Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2011. July 10. - 21:54
Jonnesway Profi Dugkulcs Kszlet 1/2" 24db-os - SzerszamKell.hu WebShop | J munkhoz, j szerszm kell...
ennek egy jóval bõvebb változatát használom napi szinten jó pár éve megelégedettséggel.
Posted 2011. July 10. - 21:47
ezt kérem karácsonyra
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. July 10. - 21:42
Szerintem.
Posted 2011. July 10. - 21:34
Ezért bevezetném újra a halálbüntetést.mert a megujlóra perpill kötelezõ átvétel van meg nem csekély támogatás
és a jófajta bükknek sokkal nagyobb a fûtõértéke, valamint sokkal kevésbé macerás azt dobálni a kazánba, mint a szir szar mezõgazdasági hulladékot meg energiafüvet...
ilyen eccerü
Nagyobb bûn, mint embert ölni.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 10. - 21:31
és ezt azért nem értem, mert az országnak köbö 200 évre elegendõ szene van. és az erõmûveket is környezetbarátabbá lehet tenni. .
mert a megujlóra perpill kötelezõ átvétel van meg nem csekély támogatás
és a jófajta bükknek sokkal nagyobb a fûtõértéke, valamint sokkal kevésbé macerás azt dobálni a kazánba, mint a szir szar mezõgazdasági hulladékot meg energiafüvet...
ilyen eccerü
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. July 10. - 21:18
fater targoncaszerelõ,van king tony és stanley is,de a king tonyból van ami már elkopott.apa szerint inkább stanley
King Tony-t nyugodtan. két éve van minden szerviz kocsinkban. Bírja és ócssóó.
zsir, 1:1 az állás
faternak vettem anno king tony-t 2 éve asszem, akkor mondta a srác, hogy élettartam garis. a stanley is az?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. July 10. - 20:46
plusz van olyan cég az országban, akik rendesen el vannak nyomva, pedig a saját területén úgymond nagyhatalom, de mégsem õket támogatják, nem tõle rendelnek országon belül. helyette külföldrõl... de ennek ellenére szerencsére talpon tud maradni.
hát ja, nem úgy mûködik a dolog ahogyan ideális lenne.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2011. July 10. - 20:35
nem vagyok egri, de érdekelt és utánanéztem:
"Az üzemben fával tüzelnek, tervezik mezõgazdasági hulladék beszerzését és késõbb egy saját ültetvény telepítését is."
az elsõ tagmondat biza erdõre utal. legalábbis nem hinném, hogy gyújtós gallyakra vagy kidobott ikeás bútorra vonatkozna.
K.rva jó. Valami itt nagyon nem mûködik jól...
Posted 2011. July 10. - 20:29
"Az üzemben fával tüzelnek, tervezik mezõgazdasági hulladék beszerzését és késõbb egy saját ültetvény telepítését is."
az elsõ tagmondat biza erdõre utal. legalábbis nem hinném, hogy gyújtós gallyakra vagy kidobott ikeás bútorra vonatkozna.
és ezt azért nem értem, mert az országnak köbö 200 évre elegendõ szene van. és az erõmûveket is környezetbarátabbá lehet tenni. plusz itt van a rahedli geotermikus energiánk, azt is ki lehetne használni jobban.
meg napelemmel egyénileg/házanként is gazdaságosabbá lehetne tenni az energiafelhasználást.
sõt, sok dolgot nem értek ebben az országban: mér' basznak el hosszabb távon rengeteg pénzt, ahelyett hogy egyszer korszerûsítenek drágán.
meg 300millió (ennyire emlékszem) köbméteres földgáztelep is el lett adva.
és ott van a recski érctelep... azt is árulják.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2011. July 10. - 20:23
Hallottatok arról hogy Egerben biomasszaerõmû épül? Én, igen. Vajon mivel fog mûködni? Az erdõkkel? Remélem nem.
Posted 2011. July 10. - 16:59
Kész és kösz!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2011. July 10. - 16:48
Pár zárható topic:
http://forum.bikemag...yen-agyat-4892/
http://forum.bikemag...chs-huret-4891/
http://forum.bikemag...geometria-4897/
http://forum.bikemag...parepites-4896/
Posted 2011. July 10. - 16:39
Nincs meg a bal lába;)
Ahham, ez ok, de el is esett pár hete, ezt is mondta és azért nem nagyon tudott ugrálni, de azért néha felállt és nyomta úgy.
Továbbra is in search of csomagtartó nyeregcsõre kölcsönbe söré'!
Posted 2011. July 10. - 16:28
Deák Bill is basszus nagyon jó volt, mankóval ment fel a színpadra, mert pár hete elesett vagy mi de így is durván végignyomta, meg adta amit lehetett, nagyon élvezetes volt.
Nincs meg a bal lába;)
Posted 2011. July 10. - 15:59
Deák Bill is basszus nagyon jó volt, mankóval ment fel a színpadra, mert pár hete elesett vagy mi de így is durván végignyomta, meg adta amit lehetett, nagyon élvezetes volt.
Valahol van egy olyan koncertfelvételem, amin rúg egyet, és csak egy kézzel támaszkodik a mankóra. Durva az öreg
Posted 2011. July 10. - 15:52
Eluveitie meg a Paddy jó lehetett
Ne is mond, úgy mentem ki róluk, hogy összeesés határon voltam. Paddyn olyat táncoltunk! Eluveitien, meg wall of death, circle of death, meg többi zúzás, nagyon jók voltak!
Dark Tranquillity viszont csalódás.
DE!!!! Most a nyeregcsõ csomagtartó fontosabb!!!! :DDD
Posted 2011. July 10. - 15:49
Visszaértem rockmaratonról, szerda (Insane, Varg, Dalriada, Eluveitie) és szombat (Paddy and the Rats, Deák Bill, ILL NINO!!!) kurvajó volt! Közönség nagy része meg sokszor hálátlan fasz. Nah mindegy.
Eluveitie meg a Paddy jó lehetett
Posted 2011. July 10. - 15:47
Ellenben kellene nekem kölcsön nyeregcsõre szerelhetõ csomagtartó holnaptól 3 napig. :S Mint kiderült holnaptól Balaton körüli tekergélés lenne, de kellene egy ilyen, ami 3-4 kg-t elbír (annyi a sátor, más nem less rajta)
Nem tudna még ma valaki megdobni vele? Cserében ha hazaértem sörrel hálálnám meg (csütörtök jönnénk haza kb).
Posted 2011. July 10. - 15:35
Jöttem befelé a városba kocsival, csúszik rendesen. Errefelé most befogták a télen használt sószóró apparátot, és homokot (<4mm) szórnak vele az olvadékra. Még egy 1.5 órát hûsölök melóhelyen, aztán megyek egy lazát a Mecsekben aszfalton:)
hazafelé kell vegyek sört:P:P
Posted 2011. July 10. - 11:09
dugókulcs készlet: proxxon, king tony vagy stanley? esetleg más? fél collosban kéne, szettként, de ne nagyon haladja meg a huszat.
fater targoncaszerelõ,van king tony és stanley is,de a king tonyból van ami már elkopott.apa szerint inkább stanley