Jó tentézést, és holnapra körszelet hátulról!
8as van benne, és folyamatosan hozzáér az elsõ váltóhoz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. június 23. - 23:17
Írta 2010. június 23. - 23:11
Jó utat holnapra Robi Pancsizz is egyet, ha már ott leszel
Milyen csatlakozású hajtómû kellene? MI a gond a jelenlegivel , szerintem pörgött neki rendesen
Milyen csatlakozású hajtómû kellene? MI a gond a jelenlegivel , szerintem pörgött neki rendesen
Írta 2010. június 23. - 23:05
Írta 2010. június 23. - 23:04
ja, és alkatrészeket is kell néznem ismerõsnek... nem tud valaki olcsó Shimano hajtómûvet 175mm hosszban, és 53/39-ben?
mondjuk értékhatár 23e
én 15ért láttam szérián kívülit, de hátha tud valaki, valahol vmi elfekvõ helyet.
mondjuk értékhatár 23e
én 15ért láttam szérián kívülit, de hátha tud valaki, valahol vmi elfekvõ helyet.
Írta 2010. június 23. - 23:00
Írta 2010. június 23. - 22:53
Szerintem megy dolgozni, azt bringával teszi mondjuk.....
Milyen csapatról van szó Andris?
Most hétvégén megyek Szlovákiába, de jhéten tervezünk egy Kékes-odavisszát.
Milyen csapatról van szó Andris?
Most hétvégén megyek Szlovákiába, de jhéten tervezünk egy Kékes-odavisszát.
Írta 2010. június 23. - 22:52
hát a mai 140 kilin 5 szálat szivtam:)annyit változott a helyzet,hogy mostmár leszállok mikor cigizek:) viszont már edzés orientáltabb vagyok idén kb 5x pörgettem:)
monoron laksz vagy pesten? olyat is hallottam,hogy megnösültél....egyedül tekersz vagy van valami spori?
jövöhét vasárnapra alakuloban van egy mátra etap ha gondolod,na persze csak ha birod a tempom:) mondjuk lesznek erös emberek is nem akarok ujjal mutogatni:)
elöreláthatolag 4-6 ember jönne össze...
monoron laksz vagy pesten? olyat is hallottam,hogy megnösültél....egyedül tekersz vagy van valami spori?
jövöhét vasárnapra alakuloban van egy mátra etap ha gondolod,na persze csak ha birod a tempom:) mondjuk lesznek erös emberek is nem akarok ujjal mutogatni:)
elöreláthatolag 4-6 ember jönne össze...
Írta 2010. június 23. - 22:52
ja... és igen... Peugeot!!! (L) IMÁDOM!!!!!!!! az utolsó Peugeot váz széria, utolsó darabjainak egyike!!! megszereztem!!! a legnagyobb Kincsem!! (L)
meg is kapott minden csupa jót! csakis kizárólag vadonatúj alkatrészeket! Campagnolo Mirage-tól kezdve Record-ig!
(L) (L)
meg is kapott minden csupa jót! csakis kizárólag vadonatúj alkatrészeket! Campagnolo Mirage-tól kezdve Record-ig!
(L) (L)
Írta 2010. június 23. - 22:44
még abban az évben otthagytam a csapatot, de...
most újra bontogatom a szárnyaimat, és szigorúan vett edzések alapján készítgetem a szervezetemet az újbóli csatlakozáshoz.
ám addigra össze kéne építgetnem az új edzõ járgányomat, amit Pesten lehet szadiztatni.
és veled? ugye cigaretta nista?
jó lenne egy héten 1x hétvégén összebuherálni egy min. 4-5 fõs bolyozós alakulatot.
Tiszakécske? holnap? sajna, nem érek rá...
most újra bontogatom a szárnyaimat, és szigorúan vett edzések alapján készítgetem a szervezetemet az újbóli csatlakozáshoz.
ám addigra össze kéne építgetnem az új edzõ járgányomat, amit Pesten lehet szadiztatni.
és veled? ugye cigaretta nista?
jó lenne egy héten 1x hétvégén összebuherálni egy min. 4-5 fõs bolyozós alakulatot.
