kiskubai: Bringád van, haverjaid vannak, mi kell még?

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
én egy hónapja 15 hónap után, oda se neki, nekem is már itt a következõ....lehet már a hétvégén megint be lesz kötve a fejem (de nem akarom elkiabálni)
igyál meg valamit, legyél sokat a haverokkal, nekem bejött...
Hát ennyi volt, vége. (mostmár ex)barátosnémmel szakítottunk. 10hónap után. Tudod MaTT, Õ az aki mindig hivogat(ott). Szép volt, jó volt. Aztán hogy elég volt-e? majd kiderül...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Persze,lehet túl van lihegve, amíg nem családon belül kerül valakire a sor. Mikor egy szaros teszten múlik. Nekünk megér ennyit.
ugy altalaban veve mondom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Németországban már készek a védöoltások.
Várjuk a strartot, sorrend valami ilyesmi: egészségügyi dolgozók, terhesek, gyerekek...
Sokak szerint "lobbiista" szüleménye van és fölösleges pénzkidobálás.
1-2 éve egy tudós csoport a spanyol náthát ( 1918-1920 50mill. halott) és a virusait kutadta, egy a jégben bezárt holtesten.
Kiderült, hogy a DNA kb. 90% azonos volt a "multkori" madárgripával.
Szóval 1 hajszál hián usztuk meg dolgot. Pénzre volt szüksége a csoportnak, hogy egy ellenszert találjanak, de a gyogyszeriparnak semmi érdeke nem volt.
Már el is felejtettem, mit is akartam mondani.... hülye világ na. Csak a pénz beszel.
A héten már nem lesz idõm, SAJNOS. Hát elég bozót, szét is karistolt rendesen.adok neked kulacsot
minek kell abban a bozótban vigéckedni?
tessen szépen lentrõl megmászni , biztos meglesz
Persze,lehet túl van lihegve, amíg nem családon belül kerül valakire a sor. Mikor egy szaros teszten múlik. Nekünk megér ennyit.
hálát adok az égnek, h évek óta nem kellett dokihoz mennem..
RAUH-Welt
B E G R I F F