Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Na akkor azért egy 10 kört csapass le körülötte :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
akkor tekerünk 1et velencén:D

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Jövõhét utáni hétre már, ha lehet, mert épp nyaralni megyünk most következõ héten. Kis lájtos velencei tavi kiruccanás. (bringát viszek)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
üdv ujra cole!!! köcce lassan felépülök ha csak magamban tekerek,sasi letudja amortizálni az embert:D na jövöhéten összehozunk valami lájtos rövidebb karikát.annyira azért nem vagyok droid csak kb 2 kilin ment a 45-50 fajintos hátszélben más mögött:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Jól van na... Én is csak bohóckodok :) Most pihentetem a lábaimat...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Nagyon meg vagy fingva... fél kor Gomba kör? :)

köcce kihagyom,tanultam a multkoribol nem feszitem tul a láncot:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Köszi :)
Tényleg elég kafán összeállt végre :)

Igazából nem nagyon voltam vékonyabb... szerintem... viszont az emelkedõk most jobban mennek, szóval vagy a gravitáció csökkent a földön.. vagy a fene se tudja :)

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Elkezdtem kis 30km-es idõfutamokkal :D Maglód - Monor - Maglód etap pl.
Jóóó nem megsérteni akartalak ám, csak én hegyimenõsebb alkatra emlékeztem :) persze a fórumot olvasva hegyimenõsség megmaradt max a bringának kellemetlenebb. :) Jaa és tök fasza gépet raktál össze!!!

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Halihó,

na csak emlegetni kellett, más sokadszor és itt is vagy :)

Mi az , hogy behízott??? :) Ezt egy nagyon brutál táblahajránál majd visszakapod :) Gruppettos képeken bejátszik a sörhas is, ami az elfogyasztott sörmennyiség miatt van :)

Szikével idén egyszer tekertem együtt csak sajnos...
És Te tekersz is azért már? Hülye foci :)

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Helló-helló!
Eltûntem nagyon, tudom... :( Télen pihentettem a bringát (télire nem áldoztam be, ezt meg nem vittem volna ki), aztán inkább fociztam, ahol bejátszott egy-egy sérülés.. szóval mostanában kezdek "éledezni". Gyönge vagyok mint mindig, de majd aug közepe fele már el merek menni veletek egy körre :D :D mégha a sor végén kullogok is, mert azért jó meg minden, a gyengeségemet meg majdcsak leküzdöm. :D

Visszaolvastam a fórumot, kivel mi történt:
Droidok közül Sasi kicsit behízott :) a gruppettos képek alapján, de hogy 24h-s egyénire készül.... brutááááál! Dr szike meg valszeg így, hogy kevesebbet teker veletek és nincs annyira edzésben CSAK 40-es átlagok mennének neki 100-on. :D
Robi neked gyors felépülést! bár így "félvállal" is megennél engem vacsorára egy 100-as körön. Azon a péteri szakaszon 50 felett mentek??? Te is droid vagy már basszus! :)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Nagyon meg vagy fingva... fél kor Gomba kör? :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
felforditottam volt benne viz szépen...lehet meg kéne csinálni a leirtakat de nincs hozzá kedvem.még nem vagyok 100-as 2x meg is szédültem,csak rakom magamba a kaloriákat szép fokozatossan:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Nyáregyházán fogunk Újlengyel felõl Pilis - Káva - Tszentmárton - Tápiószele irányába haladni...
szerintem 5 körül.

Nem árt ilyenkor Kormány részt is szétszedni, bezsírozni, összerakni, nyeregcsövet kiszedni, felfordítani esetleges bekerült vizet kiengedni.... Nyeregcsövet bezsírozni, összerakni...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
na ja,bár ha mázlitok lessz elkap valami futo zápor.mondjuk nekem a multkori esö után de inkább a bényei sártenger után olyan hangokat ad ki....tegnap este még letakaritottam meg olajozás,remélem köv tekerésnél nem hallok semmit.
mikor értek monor magasságába mi konkrét utvonal vagy csak nagyjábol mentek?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
...meg fázni sem...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nem fogtok unatkozni meg lehet el is fáradtok:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Csongrádra jah, 3 naponként jár dolgozni, így bringával oldja meg, 51 éves fickó... de igazi régimódi tiszai csákó..
Néha megáll pipázik egyet...
Jah és montival , 170 km.

Péntekn hajnalban fél3 kor találkozunk Lágymányosi hídnál. 3 an megyünk, teljes létszámmal :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
csongrádra? az is valami droid?:)na hány orakkor indultok holnap?megy végülis mindenki?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Áhhh, egy sporttárs tekert haza Csongrádba, aztán kicsit együtt jöttünk....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
szerintem csak szimplán fáradtság....ugy döntöttem a mai napot inkább ki is hagyom.
nagyon hamar kidobott zsofi:D