Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
De szívesen mennék veled :) De semmi esély sajnos...

Meglátom majd, ha lesz valami jó kis szélárnyék azt azért nem hagyom ki :) legalább az elsõ 300 kilin amíg be nem melegszek :)
Miért kezdted állítgatni a váltót?? :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
andris te mit terveztél hétvégére?
esetleg valaki más egy 200kili körülit,nem vad vágtában:)nem sok kedvem van egyedül boklászni...de ha nem lessz más akkor tolom egyedül.
szike ejts már meg egy képet a vázrol,hogy miféle is:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ja nem zártam le,pénztáros nézte is mit lépegetek ki oldalra állandoan:)
oki akkor holnap legurulok valamikor,jo lesz egy kis sik oda-vissza:)
jah át én is születtem egyszer:)
magával tud vinni a tömeg meg a vad fiatalság de hát nem ma kezted azért:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
De gondolom nem zártad le.. Õ viszont le is zárta... :)

Én sajnos nem tudok semmit menni, 1 hétig még min. programon vagyok.
Holnap ha eljössz akkor belövöm a masíínát :)

Neked Szülinapod? :)

Persze nem lesz ez ott így 24H-n keresztül. Bár ez majd ott fog kiderülni, verszenyszellem, szituáció... azért sok mindent feldönthet. Lehet megyek végig mint a bolond :) Meglátjuk.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
köcce örülök neki én és remélem nem hajtottam ki magam vasárnapi mátrára.
hétvégén te hova-merre? mert nem ragaszkodok a mátrához csak valami 200 feletitt akarok mert hétfön szülinap aztán biztos kajálok paraszt modra:)
nagyra nem akarta feltenni,most már felrakja de a hátso 4 kicsi beleér a terelöbe.
laza lábforgatás 37-38 al:) hát saját tempot menj majd szerintem,mert azért 24h az 24h.
hát itt nem igazán látom,hogy milyen bringa...de ha látom és kinál valaki valamit akkor szolok.ma én is kénytelen voltam kint hagyni a bolt elött,mondjuk végig ráláttam.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Gratula, elég szép átlag így egyedül. Fõleg körülmények és a terep ismeretében.

Mit állítottál el rajta? Hogy nem mûködik jól? :)
De biztos tudok benne segíteni.

Én Szentmárton - utána Gombát nyomtam, nem õrólt tempóban, amolyan 24h-s ra készülõdés jegyében teltek a dolgok. Szépen bedõltem aztán nyomtam neki laza lábforgással, gondoltam is, hogy jó lenne így haladni majd 24h-n , mert akkor ezt szépen tudom tartani. Aztán ránéztem a km órára, 37-38 :) ejj ez tényleg jó lenne :)

Ellopták a egyik haver bringáját... mondjuk nem értem ilyet, hogy lehet valahol is lezárva otthagyni:
RendezvényFotózás.hu

Jhéten menne Nagyatádra Im-re, így nem lesz sok értelme....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
sasi váltot be tudod állitani? azt hittem már mindenbe jo vagyok erre ugy elállitgattam:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
na megjöttem röviditett valko kört mentem 110 kili lett 27,5 átlag-al:) megint megtoltam már az elejétöl de egy kicsit visszafogotabban kb 10%al,aztán persze emeltem a téten,esö is jo volt felfrissitett meg ébren tartott:)
valkoi emelkedön elkapott a zuhé mintha dézsábol öntötték volna,ez ment kb 30 kilin át szemüveget is le kelett vennem mert nem láttam semmit.zsámbok-nál már éreztem,hogy hidegek a lábaim meg fáradok is de csak az átlagra figyeltem,hogy ne rontsak.káván már tele volt a .... ugyhogy jo volt veled találkozni sasi:) adott még egy löketett,hogy toljam hazáig, sajna a 28 nem jött össze de örülök ennek is.bicigli nagyon gány lett de már le is takaritottam kezdek rutinos lenni bico takaritásban:) minden holtponton áttoltam magam,tudom tudom 110 kilinél milyen holtpont lehet?:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
nevét nem tudom...egy alacsony országutis,jár versenyekre is amugy postás.
ja tegnap már olvastam..durva cikk:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Az ?ótvar? ? avagy a báránybõrbe bújtatott halálcsillag ? kiemelt, tech ? Bikemag

Ezt érdemes elolvasni.. Azthiszem mindjárt neki esek az Olmonak :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Esõkabát szerintem csak akkor szükséges, ha hosszú lejtmenet van , vagy nagyon hideg szél.. és akkor se az esõt fogja meg, hanem a szelet.

De most nem is az esõvel lesz baj, hanem a Dunántúlról nagyon komoly viharok jöhetnek.. Amikor majdnem elborít az oldalszél az nem kellemes :)
Milyen monori srácról beszélsz?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
szike legalább valami képet dobj már fel hagy csorgassuk a nyálunk:)

menni kéne tekerni de nagyon esöre ál,monori srác multkor elázott nem ment el dokihoz mert azt hitte semmi különös aztán szivizom gyulladás meg tüdö gyulladás,jo pár honapig nem tekerhet.inkább nem kockáztatok mert az esö jacketjaim kb szart se érnek.

semmi gond szike csináld csak a gépedet:) majd elviszem itthon bicikli szerelö karcsi nevezetü egyénhez,andris-al még ugyis csak vmik nap boltolom el.

hát nekem pl tetszik az a gép de hát izlések és pofonok...sasi biztos inkább a pofont választaná:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Akkor megjött???

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Van olyan kerékpár. de hogy szép-e... :D

Jah, most nem érek rá szerelni, mást kell szerelnem :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
áh dehogy vannak .... :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
p-nivo sok kérnek 350et 2006-os olmo gépekért dura ace-val szerelve,gondolom nincsenek széthajtva se ugy mint a tiéd:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Komolytalan ajánlatokkal nem foglalkozok :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kicsit sokallom érte a 300 eurot de legyen:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Kellene? :) 300ért viheted :D

Sasi most egy jó ideig nem is gondolkozik ilyeneken, vigyorog és élvezi a jelenlegi kerékpárját :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ááááá már én is akarok valami ujat....sasi te mikor cseréled le?:)