na megjöttünk,elegeeeeeeeeeem vaaaaan.még a holnapi napot kéne megcsinálni aztán pihiii:)mondjuk ferinek megigértem,hogy hétfön tolok egyet vele.azért nem sértödnék meg ha holnap szakado esöre ébrednék:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. május 01. - 12:32
Írta 2010. április 30. - 21:51
Mivel az Én kerekem van a bringában, így még jogot is tarthatnék rá
Áhh mindegy, legalább Zsófi is örül, hogy vele is foglalkozok..
Áhh mindegy, legalább Zsófi is örül, hogy vele is foglalkozok..
Írta 2010. április 30. - 21:23
jahhh olvastam,hogy szivsz.ne idegeskedj a végeredmény ugyis jo lessz és csak az számit.legalább kicsit pihizel ha meg nem birod elkötöd feri bicoját,mondjuk jobb helyeken ilyenért felkötik az embert:)
Írta 2010. április 30. - 21:16
Ez szép Robi!
Nekem csak sajnos hétfõn lesz bringa.. Ma mentem vele egy pár km-t , de a középrész még nincs a helyén. De egy álom volt.....
Nekem csak sajnos hétfõn lesz bringa.. Ma mentem vele egy pár km-t , de a középrész még nincs a helyén. De egy álom volt.....
Írta 2010. április 30. - 16:06
na megjöttem,114 lett a vége.azt hittem a multkori 133 után sima lessz dehát nem volt cserélgetés csak magamra számithattam.50nél betoltam a banánt 65nél megáltam vecsésen egy kisboltnál csoki,cola és a szokásos cigi:)87nél megint megáltam egy egészségügyire,betoltam egy red shot-ot cigivel vegyitve aztán hazáig toltam.emelkedök a szokásosnál jobban megfogtak,föleg csabárol át pécelre,kistányér melett elhasználtam az összes sort,jobb ha kerülöm még a mátrát:)aszfalt nagyjábol végig jo,kivéve gyál és csaba eleje.kivagyok mint állat de azért jo is törtánt,szinte soha nem kaptam jo szelet:D
Írta 2010. április 28. - 17:32
Írta 2010. április 28. - 17:27
Írta 2010. április 28. - 17:26
Írta 2010. április 28. - 17:07
Írta 2010. április 28. - 17:00
mondta gyözö de már nem emlékszem,elsö kerék csapi,bowden,zsirzás.....komoly dolgot nem kellet,egyben van.jo szerelö tényleg csak ajánlani tudom!
Írta 2010. április 28. - 16:36
Királyság. Gyorsan lerendezték.
Hajtás csere ilyesmi? Vagy mit ügyeskedtek rajta?
Hajtás csere ilyesmi? Vagy mit ügyeskedtek rajta?
Írta 2010. április 28. - 16:30
na megjöttem,pöpec lett a gép de könyebnek nem lett könyebb:)hátulja kicsit ideges volt mikor elindultam de aztán beállt szépen,minden mint a vaj.valahonnan jön egy kis zaj de lehet csak én hallom félre,ilyenkor mindenre jobban odafigyelek.
Írta 2010. április 28. - 13:17
Érdekes útvonal, egyes részein még nem jártam. Majd máskor Jó tekerést. Aztán majd beszámolni, mennyivel lett könnyebb mai szerelés után a paripa
Írta 2010. április 28. - 12:57
pécel-rákoscsaba-keresztur-vecsés-gyál-ocsa-lengyel-nyháza-monor.hát meg kell álnom egyben nem megy le:)
Írta 2010. április 28. - 12:47
Most egyelõre marad ez... Lesz egy új hajtómû.. Majd egyszer ráújjítok. elég jól mûködik ez így még.
Remélem minél hamarabb hozzák a cuccot, és akkor még szombaton ezzel tudom szántani az aszfaltot
Pénteken szakmai napunk van. Továbbképzés. Valamikor meg kell keresni a vázravalót
Merre akarsz menni pénteken? Na meg mik azok a megállások?
Remélem minél hamarabb hozzák a cuccot, és akkor még szombaton ezzel tudom szántani az aszfaltot
Pénteken szakmai napunk van. Továbbképzés. Valamikor meg kell keresni a vázravalót
Merre akarsz menni pénteken? Na meg mik azok a megállások?
Írta 2010. április 28. - 12:33
mondjuk most vettél 1-2 uj cuccot a régire,az jo lessz rá de valami jobbat azért megérdemelne,aproban nincs valami szett?
péntek délelött mit csinálsz?beterveztem egy hosszut,mondjuk elsö 1/3-ad dombos,biztos nem tetszene a tempom:) de utánna sik,azért meg is akarok állni egyszer egy 15-20 percre..... vagy 2x?
ja vállrakapod és futsz:)
péntek délelött mit csinálsz?beterveztem egy hosszut,mondjuk elsö 1/3-ad dombos,biztos nem tetszene a tempom:) de utánna sik,azért meg is akarok állni egyszer egy 15-20 percre..... vagy 2x?
ja vállrakapod és futsz:)
Írta 2010. április 28. - 12:25
Bizony , számos tényezõ játszik most szerepet Ferinél. Majd rutinból megsprinteljük aztán annyi neki:)
Most egyelõre némi kivétellel ezek cuccok fognak rámenni. Olyan sok pénz azért nincs.
nyeregcsõvel, kormánycsapággyal, integrált középcsapágyházzal? , stucni, kormány, na meg a váz volt 60.
Na meg minek erre bármit is tenni, tudod milyen rohadt könyû így?
Most egyelõre némi kivétellel ezek cuccok fognak rámenni. Olyan sok pénz azért nincs.
nyeregcsõvel, kormánycsapággyal, integrált középcsapágyházzal? , stucni, kormány, na meg a váz volt 60.
Na meg minek erre bármit is tenni, tudod milyen rohadt könyû így?
Írta 2010. április 28. - 12:11
:)mennyibe sikeredet elhoznod?remélem nem az authoron levö szetett teszed fel rá 2kor levissz asszony kocsival,aztán hazakecskézek tszmárton felé,feri ellen lehet még ez is kevés lessz,gondold el,heti3-4x leteker +most a punci is doppingolja:)
Írta 2010. április 28. - 10:42
na reggel lekecskéztem irsára,45kili lett.otthagytam a gépet holnap délután mehetek érte,remélem pöpec lessz mert péntekre terveztem egy hosszut.
És vigyek neked addig Irsára valami kaját??? Vagy hazajöttél? Mit kell cserélni rajta?
Ohhhh már Én is felkötöttem... vagyis ház izéé inkább kép:
K
Új FEGYVER
Írta 2010. április 28. - 10:13
hallom feri ezentul bicoval megy melozni,felkötheted a gatyot sasi én már felkötöttem:)