sooty park-roller room nézd meg méretes egy kerékpár:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. július 07. - 11:51
Írta 2010. július 07. - 11:42
ráülsz a görgöre és elöre felvett helyen(tehát nem számitogépes grafika) tekersz. youtuben találsz pár videot rolla.tacx real life video.
tacx real life video lombardy tour italy ez aránylag jol visszaadja.
tacx real life video lombardy tour italy ez aránylag jol visszaadja.
Írta 2010. július 07. - 11:30
Írta 2010. július 07. - 11:29
sasi(vagy bárki) te már probáltál ilyen virtuális kerékpár trénert? egyszer szivessen kiprobálnám,hogy milyen is lehet.
Írta 2010. július 07. - 11:15
iiiigen, meg volt a taktika...
Nincs ezzel semmi gond ám... Jó idõben kezdte a srác az edzést.. Jó alkata is van , vagyis lesz hozzá... még csak két pálcika a lába, de azzal is tud rendesen dolgozni a hegyekbe.
Nincs ezzel semmi gond ám... Jó idõben kezdte a srác az edzést.. Jó alkata is van , vagyis lesz hozzá... még csak két pálcika a lába, de azzal is tud rendesen dolgozni a hegyekbe.
Írta 2010. július 07. - 10:42
nem voltam de ha a szél eláll akkor megyek,minden áron nem töröm most magam....csak lájtossan.
egy egész család összedolgozott ellened:)
egy egész család összedolgozott ellened:)
Írta 2010. július 07. - 10:38
Máskor felfele, akkor is megtudtam nyomni még jobban
Igazából mögöttünk jött Gyuri, mi voltunk szökésben.. neki nem volt érdeke vezetni
Mai Gomba kör?
Igazából mögöttünk jött Gyuri, mi voltunk szökésben.. neki nem volt érdeke vezetni
Mai Gomba kör?
Írta 2010. július 07. - 10:17
Írta 2010. július 07. - 09:19
Na meg volt a Dobogókõ... Helyre tettek a sporttársak .... Sajnos eljött az az idõ, hogy Gyuri fia, Tomi , akit eddig rendszeresen megtudtam verni hegyen, tegnap Dobogókõn úgy megvert , hogy csak na...
Igaz, hogy késésben voltunk a találkahelyhez , és odáig 35km/h-val vezettem pofaszélben, meg a hegyet is én húztam fel végig.. de akkor is a végén olyan lazán lépett el tõlem, hogy alig bírtam a szememmel követni
Túra végén a városon keresztül rendesen rommá áztam... Majd ma a viharos jellegû szelet kihasználva hazagurultam, nem sokat jöttem 35km/h alatt
Igaz, hogy késésben voltunk a találkahelyhez , és odáig 35km/h-val vezettem pofaszélben, meg a hegyet is én húztam fel végig.. de akkor is a végén olyan lazán lépett el tõlem, hogy alig bírtam a szememmel követni
Túra végén a városon keresztül rendesen rommá áztam... Majd ma a viharos jellegû szelet kihasználva hazagurultam, nem sokat jöttem 35km/h alatt
Írta 2010. július 07. - 08:27
andriskám örülök,hogy ennyi év után láthatalak....hát jo nagy darab gyerek lett bellöled:)
Írta 2010. július 06. - 12:41
Írta 2010. július 06. - 12:38
hát az az igazság,hogy én sem tudom hogy smint lenne jo.reggelente letekerem aztán a nap többi részén pihi meg ugy tartom,hogy semmi terhelést nekapjon.
kicsit szokatlan a beállitás de mostanra mindenképp jo mert ugysem tudnék annyira behajolni.
hát nem full combol mert 1 kéz mindig a kormányon volt meg kistányérnál nem kapaszkodsz olyan erössen de érdekes volt:)
kicsit szokatlan a beállitás de mostanra mindenképp jo mert ugysem tudnék annyira behajolni.
hát nem full combol mert 1 kéz mindig a kormányon volt meg kistányérnál nem kapaszkodsz olyan erössen de érdekes volt:)
Írta 2010. július 06. - 12:30
Vigyázz magadra.. Remélem tudod mit csinálsz, mert beleszólni nem akarok nem is fogok..
Kormány beállítás?? Milyen?
Combból felnyomni gombát azért nem semmi.. van még hova keményednem.
Ami eszembe jutott:
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=6829
"Utolsó profi idényére 1956-ban kerül sor, amikoris újra indul a Giro-n, de a 12. szakaszon (Grosseto-Livorno) bukik és kulcscsontját töri. A szakaszon még végigmegy, de utána kórházba szállítják, ahol az orvosok a verseny befejezését tanácsolják neki. Õ azonban másként dönt és a másnapi pihenõnapot követõen folytatja a versenyzést. Törött kulcscsontja miatt nem tudta rendesen tartani a kormányt. Ezen úgy segített, hogy egy belsõ gumit kötött a kormányra, másik végét pedig a fogai közt szorította. Ezzel a módszerrel ideiglenesen megoldotta problémáit, azonban a Bologna-Rapallo közti 16. szakaszon balszerencséjére ismét bukott, aminek következményeként a felkarcsontját törte el. Azonnal mentõbe rakják, de még azelõtt magához tér, hogy az autó elindulna vele a kórházba. Visszaül kerékpárjára és mivel a mezõny bevárta, elég jó helyen sikerült befejeznie az aznapi szakaszt. Sérülései ellenére a Giro-t az összetett második helyen fejezte be."
http://www.velo.hu/U...03x270t0_ic.jpg
Jó cikkek, élvezettel olvastam a nagy öregekrõl...
Kormány beállítás?? Milyen?
Combból felnyomni gombát azért nem semmi.. van még hova keményednem.
Ami eszembe jutott:
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=6829
"Utolsó profi idényére 1956-ban kerül sor, amikoris újra indul a Giro-n, de a 12. szakaszon (Grosseto-Livorno) bukik és kulcscsontját töri. A szakaszon még végigmegy, de utána kórházba szállítják, ahol az orvosok a verseny befejezését tanácsolják neki. Õ azonban másként dönt és a másnapi pihenõnapot követõen folytatja a versenyzést. Törött kulcscsontja miatt nem tudta rendesen tartani a kormányt. Ezen úgy segített, hogy egy belsõ gumit kötött a kormányra, másik végét pedig a fogai közt szorította. Ezzel a módszerrel ideiglenesen megoldotta problémáit, azonban a Bologna-Rapallo közti 16. szakaszon balszerencséjére ismét bukott, aminek következményeként a felkarcsontját törte el. Azonnal mentõbe rakják, de még azelõtt magához tér, hogy az autó elindulna vele a kórházba. Visszaül kerékpárjára és mivel a mezõny bevárta, elég jó helyen sikerült befejeznie az aznapi szakaszt. Sérülései ellenére a Giro-t az összetett második helyen fejezte be."
http://www.velo.hu/U...03x270t0_ic.jpg
Jó cikkek, élvezettel olvastam a nagy öregekrõl...
Írta 2010. július 06. - 12:13
ja egy kézzel közben azért tekertem is:) azért rátámaszkodtam simán,inkább itthon éreztem már meg.combbol mentem most kimaradt a kéz segitség de facca volt.