Passo de stelvio...hát igen, nem egyszerû az biztos.
Amúgy bocs, hogy outsiderként átpofátlankodok ide, csak mostanában sasival sokat dumálok, és szoktam követni az itteni történéseket is...
nem az esövel van gondom hanem,hogy a vastag ruhám szarrá megy a sok mosástol:)kamáslim is van csak kéne vennem egy rendes esö nacit meg felsöt.....de asszonynak gyüjtök most uj gépre.
na ez már facca hely huuu de elmennék egyszer valami ilyesmi helyre bár kétlem,hogy birnám mátra uccso 3 kilije is kegyetlen volt hát akkor egy ilyen
jeantex-et nézegettem régebben az egy 7 napos amatör verseny de ilyan vagy még durvább mint ez
1x összerakhatnánk a zsét egy ilyen kinti tekergésre.....
Szerintem nem volt semmi gond, igaz nem esett végig.. Sisak, alá kis Sapi, Szemüveg, és mintha nem is esne.. Persze 40km.. Mondjuk Kamásli is védte a lábamat a víztõl.
azt hiszem lemondom,itt szakad az esö már mindenhol bokáig áll a viz.nem hiszem,hogy 4ig felszáradna a hosszu ruháim meg nem akarom már összebacni.tolok majd egy uszodát de lehet már a ház elött is tudok egyet uszkálni simán:)
Jaja, gondolkozok Én is a sport váltáson Ma nem nagyon lehet megúszni esõ nélkül...
Viszont már a szombati V10 re se mondanak esõt!!!! Helyette szeles nap Jóó lesz...