Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
bazzz... Marika elment otthonról?? :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
na lassan nekiindulok:) monoron majd sétálok ahol forgalom van a többi helyen meg szép nyugiba elkecskézek,pilist kihagyom inkább dános felé megyek kisebb a forgalom.remélem gyözö megcsinálja egyböl....ne kivánj kéz és lábtörést elég ez is:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
oki oki:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na megfogadom tanácsod.. megyek egy kört.. ha nem zavarok be is ugrok egy 10 percre, rád nézni meg a bringára :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
én szoltam vess magadra ha nem mész:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Kellene :) Szép is az idõ... de leültem dolgozni és rendesen be is álltak a lábaim...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
szerintem tolj még ma egy 100as karikát mert feri nem kicsit fog horkolni ma:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
persze tisztában vagyok vele,hogy mivel járhat esetlegessen.....egyedül is megvan a baj föleg 2en vagy többen,40-50 felett meg pláne.
az biztos nem árt halgatni a testemre,nem akarodzott már neki a tekerés,fáradtság meg 2 napja csak szenvedtem a talpammal meg a seggemmel is....na mindegy tanultam bellöle.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Félkomolyan írtam csak, ha egyszer oda teszed a kereked valaki mögé akkor neked is vállalnod kell a felelõsséget.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Jól van :)

Én mindig szívesen nyomok egy gombát :)

Képzeld, ma csak Mátrafüred és Mátraháza közt váltottam le nagytányérról :) teljesen stílus váltás van :)

mátrafüredig én is nagytányérozok:) onnan meg a kellemes 39/23:(

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ja tolja asszony,ma is volt összefutott zsoltikával is.aztán meg beesett zsoltika kicsit dumáltunk.nem bünös mind2en faszok voltunk hasonlo lehetett mint a kecskemétieknek.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Jól van :)

Én mindig szívesen nyomok egy gombát :)

Képzeld, ma csak Mátrafüred és Mátraháza közt váltottam le nagytányérról :) teljesen stílus váltás van :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
toltam egy privit

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na így alakulnak ki a közmondások... Én se mondom még 100%ra, de igyekszem majd.

Láttam Marikát, pénteken nyomta a Gomba kört, épp Nyáregyházán.

Zsoltikával mi van? elnyelte a bûntudat?

Ma megyünk 31-esen Jászberény Nagykáta közt, rendõrök napoznak kint az útszélén.. Ohh mondom király, kerékpár út a másik oldalt... Na mondom csak kerékpározni Tilos tábla ne legyen... Pont ott volt a sarkon ahol álltak :) Vettünk egy nagy levegõt, végig néztek rajtunk.. de nem szóltak semmit :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
akkor megjártátok aránylag gyorsan,itthon leszek szerintem:) ugyhogy jöhetsz....andris is mondta átjön megnézi de bacot

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
7 óra elõtt egy kicsivel indultunk.

Nem nem, semmi ilyen nem volt , egyszerûen csak elkezdtem ritmusosan kiállva nyomni, aztán Õk is elkezdték csak hát nem volt kraft :) Az egyik pedig Karbona-versenyzõ volt...

Holnap tuti megyek délután egy Gombát, vagy vmit.. Akkor beugrok.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kár,hogy nem vehettem részt....ha jársz erre megnézhetnéd majd a fékváltokart. visszanéztél rájuk mint armstrong?:D legalább nem felejtik el,hogy honnan jöttél:D
mikor indultatok?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na megjöttünk,

Feri végül is vállalta az együtt menetelt. Oda - fele már Pilisrõl kifele Káva felé, majdnem kiállva kellett tekerni... volt pofaszél egészen Kékesig.
Nem álltunk meg sokat odafele, csak kulacsozni. Mátrafüreden megvártam Ferit, mert már a Gyöngyös - Mátrafüred szakasz se jött be neki, pedig nem vezetett sokat addig... de hát az emelkedõ... Így mondta , hogy neki elég volt a Mátrából és Gyöngyösön megvár. Egyedül szépen felhúztam MHázáig, itt parkolóból jött ki épp két pihent lábú, aki Kékest támadta meg szintén, velük tempóztunk fel, majd utolsó kanyarban kiálltam és szépen elköszöntem tõlük :)
Hazafele álom hátszél... + Bauer sörfõzde Nagykátán :)

Odafele Kékestetõn volt 28as átlagom, visszafele Vámosgyörknél meg lemerült az elem :( De nem sokat jöttünk 35 alatt szerintem :)
Jó volt , kár, hogy csak ennyien :(

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hát szike amatör modon 50-nél ráfutottam az elöttem levöre ,beszitált tartottam mint a bivaly de keves volt:) lábam,kezem,fejem kapott de ezek nem vészessek viszont a vállam eléggé gáz ettöl a karom se tudom mozgatni nagyon.persze,hogy eröltetni nem akarom csak már kezdem unni itthon.....

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Vigyázz magadra Robi, és pihentesd, ne toljad semmiképpen sem! Nekem rotátorköpeny sérült és fél év volt a fájdalommentes mozgásig. Hozzá kell tennem, hogy nem pihentettem, de még most sem teljesen tünetmentes.

Mi történt amúgy? Nem nagyon jártam mostanság erre.