Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
sooty park-roller room nézd meg méretes egy kerékpár:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ráülsz a görgöre és elöre felvett helyen(tehát nem számitogépes grafika) tekersz. youtuben találsz pár videot rolla.tacx real life video.
tacx real life video lombardy tour italy ez aránylag jol visszaadja.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Ez mi ez?? mire gondolsz?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
sasi(vagy bárki) te már probáltál ilyen virtuális kerékpár trénert? egyszer szivessen kiprobálnám,hogy milyen is lehet.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
iiiigen, meg volt a taktika...

Nincs ezzel semmi gond ám... Jó idõben kezdte a srác az edzést.. Jó alkata is van , vagyis lesz hozzá... még csak két pálcika a lába, de azzal is tud rendesen dolgozni a hegyekbe.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nem voltam de ha a szél eláll akkor megyek,minden áron nem töröm most magam....csak lájtossan.

egy egész család összedolgozott ellened:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Máskor felfele, akkor is megtudtam nyomni még jobban :)
Igazából mögöttünk jött Gyuri, mi voltunk szökésben.. neki nem volt érdeke vezetni :)

Mai Gomba kör?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hááát igy nincs mit szégyelni....mögötted tud pihenni az ember rendessen:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Na meg volt a Dobogókõ... Helyre tettek a sporttársak .... Sajnos eljött az az idõ, hogy Gyuri fia, Tomi , akit eddig rendszeresen megtudtam verni hegyen, tegnap Dobogókõn úgy megvert , hogy csak na... :)
Igaz, hogy késésben voltunk a találkahelyhez , és odáig 35km/h-val vezettem pofaszélben, meg a hegyet is én húztam fel végig.. de akkor is a végén olyan lazán lépett el tõlem, hogy alig bírtam a szememmel követni :)
Túra végén a városon keresztül rendesen rommá áztam... Majd ma a viharos jellegû szelet kihasználva hazagurultam, nem sokat jöttem 35km/h alatt :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
andriskám örülök,hogy ennyi év után láthatalak....hát jo nagy darab gyerek lett bellöled:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
jaaaa olvasgass engem nyugodtan:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát az az igazság,hogy én sem tudom hogy smint lenne jo.reggelente letekerem aztán a nap többi részén pihi meg ugy tartom,hogy semmi terhelést nekapjon.
kicsit szokatlan a beállitás de mostanra mindenképp jo mert ugysem tudnék annyira behajolni.
hát nem full combol mert 1 kéz mindig a kormányon volt meg kistányérnál nem kapaszkodsz olyan erössen de érdekes volt:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Vigyázz magadra.. Remélem tudod mit csinálsz, mert beleszólni nem akarok :) nem is fogok..

Kormány beállítás?? Milyen?

Combból felnyomni gombát azért nem semmi.. van még hova keményednem.

Ami eszembe jutott:
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=6829

"Utolsó profi idényére 1956-ban kerül sor, amikoris újra indul a Giro-n, de a 12. szakaszon (Grosseto-Livorno) bukik és kulcscsontját töri. A szakaszon még végigmegy, de utána kórházba szállítják, ahol az orvosok a verseny befejezését tanácsolják neki. Õ azonban másként dönt és a másnapi pihenõnapot követõen folytatja a versenyzést. Törött kulcscsontja miatt nem tudta rendesen tartani a kormányt. Ezen úgy segített, hogy egy belsõ gumit kötött a kormányra, másik végét pedig a fogai közt szorította. Ezzel a módszerrel ideiglenesen megoldotta problémáit, azonban a Bologna-Rapallo közti 16. szakaszon balszerencséjére ismét bukott, aminek következményeként a felkarcsontját törte el. Azonnal mentõbe rakják, de még azelõtt magához tér, hogy az autó elindulna vele a kórházba. Visszaül kerékpárjára és mivel a mezõny bevárta, elég jó helyen sikerült befejeznie az aznapi szakaszt. Sérülései ellenére a Giro-t az összetett második helyen fejezte be."

http://www.velo.hu/U...03x270t0_ic.jpg

Jó cikkek, élvezettel olvastam a nagy öregekrõl...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ja egy kézzel közben azért tekertem is:) azért rátámaszkodtam simán,inkább itthon éreztem már meg.combbol mentem most kimaradt a kéz segitség de facca volt.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Basszus, és hogy mentél az emelkedõkön??? Egy kézzel???

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
feriböl kinézem ezt:) na megjöttem a gombásrol hááát nem egyszerü....

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts

éreztem én,hogy jo lenne látod:)

Kis kedv javítás...
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.gif

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
éreztem én,hogy jo lenne látod:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Az is volt, esõvel, napsütéssel, tenger illattal, szivárvánnyal :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
akkor inkább veszek,kellemes pötyörgö esö van facát lehetne tekerni.