Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Maggi!
kivonult mindenki az utcára nézelõdni??

(( http://index.hu/bulv...szirmabesenyon/ ))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

VÁÁÁÁÁÁÁÁ
3 hét után hirtelen megjött a szobatársam
azt hagyjuk, h eddig milyen kényelmes volt a dolog, és h mivé lett ezzel
még azt is lenyeltem, h a hosszú metálsörény mindenhol ott van a fürdõszobában és a szobában
de meg tudja valaki mondani, h hogyan hangzik franciául vagy lengyelül az a mondat, h "ha még egyszer a mosogatószivacsommal törlöd fel a hajszálaidat, megetetem veled" ? nagyon fontos lenne...

hehe, ezt elküldöm egy kollégámnak levélbe, õ lengyel származású majd megmondja...:)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
fogd a kezedbe a szivacsot, huzz ki egy hajszálat, tedd az öklödre és verd ki vele két-három fogát, aztán egy nemzetközi középsõujjat mutass neki....:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
VÁÁÁÁÁÁÁÁ
3 hét után hirtelen megjött a szobatársam
azt hagyjuk, h eddig milyen kényelmes volt a dolog, és h mivé lett ezzel
még azt is lenyeltem, h a hosszú metálsörény mindenhol ott van a fürdõszobában és a szobában
de meg tudja valaki mondani, h hogyan hangzik franciául vagy lengyelül az a mondat, h "ha még egyszer a mosogatószivacsommal törlöd fel a hajszálaidat, megetetem veled" ? nagyon fontos lenne...

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Esetleg egy fénykép készítése megérné róluk?? Az elég bizonyiték és csendben feltünés nélkül is lehet készíteni.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Dehogynem! Hívni a rendõröket, szólni a villamosvezetõnek, hogy nehogy kinyissa az ajtót, amíg ide érnek a rendõrök.

addig meg lazán megkéselnek... háromszor.
maradjunk már a realitás talaján...
utcán nem szoktam parázni(túl nagy önbizalom?), de össze nem záratnám magamat velük.

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Nem ez múlthéten volt az újpesti vasútállomásnál. Bocs, ha félrevezetõ voltam. Csak úgy kikivánkozott.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Engem és a gyerköcöm megkergettek mert szóvátettem miért állják el az utat. Persze bicóval gyorsabbak voltunk. Hazafelé ott állt a jard, odamentem elmondani mi történt, és mondta , hogy már elõzetesben vannak. Ja és 6-an voltak, minket csak 2-en kergettek. Kérdeztem, hogy kinek kellene szólni, hogy nézzenek néha arra. " Két járõr van arra a körzetre.

Hmm ezt most a tegnapira írtad? Te is ott voltál az 1-es villamoson? Vagy valamit féreértettem?

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Engem és a gyerköcöm megkergettek mert szóvátettem miért állják el az utat. Persze bicóval gyorsabbak voltunk. Hazafelé ott állt a jard, odamentem elmondani mi történt, és mondta , hogy már elõzetesben vannak. Ja és 6-an voltak, minket csak 2-en kergettek. Kérdeztem, hogy kinek kellene szólni, hogy nézzenek néha arra. " Két járõr van arra a körzetre.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Eleve leghátsó kocsi volt, vezetõvel nem tudtam beszélni. Rendõrt hogyan hívok? Hová? Mire fel?

DE komolyan gondolom! Azért lovasítanak meg annyi cuccot, mert az emberek nem szólnak közönyösek- volt egy lakat teszt a youtubon- ahol egy óra hosszán keresztül fûrészeltek egy U-Lakatot a nyugatinál és a biztonsági õrök ! rákérdeztek ugyen, hogy mit csinálnak ott, de senki nem szólt a fickónak, hogy ugyan már bizonyítsa valahogy, hogy övé a bringa...
Egyébként meg villamoson TILOS biciklit szállítani- eddig csak egyszer akartam felszállni, akkor is letessékeltek
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
ahhoz hogy a bioetanol alternativa legyen kb a holdon is növényt kéne termeszteni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Eleve leghátsó kocsi volt, vezetõvel nem tudtam beszélni. Rendõrt hogyan hívok? Hová? Mire fel?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Dehogynem! Hívni a rendõröket, szólni a villamosvezetõnek, hogy nehogy kinyissa az ajtót, amíg ide érnek a rendõrök. A múltkor az egyik barátnõmet, meg a gyermekeit verte meg -elmondása szerint két nagyszájú roma fickó. Ott a balfék beszari buszvezetõ kinyotta az ajtót ezek meg leugrottak és elszaladtak, mire a rendõrök odaértek...

Amugy elektromos auto, vagy hidrogenes vagy bioetanolos: tele van vele az város ;)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
tegnap este az 1-es villamosra felszállt négy cigány/roma/kisebbségi srác
mindegyiknél volt egy bringa és nem rejtették véka alá, hogy éppen lopták õket, mert az utazó közönség legnagyobb döbbenetére ott számolgatták, hogy mennyit kapnak majd értük (20E-t számoltak a négy bringára) és még viccelõdtek is mivel ez egyiken volt egy gyerekülés, hogy "majd ide ûtetem a gyerekem hehehe"
nomost vérlázító volt az egész szitu, de kb semmit nem tudtam tenni és mások sem :(

a bringák:
kék acél férfivázas gyereküléssel
polír fém színû aluvázas monti
nõi telós magellán trekking
a negyediket nem láttam jól

:( milyen KIBASZOTT országban élünk mégis????

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Ha elfogy a kimerulnek?uae-ben most talaltak egy ujabb rohadtnagy adag koolajat. Amugy elekrtomos auto, vagy hidrogenes vagy bioetanolos.

A dinoknak meg derogalt a jegkorszak ha jol tevedek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Keveset aludtam, túl sokat dolgoztam :) Vagy csak a hidegfront.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Engem ebben a pillanatban az érdekel, hogy miért haltak ki a dinoszauruszok? Meg az, hogy mi lesz, ha elfogy a fosszilis erõforrások kimerülnek....

Ez most mit jelent? :)

A sebesség mindent megold.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Engem ebben a pillanatban az érdekel, hogy miért haltak ki a dinoszauruszok? Meg az, hogy mi lesz, ha a fosszilis erõforrások kimerülnek....

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
:D Itt Bükkszentkereszten az elõbb esett vagy 5 percet a hó! Persze semmi nem maradt meg, de azért durva, hogy már Okt. 13-án esik!:)

yep!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Meg Maggi nekem a "nyeregnélküliséget"...(-12 g):D:D
(Ja... egyébként Wiki ezt írja a teniszlabdáról: "...míg súlya 56 és 59,4 gramm között váltakozhat." Szóval... :D)

Ez grammmániás teniszlabda. ;)
:D :D :D

A sebesség mindent megold.