Talán lehet neki. Valami a papuccsal kapcsolatban van problémás... Azt kellene szétoperálni.
Hát ez van.. Csak nem acél ahétszentszégit.
akkor nyomhatsz szombaton egy Valkó - Dány karikát. Jó kis kör lesz Pihenj rá.
Ma délelõtt voltam a múltkori vonatos balhé kapcsán idézésen. Vallomást tenni. na ilyenem se volt még
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. April 21. - 13:01
Posted 2010. April 21. - 10:58
köcce,majd megemlitem nekik ezt a sulit...
én 160k-ba láttam cseheknél tiagrás authort,mondjuk tavalyi modell...250 be meg full 105 elsö-hátso karbon villával mavic equipe kerekkel
ezért félek in ilyen karbon csodát venni és megtudják neki javitani?
én tegnap német helyett toltam egy 60-as karikát:) szombatra nagyon jo idöt mond rátok,lehet beválalok én is valami hoszabbat,mondjuk egy 100-as karikát...
én 160k-ba láttam cseheknél tiagrás authort,mondjuk tavalyi modell...250 be meg full 105 elsö-hátso karbon villával mavic equipe kerekkel
ezért félek in ilyen karbon csodát venni és megtudják neki javitani?
én tegnap német helyett toltam egy 60-as karikát:) szombatra nagyon jo idöt mond rátok,lehet beválalok én is valami hoszabbat,mondjuk egy 100-as karikát...
Posted 2010. April 20. - 22:25
Én az Európa nyelviskolába járok, itt a teljes felkészítés 4 szintbõl áll.
Kezdõ - Középhaladó - Haladó - Vizsgafelkészítõ
Tesztet kellett írni, hogy melyik csoportba kerülhetek.
Én haladóba kerültem, minden szint oktatása 100 óra. Ami 40 e Ft ba kerül. Nekem Tehát két ilyet kell teljesítenem Haladó - Vizsgafelkészítõ.. azaz 80eFt + 20on ezer forint a nyelvvizsga + kb 15 e Ft a könyvek ára. Olyan 110E ft..
Voltam ma egy bringa üzletben, láttam egy Trek 1.2-st, tiagra szettel, 190 e Ft volt. Egész jól nézett ki. Guszta volt.
Egy gruppetto-s Merida Full Carbon bringáján eltört a hátsó papucs.. vagy vmi karbon.. Szép...
Kezdõ - Középhaladó - Haladó - Vizsgafelkészítõ
Tesztet kellett írni, hogy melyik csoportba kerülhetek.
Én haladóba kerültem, minden szint oktatása 100 óra. Ami 40 e Ft ba kerül. Nekem Tehát két ilyet kell teljesítenem Haladó - Vizsgafelkészítõ.. azaz 80eFt + 20on ezer forint a nyelvvizsga + kb 15 e Ft a könyvek ára. Olyan 110E ft..
Voltam ma egy bringa üzletben, láttam egy Trek 1.2-st, tiagra szettel, 190 e Ft volt. Egész jól nézett ki. Guszta volt.
Egy gruppetto-s Merida Full Carbon bringáján eltört a hátsó papucs.. vagy vmi karbon.. Szép...
Posted 2010. April 20. - 19:10
sasi kb mennyi lessz a német?csak,hogy tudjak kalkulálni gyerekeimnek mibe fog kerülni az angol nyelv vizsga....meg nehogy palira vegyenek:)
Posted 2010. April 20. - 10:46
Posted 2010. April 20. - 10:23
Posted 2010. April 20. - 09:59
Posted 2010. April 20. - 09:57
Szerintem már megint másról beszélünk
Inkább menj tekerni, ha ennyire pihent vagy. Én csak a pékségig "intervalloztam:)" el..., de nem nagyon akartak mûködni a lábaim.
Inkább menj tekerni, ha ennyire pihent vagy. Én csak a pékségig "intervalloztam:)" el..., de nem nagyon akartak mûködni a lábaim.
Posted 2010. April 20. - 09:41
Posted 2010. April 20. - 09:35
Peeersze Ki se tudom mondani ezeknek a versenyeknek a nevét..
