Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tam, ha erre járol és van infód

észak angliaban (konkrétan lake district) mennyire tiltott/szabad a montizás, jelölt utak stb ?

köszi

az elegge bringas kornyek. nem jartam meg arra, de azt tudom hogy vannak bringas centerek, kijelolt utak stb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

@aki útál. A 7 végi képek svájcból:D
Az Eiger Nordwand alatti ösvényt vettük célba. Másnap kis ösvényezés a Brienzer See körül.

http://picasaweb.goo...ellGER/Inter09#

Hû, apám! :spoko:

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Szánalmas ez a meccs:(

Jah erõlködik, a Dallas az új stadionjában.
A világ legnagyobb HD tvje a kivetítõ..vazz
De eddig õk vezetnek:D

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Szánalmas ez a meccs:(

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Látom, te sem érzed magad jól a bõrödben:D
Mk.8 a kiszemelt áldozat?

Nem a 2010-es modellt kerestem az elején, mivel max. 150mm akartam szerelni (tuningozott 140-es Float a Zestyböl)
Hát az van, hogy sehol nem kapható 2009-es modell S ben és a 2010 csak valamikor február, márciusban (ez lehet május is szerintem) kapható és az feliratkozási lista napról napra hosszab.

Igy lehet kénytelen leszek egy MK 8 asat rendelni. Van még idöm

A börömbe meg tényleg nem jó lenni. Valami 3,5 kg nyullot a szabi után ::))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A túra átt lett téve svájc közepéböl a Berni hegységbe, épp a rossz idö miatt.
A "karbonos brigád" (2 x Simplon 1 x Scott karbonfully) kitértek a hitükböl, hogy mit lehet egy merevvel csinálni. Öszintén én is élveztem.

A Zesty meg várja a bikeparkos bevetést és az új gazdit :D , söt az új "projekthez" a merevnek is menni kell. (psssz...301)

Látom, te sem érzed magad jól a bõrödben:D
Mk.8 a kiszemelt áldozat?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
A túra átt lett téve svájc közepéböl a Berni hegységbe, épp a rossz idö miatt.
A "karbonos brigád" (2 x Simplon 1 x Scott karbonfully) kitértek a hitükböl, hogy mit lehet egy merevvel csinálni. Öszintén én is élveztem.

A Zesty meg várja a bikeparkos bevetést és az új gazdit :D , söt az új "projekthez" a merevnek is menni kell. (psssz...301)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az Eiger Nordwand alatti ösvényt vettük célba. Másnap kis ösvényezés a Brienzer See körül.

Hogy-hogy nem a fully-val mentél? Egyébként mások is szeretik a Zesty-t;)
http://www.bikeradar...ty-714-10-35223

És még Te nyikorogtál elõtte, hogy "szar" idõtök lesz...:D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
énisénis....utállak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
Tam, ha erre járol és van infód

észak angliaban (konkrétan lake district) mennyire tiltott/szabad a montizás, jelölt utak stb ?

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hogy én hogy utállak:D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Na "ezt" én is löttem volna a 7 végén :D

Szerintem a Make up az olyan, hogy 180as pulsz közben sem folyik le.
A farmer alatt meg komoly bringás betét lehe, igy semmi akadálya egy komoly tekerésnek :P

èn itt játram a 7 végén
http://www3.pic-uplo...xybprqs7awx.jpg
http://www3.pic-uplo...6c3xexxyfmz.jpg

Majd teszek többet is fel

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na ezt meg a hétvégi túrán lõttem:
http://www.kep.tar.h...6883/38985543#2
Ultegrás felt országúti, meg cicababa. Persze a pedál platform, nehogy a strandpapucs lecsússzon.LOL

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

Pontosítva 99,6% az egyezés. Ezt ma a prof mondta, aki megvizsgálta Orsit. Estére megvan az eredmény. Érdekes, hogy õ szerinte senki sem tudja mi is lesz a lefolyása a dolognak. Anno a Houstoni mikrobiológia intézetben dolgozott, és nemrég felhívta a volt kollégáit onnan. Még õk sem tudták saccolni, hogy mi lesz a vége. Azt mondta sem a para, sem a bagatelizálás nem jó út. Az is érdekes volt, hogy a média nagyságrendekkel kisebb megbetegedésszámot mond, mint az a valóság.

Nyilván kevesebbet mondanak, mert tippelni nem lehet. Csak azokról állíthatják, hogy H1N1-esek, akiket jól megvizsgáltak, teszteltek és pozitív lett. Az más kérdés, hogy sokan orvoshoz sem mennek egy influenzával, vagy ha el is mennek, legtöbb esetben nem is tesztelik H1N1-re õket. Szóval nehéz lenne tippelni.
Ha a bizonyított esetekbõl vallanak be kevesebbet, annak elég egyszerû a magyarázata: nem venné senki az oltást, ha 1 millió megbetegedésbõl csak 1 halálesetet tudnának az újságok megemlíteni.
Azt már szerintem elég jól látni, hogy mit okoz, lévén már pár százezren vagy pár millióan (nem vagyok naprakész), bizonyítottan túl vannak rajta világszerte. Gyakorlatilag meg pár száz millióan. Legalábbis én azt hallottam az influenzáról, hogy igen ragadós. Azért nem olyan rettenetes a halálozási arány. Világszerte meghaltak páran. Magyarországon is már ketten. Hûha.
Nagyon fel van ez fújva. Nyilván ha mutálódna, vagy valami más szarságot sikerül majd az amcsiknak kiereszteni a laborokból a további jó biznic kedvéért, az más kérdés.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
egy modit várnak a hallban (tech részlegben) :s

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

90% egyezés az "lószar", nézz utána, hogy mennyi az ember és a majom DNS-e közti egyezés. ;)

Pontosítva 99,6% az egyezés. Ezt ma a prof mondta, aki megvizsgálta Orsit. Estére megvan az eredmény. Érdekes, hogy õ szerinte senki sem tudja mi is lesz a lefolyása a dolognak. Anno a Houstoni mikrobiológia intézetben dolgozott, és nemrég felhívta a volt kollégáit onnan. Még õk sem tudták saccolni, hogy mi lesz a vége. Azt mondta sem a para, sem a bagatelizálás nem jó út. Az is érdekes volt, hogy a média nagyságrendekkel kisebb megbetegedésszámot mond, mint az a valóság.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

90% egyezés az "lószar", nézz utána, hogy mennyi az ember és a majom DNS-e közti egyezés. ;)

1 bütyök külömbség volt azon a hosszú láncon na :)

Az meg a nagyobb baj, hogy a majomé sok embertásaméval 100%ban egyezik :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Thez: rácsekkolnál a szerelõs topicra?

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

tegnap este ahogy hazajottunk a mozibol egy hulye szemet elfoglalta a parkolomat. valami szurke fiat. [F360] reggel meg ott allt, nyomtam egy telefonos kept gyorsan.

Feltöltött kép

Ez degagyi...
Ebben az autóban a gyári takarófólia jó... Nem ez a zsák, amit rádobott... :)