Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Persze , csak nem egy 18km-es versenyen......

Egyébként nem szobakerékpáros, hanem szÓÓÓbakerékpáros

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
nooo oztán miért baj ha szobakerékpározom? még mindig jobb mintha 3 lánctányérom lenne elöl:D meg oztán szerintem nem szégyen leszálni a paripárol a kékesen...én is leszáltam a táblánál és elszivtam egy cigit,hogy az utolso 50 métert még kibirjam valahogy:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Jaja... Pechére a NeutralAuto meg már fent volt.....:)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Nade sasi! csak lánchibája volt. :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
:) Kerülje meg aki akarja :D Sok sok frankhiteles kocsmatöltelékek majd ott fognak versenyezni. A 610 km után majd megbomlik az addig jól mûködõ bolymunka és egymás után kezdõdnek majd a szökési kísérletek.... Verseny végével pedig mindenki bevágja a sarokba a tanyabájkokat, a gyõztes törleszti majd a plazma tv-re felvett 4 milliós hitelét a többiek pedig isznak tovább a kocsmában....
És élnek amíg meg nem hónak..

Leginkább csak némely szÓbakerékpáros okoskodása veri ki biztosítékot. Van ott olyan arc, aki leszállás nélkül nem tudott felmenni Gyöngyösrõl-Kékesre a csúcstámadáson.....áhh

Köszi Geri, hogy benéztél ! :D:D

Josshuatt

Josshuatt

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.231 hozzászólás
Ejnye már kolléga! És akkor a Balatont ki fogja 3x megkerülni? Nehogy már a Lengyel Tominak legyen igaza! :D

Na jó, nem szítom a parazsat, izzik az magától is. :D
:) MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Lazulás van... :)
Múlthét kicsit keményre sikeredett így két pihinap belefér nekem, meg torokfájás is gyötör. Majd holnap! :)

Coppi Copé

Coppi Copé

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Mi folyik itt tengely mester? Hamarosan már csak ebéd utáni közös heverészésekre jártok?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Így lekoppintani szegény Szilárdot... :)

Tényleg iszonyatos útállapotok vannak ott... Nem tudom, hogyan akarnak ott Tour De Gyömrõt rendezni :(

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Nem jött mert szerinte ma nagyon hideg van:) hát télleg az volt az elsö 10 percben azt hittem lefagy a pofám késöbb meg a térdeim kezdtek el fázni...holnap inkább szobakerozok.A bényei emelkedön meg 1 hét alatt megduplázodtak a kátyuk...vagy csak én nem láttam,hogy ennyi van.

Menni akartam Szilárd de csak 1/2 2kor volt kaja aztán még ejtöztem fél orácskát:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Anyukádat meg otthon hagyta???? :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Az ÉN apukám az kemény most indul!!! :D:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
A fejemet se tudom sokáig megtartani.... nemhogy indulni..... :)

Coppi Copé

Coppi Copé

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Elkapkodtad most kell indulni:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Nahát, mennyi problémátok van nektek..... Én már kint voltam egy keveset 2,5órát, ez volt a negyedik edzés a héten olyan is volt...... :)

Coppi Copé

Coppi Copé

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Jó van, úgy is elfelejtettem, hogy a Sasi mindég érted szokott menni és elvisz biciklizni...:P

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
No jól van már csak azért is mert asszonypajtás lehet tekerni akar(most nyögte ki de kiszámithatatlan) és akkor itt tolok vele egy karikát.Amugy meg nem a kezedet akarom hanem a biciglidet:)

Coppi Copé

Coppi Copé

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Kisujjamat nyujtom máris a karomat akarod:D ne vezessek mindjárt végig:)
Kettõkor üllõ felé fordulok, tolom üllõig ott megen fordulok ócsa felé, aki bujt, bújt aki nem nem...:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Ennyi erövel lejöhetsz már monorra is,onnan meg csévharaszt-felsönyáregyháza(ott csak ovatossan nem arcoskodva mert lakik 1-2 kemény kerékpáros) aztán ujlengyel-kakucs-ocsa majd a gyáli elágazásnál elszivunk 1 cigit és megy ki merre lát:) ez a karika nekem 72km(gyömrö érintésével,a 4es-en kevesebb) ehhez még add hozzá magadnak +ba az elágazásig tarto kijövetelt és visszamentelt.Amugy ugy néz ki jól vagyok,segitett az esti kalmopryn,tea+sapka kombo:)

Coppi Copé

Coppi Copé

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Akkor egy ilyesmit is mehetünk:Route: edzõkör mért szakasz | Bikemap.net
a gyáli elágtól úllõ felé megyek, így könnyebben szembe talállkozunk, elmegyünk ócsáig vagy bugyiig aztán visszakísérlek üllõig.
Persze csak ha helyrejöttél, nem vagyok én diétás nõvér.:D