-Dabas útvonalat...
3,5 óra==> 100km
Káva felé tényleg jó kis domb(ok) van(nak)!
Azt hiszem láttunk pilis meg káva közt...toltad mint állat:)
Posted 2009. May 04. - 21:27
Posted 2009. May 04. - 20:55
Ne is mondd, nekem tavaly esõben tekerés munka miatt és vasúti sín, 35-nél hatalmas repülés olajfolt miatt. Alig lehetett észrevenni, de akkor már késõ volt. No a lábamról elég nagy felületen le a bõr, és vérzett de kegyetlenül. Mindez vasárnap. Másnap indulás Németországba dolgozni. Vonaton átvérzett a nadrágomon, az emberek meg teljesen elképedtek. Este megérkezés szálloda, mosás, borogatás. Egy hét után begyullad, genny minden. Közben laborból vegyszerek beszerzése, minden este sebfelnyitás, tisztítás. 2 héttel az esemény után begyógyul, nem vérzik, nem levedzik, és irány haza...
Szal azt akartam mondani, csak óvatosan, csúnya sérüléseket lehet összeszedni.
Szal azt akartam mondani, csak óvatosan, csúnya sérüléseket lehet összeszedni.
Posted 2009. May 04. - 20:44
Posted 2009. May 04. - 20:31
Posted 2009. May 04. - 20:21
Posted 2009. May 04. - 20:20
gratz a turához.mi szombaton jártunk igy ,szerencse volt nállunk pénz és egy benzinkuton ettünk mindenféle hasznos dolgot:D gyertek holnap reggel usziba meg egy kis szauna 9 felé megyek
Posted 2009. May 04. - 19:45
Na megvagyok:D
150km volt az oda-vissza terv.. Ebbõl lett 167km, mivel Feri montival jött szolidaritásból Én is átnyergeltem a 40mm széles kerekekkel szerelt Cross bicóra, ne rohanjak el úgy tõle. Meg ez a gép olyan 15kg ami gondoltam jó lesz edzésnek:D
Tehát nem siettünk 25-28 közt gurulgattunk. Nagyrészt eseménytelen volt, kicsit fújdogált a szél , de nem volt nagyon kemény. Megérkeztünk 75km környékén Tiszakécskére, lementünk a partra Feri kicsit megmártózott a folyóban:D, majd irány haza.
Itt kicsit hibáztam mert nagyon elhúztam a második banán megevését, 130km után még csak 1 banán volt bennem. Ez Ceglédbercelen egy vasúti átjáróban ütött vissza. Voltam olyan barom, hogy lementem bringaútra és ott közelítettem meg az ojjektumot. Olyan elbaszottul van rávezetve a bringaút, hogy beleakadt a kerekem a sín mellé.. a vastag kerék... Nem figyeltem hülye voltam. Estem is szépen, jobb térdel a sínek melletti kövekre.. Keményen beütöttem. Nem figyeltem, hülye voltam. Ha eszek , nem történik meg. Észre sem vettem milyen fáradt vagyok csak amikor ott feküdtem majdnem elaludtam:D. Aztán kis szitkozódás, banán evés, és go a további 35km-re. Szép látvány volt a vérzõ lábú bringás:D
De sikerült hazaértünk.
Max Respect Ferinek, aki egy klipszes pedállal felszerelt Montijával, igaz megfontolt tempóban , de teljesítette!
150km volt az oda-vissza terv.. Ebbõl lett 167km, mivel Feri montival jött szolidaritásból Én is átnyergeltem a 40mm széles kerekekkel szerelt Cross bicóra, ne rohanjak el úgy tõle. Meg ez a gép olyan 15kg ami gondoltam jó lesz edzésnek:D
Tehát nem siettünk 25-28 közt gurulgattunk. Nagyrészt eseménytelen volt, kicsit fújdogált a szél , de nem volt nagyon kemény. Megérkeztünk 75km környékén Tiszakécskére, lementünk a partra Feri kicsit megmártózott a folyóban:D, majd irány haza.
Itt kicsit hibáztam mert nagyon elhúztam a második banán megevését, 130km után még csak 1 banán volt bennem. Ez Ceglédbercelen egy vasúti átjáróban ütött vissza. Voltam olyan barom, hogy lementem bringaútra és ott közelítettem meg az ojjektumot. Olyan elbaszottul van rávezetve a bringaút, hogy beleakadt a kerekem a sín mellé.. a vastag kerék... Nem figyeltem hülye voltam. Estem is szépen, jobb térdel a sínek melletti kövekre.. Keményen beütöttem. Nem figyeltem, hülye voltam. Ha eszek , nem történik meg. Észre sem vettem milyen fáradt vagyok csak amikor ott feküdtem majdnem elaludtam:D. Aztán kis szitkozódás, banán evés, és go a további 35km-re. Szép látvány volt a vérzõ lábú bringás:D
De sikerült hazaértünk.
Max Respect Ferinek, aki egy klipszes pedállal felszerelt Montijával, igaz megfontolt tempóban , de teljesítette!
Posted 2009. May 04. - 18:00
upsz.most nézem az csak oda 150.akkor ott aludtok vhol? vagy letoltok 300km 1 nap alatt?még jo ,hogy fáj a lábad sasi:P