Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Maggi: ha így állsz hozzá, akkor már be van...

kiskubai: Bringád van, haverjaid vannak, mi kell még? :)

--Trifo

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

én egy hónapja 15 hónap után, oda se neki, nekem is már itt a következõ....lehet már a hétvégén megint be lesz kötve a fejem (de nem akarom elkiabálni)

igyál meg valamit, legyél sokat a haverokkal, nekem bejött...

Az lesz...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Hát ennyi volt, vége. (mostmár ex)barátosnémmel szakítottunk. 10hónap után. Tudod MaTT, Õ az aki mindig hivogat(ott). Szép volt, jó volt. Aztán hogy elég volt-e? majd kiderül...

én egy hónapja 15 hónap után, oda se neki, nekem is már itt a következõ....lehet már a hétvégén megint be lesz kötve a fejem (de nem akarom elkiabálni)

igyál meg valamit, legyél sokat a haverokkal, nekem bejött...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tegnap este ahogy hazajottunk a mozibol egy hulye szemet elfoglalta a parkolomat. valami szurke fiat. [F360] reggel meg ott allt, nyomtam egy telefonos kept gyorsan.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ne búsulj, majd az idõ mindent elrendez ,)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Hát ennyi volt, vége. (mostmár ex)barátosnémmel szakítottunk. 10hónap után. Tudod MaTT, Õ az aki mindig hivogat(ott). Szép volt, jó volt. Aztán hogy elég volt-e? majd kiderül...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Persze,lehet túl van lihegve, amíg nem családon belül kerül valakire a sor. Mikor egy szaros teszten múlik. Nekünk megér ennyit.

ezert irtam hogy

ugy altalaban veve mondom.

nem azt hogy neked nem kellene aggodnod. Jobbulast Orsinak!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Trifo: hozz miskolcra beszállok :P

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Sala, vazze, marhára nem jó egyedül pálinkázni...

--Trifo

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Németországban már készek a védöoltások.
Várjuk a strartot, sorrend valami ilyesmi: egészségügyi dolgozók, terhesek, gyerekek...

Sokak szerint "lobbiista" szüleménye van és fölösleges pénzkidobálás.

1-2 éve egy tudós csoport a spanyol náthát ( 1918-1920 50mill. halott) és a virusait kutadta, egy a jégben bezárt holtesten.
Kiderült, hogy a DNA kb. 90% azonos volt a "multkori" madárgripával.
Szóval 1 hajszál hián usztuk meg dolgot. Pénzre volt szüksége a csoportnak, hogy egy ellenszert találjanak, de a gyogyszeriparnak semmi érdeke nem volt.
Már el is felejtettem, mit is akartam mondani.... hülye világ na. Csak a pénz beszel.

90% egyezés az "lószar", nézz utána, hogy mennyi az ember és a majom DNS-e közti egyezés. ;)

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts

adok neked kulacsot
minek kell abban a bozótban vigéckedni?
tessen szépen lentrõl megmászni , biztos meglesz

A héten már nem lesz idõm, SAJNOS. Hát elég bozót, szét is karistolt rendesen.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
adok neked kulacsot
minek kell abban a bozótban vigéckedni?
tessen szépen lentrõl megmászni , biztos meglesz

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Persze, egyértelmû, hogy kéne a teszt.
Gyerek, kismama, öreg könnyebben elkap minden csúnyát.
De amikor azt mondják, milliók halnak majd kínkeserves halált, majd a megvizsgált, gyanús esetek 90%-a már kigyógyult, magától...

Így várják el, hogy most majd a Lujó-tól rettegjen a világ és vegyenek milliárdokért vakcinát.

Afrikában meg ok, hogy túlnépesedés van, de nem kellene odadobálni, mindenfélével fertõzött majmokat... Vagy ez már a Konteó blogra való?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts
H1N1 az egy dolog. De az én kulacsom hogy lesz meg? Errõl még Gyurcsány tehet? Vagy már nem? Engem ezek a kérdések jobban foglalkoztatnak. :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Persze,lehet túl van lihegve, amíg nem családon belül kerül valakire a sor. Mikor egy szaros teszten múlik. Nekünk megér ennyit.

Ebben igazad van, de ugyanez áll elképzelhetetlenül sok betegségre, amik nincsenek benne a hírekben nap, mint nap.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Németországban már készek a védöoltások.
Várjuk a strartot, sorrend valami ilyesmi: egészségügyi dolgozók, terhesek, gyerekek...

Sokak szerint "lobbiista" szüleménye van és fölösleges pénzkidobálás.

1-2 éve egy tudós csoport a spanyol náthát ( 1918-1920 50mill. halott) és a virusait kutadta, egy a jégben bezárt holtesten.
Kiderült, hogy a DNA kb. 90% azonos volt a "multkori" madárgripával.
Szóval 1 hajszál hián usztuk meg dolgot. Pénzre volt szüksége a csoportnak, hogy egy ellenszert találjanak, de a gyogyszeriparnak semmi érdeke nem volt.
Már el is felejtettem, mit is akartam mondani.... hülye világ na. Csak a pénz beszel.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

hálát adok az égnek, h évek óta nem kellett dokihoz mennem..

Õk is..., így egy "hipohonderrel" kevesebbel kell foglalkozniuk

@:
Azért lett felkapott, mert a nyári, meleg idõszakban is terjed, nem csak a "szabvány" infulecia szezonban.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts
Eger/Bükk viszonylatban a Finomszerelvény gyár fölötti piros + jelzésen, a Berva oldalban elhagytam piros színû Sram márkájú kulacsomat. Ha valaki megtalálta kérem jelezze számomra, vagy a Dunának megyek. Elõre is köszönöm.

(Amúgy nem nagyon izgat, de ha meglenne, hát jobb lenne.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nincs egy picit tullihegve ez a h1n1? ugy altalaban veve mondom. nekem is volt, tuleltem. ez is csak egy fajtaja az influenzanak, ami azert valljuk be nem ebola kategoria. faj a torkod lazad van hanysz fosol stb, 3 nap teazas aztan kialszod. csak azert parazik mindenki mert a tv-bol mas se hallani. [idekint detto] kozben meg eddig is ugyanennyi ember halt meg evente mint most, csak most szenzaciot csinaltak belole.

RAUH-Welt
B E G R I F F