mekkora lenne már
Na lassan kezdõdnek az akciók a Pave-kon

Ki nyer ma??
Egy kis érdekesség, inkább szomorúság:
"Elmesélek egy tanulságos történetet(ma történt velem)
Mivel úgy döntöttem, hogy a héten elszenvedett kisebb sérülés miatt kihagyom a mai közös tekerést, de aztán olyan szépen sütött a nap és gondoltam egyet jól befásliztam a bokám és csak kicsit itt a Tarcsai emelkedõn nagyon lassan szépen (csak íze miatt)tekerek egyet. Hát a történet a Tarcsai emelkedõn kezdõdött kapaszkodtam fel nyugodtan,de mivel az út széle gyakorlatilag minden jármûvel járhatatlan ezért kicsit beljebb húzódva tekertem felfelé. Ja az új KRESZ szerint ha az út minõsége és forgalmi rend miatt LEHETÕLEG jobbra tartva kell menni. Tehát jött a kocsi hátulról (RS bútorboltos autó)rám dudál és utána nekem jön eltalál a tükrével a bal kezemet,meg állok mivel azért elzsibbadt a kezem .Autó ajtaja nyílik kocsikísérõ kipattan belõle üvöltve rohan felém (nem megkérdezni hogy van e valami bajom)és nekem jön , kezet emel rám. Egyszer meg üt csak éppen a kezem bírom fel emelni. Aztán ott hagynak és elmennek mint ha misem történt volna .Hát ennyi mindenesetre tanulságos (ja és a kocsi kísérõ ráadásul részeg volt)Kicsit még felvagyok dúlva. "
Sebisanyi guppettos kollégával történt meg.... :