Na akkor azért egy 10 kört csapass le körülötte
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. július 21. - 15:49
Írta 2010. július 21. - 15:46
Írta 2010. július 21. - 15:44
Jövõhét utáni hétre már, ha lehet, mert épp nyaralni megyünk most következõ héten. Kis lájtos velencei tavi kiruccanás. (bringát viszek)
Írta 2010. július 21. - 15:41
üdv ujra cole!!! köcce lassan felépülök ha csak magamban tekerek,sasi letudja amortizálni az embert:D na jövöhéten összehozunk valami lájtos rövidebb karikát.annyira azért nem vagyok droid csak kb 2 kilin ment a 45-50 fajintos hátszélben más mögött:)
Írta 2010. július 21. - 15:40
Írta 2010. július 21. - 15:38
Nagyon meg vagy fingva... fél kor Gomba kör?
köcce kihagyom,tanultam a multkoribol nem feszitem tul a láncot:D
Írta 2010. július 21. - 15:29
Köszi
Tényleg elég kafán összeállt végre
Igazából nem nagyon voltam vékonyabb... szerintem... viszont az emelkedõk most jobban mennek, szóval vagy a gravitáció csökkent a földön.. vagy a fene se tudja
Tényleg elég kafán összeállt végre
Igazából nem nagyon voltam vékonyabb... szerintem... viszont az emelkedõk most jobban mennek, szóval vagy a gravitáció csökkent a földön.. vagy a fene se tudja
Írta 2010. július 21. - 15:14
Elkezdtem kis 30km-es idõfutamokkal Maglód - Monor - Maglód etap pl.
Jóóó nem megsérteni akartalak ám, csak én hegyimenõsebb alkatra emlékeztem persze a fórumot olvasva hegyimenõsség megmaradt max a bringának kellemetlenebb. Jaa és tök fasza gépet raktál össze!!!
Jóóó nem megsérteni akartalak ám, csak én hegyimenõsebb alkatra emlékeztem persze a fórumot olvasva hegyimenõsség megmaradt max a bringának kellemetlenebb. Jaa és tök fasza gépet raktál össze!!!
Írta 2010. július 21. - 14:34
Halihó,
na csak emlegetni kellett, más sokadszor és itt is vagy
Mi az , hogy behízott??? Ezt egy nagyon brutál táblahajránál majd visszakapod Gruppettos képeken bejátszik a sörhas is, ami az elfogyasztott sörmennyiség miatt van
Szikével idén egyszer tekertem együtt csak sajnos...
És Te tekersz is azért már? Hülye foci
na csak emlegetni kellett, más sokadszor és itt is vagy
Mi az , hogy behízott??? Ezt egy nagyon brutál táblahajránál majd visszakapod Gruppettos képeken bejátszik a sörhas is, ami az elfogyasztott sörmennyiség miatt van
Szikével idén egyszer tekertem együtt csak sajnos...
És Te tekersz is azért már? Hülye foci
Írta 2010. július 21. - 14:10
Helló-helló!
Eltûntem nagyon, tudom... Télen pihentettem a bringát (télire nem áldoztam be, ezt meg nem vittem volna ki), aztán inkább fociztam, ahol bejátszott egy-egy sérülés.. szóval mostanában kezdek "éledezni". Gyönge vagyok mint mindig, de majd aug közepe fele már el merek menni veletek egy körre mégha a sor végén kullogok is, mert azért jó meg minden, a gyengeségemet meg majdcsak leküzdöm.
Visszaolvastam a fórumot, kivel mi történt:
Droidok közül Sasi kicsit behízott a gruppettos képek alapján, de hogy 24h-s egyénire készül.... brutááááál! Dr szike meg valszeg így, hogy kevesebbet teker veletek és nincs annyira edzésben CSAK 40-es átlagok mennének neki 100-on.
Robi neked gyors felépülést! bár így "félvállal" is megennél engem vacsorára egy 100-as körön. Azon a péteri szakaszon 50 felett mentek??? Te is droid vagy már basszus!
Eltûntem nagyon, tudom... Télen pihentettem a bringát (télire nem áldoztam be, ezt meg nem vittem volna ki), aztán inkább fociztam, ahol bejátszott egy-egy sérülés.. szóval mostanában kezdek "éledezni". Gyönge vagyok mint mindig, de majd aug közepe fele már el merek menni veletek egy körre mégha a sor végén kullogok is, mert azért jó meg minden, a gyengeségemet meg majdcsak leküzdöm.
Visszaolvastam a fórumot, kivel mi történt:
Droidok közül Sasi kicsit behízott a gruppettos képek alapján, de hogy 24h-s egyénire készül.... brutááááál! Dr szike meg valszeg így, hogy kevesebbet teker veletek és nincs annyira edzésben CSAK 40-es átlagok mennének neki 100-on.
Robi neked gyors felépülést! bár így "félvállal" is megennél engem vacsorára egy 100-as körön. Azon a péteri szakaszon 50 felett mentek??? Te is droid vagy már basszus!
Írta 2010. július 21. - 13:28
Írta 2010. július 21. - 13:12
felforditottam volt benne viz szépen...lehet meg kéne csinálni a leirtakat de nincs hozzá kedvem.még nem vagyok 100-as 2x meg is szédültem,csak rakom magamba a kaloriákat szép fokozatossan:)
Írta 2010. július 21. - 10:33
Nyáregyházán fogunk Újlengyel felõl Pilis - Káva - Tszentmárton - Tápiószele irányába haladni...
szerintem 5 körül.
Nem árt ilyenkor Kormány részt is szétszedni, bezsírozni, összerakni, nyeregcsövet kiszedni, felfordítani esetleges bekerült vizet kiengedni.... Nyeregcsövet bezsírozni, összerakni...
szerintem 5 körül.
Nem árt ilyenkor Kormány részt is szétszedni, bezsírozni, összerakni, nyeregcsövet kiszedni, felfordítani esetleges bekerült vizet kiengedni.... Nyeregcsövet bezsírozni, összerakni...
Írta 2010. július 21. - 10:03
na ja,bár ha mázlitok lessz elkap valami futo zápor.mondjuk nekem a multkori esö után de inkább a bényei sártenger után olyan hangokat ad ki....tegnap este még letakaritottam meg olajozás,remélem köv tekerésnél nem hallok semmit.
mikor értek monor magasságába mi konkrét utvonal vagy csak nagyjábol mentek?
mikor értek monor magasságába mi konkrét utvonal vagy csak nagyjábol mentek?
Írta 2010. július 21. - 09:55
Írta 2010. július 21. - 09:45
Írta 2010. július 21. - 09:42
Csongrádra jah, 3 naponként jár dolgozni, így bringával oldja meg, 51 éves fickó... de igazi régimódi tiszai csákó..
Néha megáll pipázik egyet...
Jah és montival , 170 km.
Péntekn hajnalban fél3 kor találkozunk Lágymányosi hídnál. 3 an megyünk, teljes létszámmal
Néha megáll pipázik egyet...
Jah és montival , 170 km.
Péntekn hajnalban fél3 kor találkozunk Lágymányosi hídnál. 3 an megyünk, teljes létszámmal
Írta 2010. július 21. - 09:32
csongrádra? az is valami droid?:)na hány orakkor indultok holnap?megy végülis mindenki?
Írta 2010. július 21. - 09:10
Írta 2010. július 21. - 09:00
szerintem csak szimplán fáradtság....ugy döntöttem a mai napot inkább ki is hagyom.
nagyon hamar kidobott zsofi:D
nagyon hamar kidobott zsofi:D