Tam, ha erre járol és van infód
észak angliaban (konkrétan lake district) mennyire tiltott/szabad a montizás, jelölt utak stb ?
köszi
az elegge bringas kornyek. nem jartam meg arra, de azt tudom hogy vannak bringas centerek, kijelolt utak stb.
Tam, ha erre járol és van infód
észak angliaban (konkrétan lake district) mennyire tiltott/szabad a montizás, jelölt utak stb ?
köszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
@aki útál. A 7 végi képek svájcból:D
Az Eiger Nordwand alatti ösvényt vettük célba. Másnap kis ösvényezés a Brienzer See körül.
http://picasaweb.goo...ellGER/Inter09#
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Szánalmas ez a meccs:(
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Látom, te sem érzed magad jól a bõrödben:D
Mk.8 a kiszemelt áldozat?
Látom, te sem érzed magad jól a bõrödben:DA túra átt lett téve svájc közepéböl a Berni hegységbe, épp a rossz idö miatt.
A "karbonos brigád" (2 x Simplon 1 x Scott karbonfully) kitértek a hitükböl, hogy mit lehet egy merevvel csinálni. Öszintén én is élveztem.
A Zesty meg várja a bikeparkos bevetést és az új gazdit, söt az új "projekthez" a merevnek is menni kell. (psssz...301)
Hogy-hogy nem a fully-val mentél? Egyébként mások is szeretik a Zesty-t;)@aki útál. A 7 végi képek svájcból:D
Az Eiger Nordwand alatti ösvényt vettük célba. Másnap kis ösvényezés a Brienzer See körül.
http://picasaweb.goo...ellGER/Inter09#
Pontosítva 99,6% az egyezés. Ezt ma a prof mondta, aki megvizsgálta Orsit. Estére megvan az eredmény. Érdekes, hogy õ szerinte senki sem tudja mi is lesz a lefolyása a dolognak. Anno a Houstoni mikrobiológia intézetben dolgozott, és nemrég felhívta a volt kollégáit onnan. Még õk sem tudták saccolni, hogy mi lesz a vége. Azt mondta sem a para, sem a bagatelizálás nem jó út. Az is érdekes volt, hogy a média nagyságrendekkel kisebb megbetegedésszámot mond, mint az a valóság.
90% egyezés az "lószar", nézz utána, hogy mennyi az ember és a majom DNS-e közti egyezés.
90% egyezés az "lószar", nézz utána, hogy mennyi az ember és a majom DNS-e közti egyezés.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
tegnap este ahogy hazajottunk a mozibol egy hulye szemet elfoglalta a parkolomat. valami szurke fiat. [F360] reggel meg ott allt, nyomtam egy telefonos kept gyorsan.