Szerintem ma inkább wellneselj, pihenni is kell valamikor. Inkább csak árt , ha túl sokat mész.
Szombaton kb 220km lesz a vége. 130 ebbõl Szlovákiában. A kemény múltkor a visszajövetel volt Pilisen át, Majdnem felmegyünk Dobogókõig. Reggel is , Délután is. Na az kicsit szokott fájni
Szerintem ma inkább wellneselj, pihenni is kell valamikor. Inkább csak árt , ha túl sokat mész.
Szombaton kb 220km lesz a vége. 130 ebbõl Szlovákiában. A kemény múltkor a visszajövetel volt Pilisen át, Majdnem felmegyünk Dobogókõig. Reggel is , Délután is. Na az kicsit szokott fájni
Posted 2010. April 20. - 09:05
napocska süt a lábaim meg nem engednek sehova grrr:) remélem délutánig kitart a jo idö
illö már,hogy képviseld ezt a forumot versenyeken is sasi...
legközelebb a race across the alps-nál vagy a jeantex-nél várjuk a nevezésed:)
mennyi kili lessz a szombati?
illö már,hogy képviseld ezt a forumot versenyeken is sasi...
legközelebb a race across the alps-nál vagy a jeantex-nél várjuk a nevezésed:)
mennyi kili lessz a szombati?
Posted 2010. April 19. - 23:40
Bürokrácia.. fúújjj...
Szombat PárisMenti Retró túra.. kis szlovákia, igaz oda-vissza Két Bükkfa , de nem olyan vészes lesz a tempó, így tök jó feltöltõdés.
Saratice?? 24 órás verseny??
Szombat PárisMenti Retró túra.. kis szlovákia, igaz oda-vissza Két Bükkfa , de nem olyan vészes lesz a tempó, így tök jó feltöltõdés.
Saratice?? 24 órás verseny??
Posted 2010. April 19. - 23:07
Semmi baj Robi.
Ajjaj Sasi, még nem hivatalos, de már csak a papírt kell kiállítaniuk.
Most egy darabig csak feltöltõdés jön, rám fog férni.
Ajjaj Sasi, még nem hivatalos, de már csak a papírt kell kiállítaniuk.
Most egy darabig csak feltöltõdés jön, rám fog férni.
Posted 2010. April 19. - 18:29
Posted 2010. April 19. - 18:28
Tényleg laza volt
Mondjuk Gombán felfele jó ideig tudtam az S kanyar után 35 felett menni... Azon meglepõdtem.
Jó volt Monorra lefele is... Azért elõztem vissza mikor elmentél mellettem, mert azt hittem tudjuk folyamatosan váltogatni egymást. Majd máskor
Meg lesz az a 30 nemsokára..
Mondjuk Gombán felfele jó ideig tudtam az S kanyar után 35 felett menni... Azon meglepõdtem.
Jó volt Monorra lefele is... Azért elõztem vissza mikor elmentél mellettem, mert azt hittem tudjuk folyamatosan váltogatni egymást. Majd máskor
Meg lesz az a 30 nemsokára..
Posted 2010. April 19. - 18:09
na kiadtam magambol mindent,a lábaim remegnek a ruhámbol csavarni lehet a vizet a nikotin meg jön föl ezerrel:)
ennyit a laza gombádrol sasi:)
végül is meglett az eredménye 28-as átlag,eddig ez a legjobb idöm,kössz a tekerést meg a segitséget mindketötöknek
ennyit a laza gombádrol sasi:)
végül is meglett az eredménye 28-as átlag,eddig ez a legjobb idöm,kössz a tekerést meg a segitséget mindketötöknek
Posted 2010. April 19. - 18:05
szike nem tudtam felvenni mert egyik nap nem adta a másik nap meg már elkezdödött mire észrevettem,sorry
Posted 2010. April 19. - 17:38
Ma végre letudtam Sasi amit múltkor kérdeztél. Szóval mostmár elvileg szabad vagyok, gyakorlatilag nagyon fáradt és nyúzott. Úgyhogy most kábé 2 hét regeneráló tekerés fog következni. Utána meglátjuk...