Tiszakécske? holnap? sajna, nem érek rá...
Írta 2010. június 23. - 22:42
Írta 2010. június 23. - 22:38
Na végre valaki aki, nem csak ígérgeti, hogy benéz majd a fórumra
Üdv Andris,
Zoli is jól hangzik, de maradjunk csak a Sasinál , itt már mindenki megszokta.
Nagy volt a meglepetés mikor elcsapattatok integetve az aluljáróban , 2 outis egymás után ritka látvány erre fele.
Robi, sajna nekem most a napok nagyon sûrûk.. talán jhéttõl jobb lesz.
Elkezdtem összerakni a cuccost, Fékváltókarok már átkerültek nyami..
Üdv Andris,
Zoli is jól hangzik, de maradjunk csak a Sasinál , itt már mindenki megszokta.
Nagy volt a meglepetés mikor elcsapattatok integetve az aluljáróban , 2 outis egymás után ritka látvány erre fele.
Robi, sajna nekem most a napok nagyon sûrûk.. talán jhéttõl jobb lesz.
Elkezdtem összerakni a cuccost, Fékváltókarok már átkerültek nyami..
Írta 2010. június 23. - 22:33
holnap reggel valaki tiszakécske etapra? csak kényelmes tempoban ma kifáradtam....
Írta 2010. június 23. - 22:31
én lennék de ne aggodj azota se lettem gyorsabb:D
te még jársz be rendessen edzésekre vagy már csak lájtossan tologatod?
milyen géped van most? egy peugeot akartál régen,meglett?
te még jársz be rendessen edzésekre vagy már csak lájtossan tologatod?
milyen géped van most? egy peugeot akartál régen,meglett?
Írta 2010. június 23. - 22:24
Írta 2010. június 23. - 22:12
szia andrás!
mi már tekertünk együtt régebben ha az vagy akire gondolok szerintem az vagy:) csak aztán eltüntél mint szürke drotszamár a ködben vagy én tüntem el:)
mi már tekertünk együtt régebben ha az vagy akire gondolok szerintem az vagy:) csak aztán eltüntél mint szürke drotszamár a ködben vagy én tüntem el:)
Írta 2010. június 23. - 21:19
szevasztok sporttársak!
miket nem talál az ember a net segítségével... fõleg, ha útközben találkozik egy Olmosal... ugye Zoli?
nos, szívesen csatlakoznék e tengelyen adott közösséghez, ám nem árt leszögezni, hogy nem rég vágtam bele csak a felkészülési idõszakba - hála az égnek > esõ...
üdv, egy monori drótszamár ügetõ!
kiss andrás
miket nem talál az ember a net segítségével... fõleg, ha útközben találkozik egy Olmosal... ugye Zoli?
nos, szívesen csatlakoznék e tengelyen adott közösséghez, ám nem árt leszögezni, hogy nem rég vágtam bele csak a felkészülési idõszakba - hála az égnek > esõ...
üdv, egy monori drótszamár ügetõ!
kiss andrás
Írta 2010. június 23. - 20:39
szike multkor nem válaszoltál milyen bringát akarsz vagy szeretnél venni? vagy meglepi?
Írta 2010. június 23. - 20:15
Érdekes környékeken jártok.. Jó lehetett
ráckevén a fötéren áltunk meg dunaparton szebb lett volna de már nem volt kedvem visszatekerni 500 métert:)
Írta 2010. június 23. - 20:11
Szoltál volna, annyiért DA-t szereztem volna neked...
de ö ragaszkodik a 3 lánctányérhoz tudja hogyha 2es lenne neki akkor bealáznánk:)
Írta 2010. június 23. - 19:18
Hejj
Én ma sokkal többet mentem, vagy 500km.t na mondjuk IC-vel Nyíregyházára mentem el.. Zsófinak összerakom a jelenlegi Sora cuccal az Authort, Én meg feláldoztam magam és megvettem az Ultegra szettet 70ért... nagyon zsír állapotban van..
Szoltál volna, annyiért DA-t szereztem volna neked...