eddig eleg jol. hegyek, bringa, napsutes, svajci bankszamla
tegnap 2130m-en bicoztam. tehenek, patakok, singletrailek, hidak, havas hegyek, a volgyben meg tavak.
a munka eddig zsir. utanfutoval viszont meg kell tanulnom tolatni .D
es hany a Celsius?
nem olvastam vegig, de az ilyen eromuvekbe papir szerint rengeteg tuzeloanyaga lenne Mo-nak, a vetett kukoricanak peldaul nagyon sok %-at hagyjak ott a foldeken minden betakaritas nelkul, vagy betakaritas utan a szarat stb nem hasznaljak fel. biztos lattatok ilyet mar eleget osszel, eleg szomoru latvany. gondolom ezzel az adatokkal nyertuk el az EU-s tamogatast. szennel tuzelni nem szep dolog, olcso es tenyleg van eleg sok, de kenmentesites nelkul nagyon nem kornyezetbarat, egyebkent meg draga (a kenmentesites). (masreszt nezni kell mindig, hogy a futoerteke minek nagyobb, meg hogy milyen messzirol kellene odaszallitani)
valoszinuleg a telepitett erdo (erdogazdalkodas) ujabb EU-s palyazatgyanus, ezert tobb penzt lehet belole kicsikarni, de nem rossz dolog az, nem ugy kell elkepzelni, hogy regi erdoket fognak kivagni, nagyon szigoru szabalyozas van az ujraultetesrol stb. en meg nem vagyok vegzett kornyezetmernok, lehet badarsagokat beszelek, Gabe tudna errol nyilatkozni mervadoan.