Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Emberek!

Szerda este megint lesz kerti tüzes móka lesz nálunk. Aki volt, tudja milyen, aki nem, az most megtudhatja. Az elsõ hat kerékpárral érkezõ welcome sörben részesül.

részletek, útbaigazítás, miegymás: nullahatharminc öthuszonnyolc nullanyolcharminc.

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ja. az elmeny hogy ott lehetek megvolt, nevezesert nem kellett fizetnem, es nem voltam egy hasznalhatatlan eloholt ma. :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

légyszi töltsétek ki!
a szakdolgozatomhoz kéne... és ha tudjátok küldjétek el minél több embernek az alábbi linket. nem fontos, hogy bringás legyen az illetõ...sõt...
elõre is köszönöm!

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/220957821/

Kitöltöttem. Érdekes kérdések.

12H verseny szivas volt... egy kort tudtam menni. haver indult elsonek, en valtottam, aztan megint o jott, de a kb 1oras korbol 3+ ora lett neki. kb 2km-el a rajt utan eltepte a lancot, es nem talalta meg a sotetben. [tulvite a lendulet plusz jottek mogotte folyamatosan] es az a szabaly hogy nem lehet visszafordulni. szal vegigtolta... igy mar zsir utolso helyen alltunk, szal csomagoltunk es hazajottunk. mondtam neki hogy vissza kellett volna fordulnia, hiszen a kizarason kivul mast nem tudtak volna vele csinalni, de mar tokmindegy. jovore ujra megyunk. akkor legalabb fel tudok ra keszulni.

azert koszi aki szurkolt :)

Akkor teljesen jól sikerült a te szemszögedbõl. :)

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

MaTT! Zenko nem keresett rajtad keresztül? msn-emet nem kérte esetleg?

nem. miért? :wtf:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

légyszi töltsétek ki!
a szakdolgozatomhoz kéne... és ha tudjátok küldjétek el minél több embernek az alábbi linket. nem fontos, hogy bringás legyen az illetõ...sõt...
elõre is köszönöm!

kitöltve

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ice:
demjénben, fürci után????
vaskos lett, barátom, sajnizom

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Turmion Kätilöt - Minä määrään!

Asszem Finn, asszem industrial metal, de nem is ez a lényeg, hanem hogy 1:09-nél tisztán kivehetõen Törley pezsgõt lóbál :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Bakker egy 300 fõs falu egyik mellékutcájában megállítottak a miskolci rendõrök minket, mivel kb 12mp-e indultunk el és egy kihalt falu kihalt mellékutcájában voltunk, így még nem jutottunk el addig, hogy bekössük az öveket, fejenként 1 feljelentés +10000 bünti, fa**a! Értem én hogy kell, használom is amúgy, de ez már majdnem olyan volt, mintha be kéne kötnöm magam mikor kiállok a garázsból :(

beulok az autoba, es mielott elforditom a kulcsot bekotom az ovet. ha mar megy az auto ne kelljen nyulkalni. es a rendor se tud belekotni. igaz itt csak radszolnak hogy csatold be rogton. bar itt nincs helyszini birsag mint olyan.

12H verseny szivas volt... egy kort tudtam menni. haver indult elsonek, en valtottam, aztan megint o jott, de a kb 1oras korbol 3+ ora lett neki. kb 2km-el a rajt utan eltepte a lancot, es nem talalta meg a sotetben. [tulvite a lendulet plusz jottek mogotte folyamatosan] es az a szabaly hogy nem lehet visszafordulni. szal vegigtolta... igy mar zsir utolso helyen alltunk, szal csomagoltunk es hazajottunk. mondtam neki hogy vissza kellett volna fordulnia, hiszen a kizarason kivul mast nem tudtak volna vele csinalni, de mar tokmindegy. jovore ujra megyunk. akkor legalabb fel tudok ra keszulni.

azert koszi aki szurkolt :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kitöltöttem, de azokat én sem tudtam, a pulzus még ment..(ellenõriztem magam wikipedián :D:D:D)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Én leszek az, aki a pulzosnál írt aerob-anaerob mindent, de nem tudja mi az a vitálkapacitás :D gyors meg is nézem...

én meg ott hagytam abba

arról nem volt szó , regényt kell írni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

légyszi töltsétek ki!
elõre is köszönöm!

Én leszek az, aki a pulzosnál írt aerob-anaerob mindent, de nem tudja mi az a vitálkapacitás :D gyors meg is nézem...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
légyszi töltsétek ki!
elõre is köszönöm!

"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
MaTT! Zenko nem keresett rajtad keresztül? msn-emet nem kérte esetleg?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Bakker egy 300 fõs falu egyik mellékutcájában megállítottak a miskolci rendõrök minket, mivel kb 12mp-e indultunk el és egy kihalt falu kihalt mellékutcájában voltunk, így még nem jutottunk el addig, hogy bekössük az öveket, fejenként 1 feljelentés +10000 bünti, fa**a! Értem én hogy kell, használom is amúgy, de ez már majdnem olyan volt, mintha be kéne kötnöm magam mikor kiállok a garázsból :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A jobbra található Eurobike képgalériában, a díjazottak között van egy vívómaszkra hasonlító dolog. Az egy sisak? Hogy kaphat egy olyan sisak díjat, ami oldlalt semmit nem véd?

Tudod, hogy nagyon zavaró az avatarod? :) Mindig olyan érzésem van, hogy ez a csaj mondja nekem, amit írsz.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A jobbra található Eurobike képgalériában, a díjazottak között van egy vívómaszkra hasonlító dolog. Az egy sisak? Hogy kaphat egy olyan sisak díjat, ami oldlalt semmit nem véd?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
PBG,ma nem voltál véletlenül Üveghuta kupán?
vicces volt a verseny,rajtnál veszekedtem a sportbírókkal a gumiméret miatt,szerintük azt kell nézni ami rá van írva szerintem meg meg kellene mérni,mégiscsak az A pontos eredmény.aztán láncszakadás...na de ez is megvolt,legalább jövõre könnyebb lesz idõt javítani:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A koncert jó volt, meg Dûrer-kert is jó hely, bár párszor eltévedtem. Ez meg jó így reggelre: :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Akkor valószínûleg a koncert is jó volt, ha minden igaz, ugye?:D

mért, volt koncert is ? :)

régi szép idõkbn még fiatalkoromban egy egy koncert után mtk pálya - otthon etap gyalog...szép is volt .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ömm... nem volt vészes az este, ha minden igaz, de valszeg gyalog jöhettem haza a Keletitõl Újpestre. :)

Akkor valószínûleg a koncert is jó volt, ha minden igaz, ugye?:D