Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Írta 2009. augusztus 09. - 21:13
Írta 2009. augusztus 09. - 21:07
Neeem!!! Az Auchan elõttit (maglódi falusi temetõ felöl), ami van vagy 2-300m és nemtudomhány %.én meg párom monori de vannak irsárol meg pilisröl is.4-5x megmászod a tarcsait?az már emberes melo,nekem 1x is elég:)
Írta 2009. augusztus 09. - 19:44
Írta 2009. augusztus 09. - 18:52
Írta 2009. augusztus 09. - 18:33
DE akár még ma is mehetünk.
Inkább holnap, ma még a kertet be kell fejezzem. Holnap írok/csörgök!!
Írta 2009. augusztus 09. - 18:31
Részben Monori a társaság, részben pedig a környékérõl.
Én személy szerint Nyáregyházi vagyok.
Akkor kibõvült a Monor - Pilis - Albertirsa tengely
Írta 2009. augusztus 09. - 17:23
Én személy szerint Nyáregyházi vagyok.
Írta 2009. augusztus 09. - 17:08
Nos, itt megtalálsz általában, de méghamarabb e-mailben (szike81@gmail.com) vagy telefonon V573-ötvennégy60. DE akár még ma is mehetünk.Szia! Csüggedni csak a borulásom miatt csüggedek, pontosabban azon néhány karc miatt, ami a bringán lett. :\
Benne vagyok ilyen munka utáni tekerésben, vezetek is ha kell, legalább nem szakadok le. (mondjuk úgy lehetne, hogy Te jössz Ecser felöl és csatlakozok Maglódnál, majd a kör végén Kucorgónál szétválunk?)
A hét melyik napja lenne jó neked?
Írta 2009. augusztus 09. - 16:38
nekem 26.8 lett az átlag(bényén mégáltunk pihizni még),asszonynak 25.4 de ö elöbb indult csak lasabban tekert.hát volt,hogy rámozdult sasi 1-2 emberre:D
auchan-ál nagyon faca az a mellékut,valamelyik délután tolhatunk 1et arra.aszfalt is perfekt arra
tarcsai emelkedö nagyon huzos.
Tök jó, hogy asszonypajtid is veled teker! Enyém is hébe-hóba jön velem, de a trekkingjével egy-egy emelkedõ nagyon megviseli, igaz azzal a teleszkópossal én se érzek semmi motivációt. De a kényelemrõl meg nem tesz le...
Ja, a párom az Auchanban dolgozik (bringával jár), és este mikor elé szoktam tekerni, kínzás képpen 4-5x megmászom azt a kis emelkedõt, illetve az az elkerülõ út tényleg tök jó, azon élvezet suhannni.
Ti monoriak vagytok?
Írta 2009. augusztus 09. - 16:29
Szia! Csüggedni csak a borulásom miatt csüggedek, pontosabban azon néhány karc miatt, ami a bringán lett. :\Cole, ne csüggedj, láttam hogy panaszkodsz a velo oldalon hogy egyedül tekersz.
Benne vagyok ilyen munka utáni tekerésben, vezetek is ha kell, legalább nem szakadok le. (mondjuk úgy lehetne, hogy Te jössz Ecser felöl és csatlakozok Maglódnál, majd a kör végén Kucorgónál szétválunk?)
A hét melyik napja lenne jó neked?
Írta 2009. augusztus 09. - 15:55
Cole, ne csüggedj, láttam hogy panaszkodsz a velo oldalon hogy egyedül tekersz. Valamikor megbeszélhetünk egy kört csak hogy felmérjük egymás erejét. Ugyanis én szoktam gyakran olyat csinálni, hogy Bp 17 - Ecser - Maglód - Nagytarcsai emelkedõ majd vissza 17-be. Mivel én 7köznap is bringával járok - azaz munkába - és az nem közel van, így 18 körül szokott nekem jó lenni. Ha akarod megyünk egy kört és a többit meglátjuk. Apropó, elsõre azért nem az Orbea-val fogok menni, majd te vezetsz.
Írta 2009. augusztus 09. - 15:53
Írta 2009. augusztus 09. - 15:45
auchan-ál nagyon faca az a mellékut,valamelyik délután tolhatunk 1et arra.aszfalt is perfekt arra
tarcsai emelkedö nagyon huzos.
jövö hét vasárnap ugyanez a táv megspékelve gödöllö+valkoval???
feri mikor megy tekerni lefigyelném a gépét.
Írta 2009. augusztus 09. - 14:06
Igen persze, így munkával együtt tökéletes az. Nem is a mennyiség számít, hanem a minõség. Mi is szoktunk arra menni, de leginkább Gomba környékét járjuk kereszt-kasul.
Írta 2009. augusztus 09. - 13:00
na megérkeztünk,107 lett a vége.kár,hogy nem jöttél cole jo tekerés volt,mondjuk engem elején kicsit megtréfált a szél:) cole hétközben mikor szoktál tekerni és mennyit,esetleg tolhatunk egyet valamikor arra tarcsa felé
Gratula! Milyen átlagot mentetek? Sasi próbált szökni?
Hétközben meló után 5, fél6 körül tudok elindulni leghamarabb és olyan kört szoktam menni, hogy Maglód - Pécel - Isaszeg (körforgalomnál vissza) - Nagytarcsa - Rákosliget - Ecser -Maglód
Ez közel 40km, edzõkörnek nekem egyelõre teljesen jó, próbálom a tempót növelgetni, illetve a nagytarcsai emelkedõs részen nem túlságosan visszaesni. Aztán ha még kicsit kínozni akarom magam, akkor úgy fejezem be a kört, hogy Maglódra beérve nem a Fõ úton megyek haza, hanem beleveszem az Auchan elõtti emelkedõket és a 31-esen gurulok hazáig.
Írta 2009. augusztus 09. - 11:39
Végén még rendesen meghajtottam magam.