én 160k-ba láttam cseheknél tiagrás authort,mondjuk tavalyi modell...250 be meg full 105 elsö-hátso karbon villával mavic equipe kerekkel
ezért félek in ilyen karbon csodát venni és megtudják neki javitani?
én tegnap német helyett toltam egy 60-as karikát:) szombatra nagyon jo idöt mond rátok,lehet beválalok én is valami hoszabbat,mondjuk egy 100-as karikát...
Én az Európa nyelviskolába járok, itt a teljes felkészítés 4 szintbõl áll.
Kezdõ - Középhaladó - Haladó - Vizsgafelkészítõ
Tesztet kellett írni, hogy melyik csoportba kerülhetek.
Én haladóba kerültem, minden szint oktatása 100 óra. Ami 40 e Ft ba kerül. Nekem Tehát két ilyet kell teljesítenem Haladó - Vizsgafelkészítõ.. azaz 80eFt + 20on ezer forint a nyelvvizsga + kb 15 e Ft a könyvek ára. Olyan 110E ft..
Voltam ma egy bringa üzletben, láttam egy Trek 1.2-st, tiagra szettel, 190 e Ft volt. Egész jól nézett ki. Guszta volt.
Egy gruppetto-s Merida Full Carbon bringáján eltört a hátsó papucs.. vagy vmi karbon.. Szép...
Szerintem már megint másról beszélünk
Inkább menj tekerni, ha ennyire pihent vagy. Én csak a pékségig "intervalloztam:)" el..., de nem nagyon akartak mûködni a lábaim.
Peeersze Ki se tudom mondani ezeknek a versenyeknek a nevét..
Szerintem ma inkább wellneselj, pihenni is kell valamikor. Inkább csak árt , ha túl sokat mész.
Szombaton kb 220km lesz a vége. 130 ebbõl Szlovákiában. A kemény múltkor a visszajövetel volt Pilisen át, Majdnem felmegyünk Dobogókõig. Reggel is , Délután is. Na az kicsit szokott fájni
Ma végre letudtam Sasi amit múltkor kérdeztél. Szóval mostmár elvileg szabad vagyok, gyakorlatilag nagyon fáradt és nyúzott. Úgyhogy most kábé 2 hét regeneráló tekerés fog következni. Utána meglátjuk...