Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
van shimano szemcsim, diopriás, tökéletesen fps biztos ;)

ennyit errõl, bazz kezdek beteg lenni....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem félsz h véletlen szemen lõnek vagy valami? bár mondjuk szemüveget lehet nem töri be ha nem nagy az fps

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem kicsit felröhögtem a kép láttán :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nem, nincs tervben a sisak

ellenben szétkaptam a pisztolyom, és sikerült megcsinálni, ugyh boldog vagyok

még mielõtt jönnének hozzám a kommandósok, ezek airsoft fegyverek....

fuck me, i'm famous!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
eddig csak ugy neztel ki :P

sisakot hasznatok ugye?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
holnap szurkoljatok :D
terrorista leszek

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
2y2k

Ride everywhere.

.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
rendicsek, megírjuk ha tudunk biztosat :) ;)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
MAggi:
Beszállok én is tekerészésbe plusz az ivásba is :) Szeretnék megismerni már újabb bikemagfórumos társakat.
Annyi csupán hogy felvilágosítást kérek hol mikor lesz találkozó nehogy lemaradjak :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
A kollégista az külön állatfaj :) Én is voltam az és nagyon megrökönyödtem egyes étkezési szokásokon.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mostanában, mióta kolis vagyok én is így nyomom, csak reggel tea és kettõkor eszek elõször... 6 hét alatt fogytam 1,5 kg-t:D
nem jó, csak lusta vagyok reggel tolni egy lekváros kenyeret, inkább alszom +10 percet...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Este porciózz Magadnak ki egy adag kaját másnapra ;) Minden nap így kajálok, csak így lehet a 3 óránkénti kajálást betartani :)

ja egy idõben próbáltam, csak igazából lusta vagyok hozzá

mostanában úgy nyomom hogy reggel 5 kor egy kv, aztán délután 4-5 kor egy óra alatt 1,5-2 liter folyadék, meg az ebéd, közte meg semmi

nem azért mert egészséges csak igy alakul....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

kösz

csak a 7en pont voltam arra, ippeg éhes voltam, csak késõn vettem észre. aztán gondoltam megkérdem :)

Este porciózz Magadnak ki egy adag kaját másnapra ;) Minden nap így kajálok, csak így lehet a 3 óránkénti kajálást betartani :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
kösz

csak a 7en pont voltam arra, ippeg éhes voltam, csak késõn vettem észre. aztán gondoltam megkérdem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
A péksütik is jók ott. Mivel helyben készül nagy eséllyel kapsz olyan dolgokat amik a 5 perccel elõtte a kemencében voltak.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a pékségben? ->életemben 1x vettem ott kenyeret, egészen jó volt, péksütiket nem nagyon ismerem. szerintem érdemes, mert nem igazán vannak tatabányán látvány pékségek (lipóti hálózatra és társaira gondolok.) meg ha a kenyér jó, akkor sztem a kakaós csiga sem szar.
((a pözsónál?->szüleim ott vettek kocsit pár éve, még mûködik.
vagy az áramszolgáltatónál?->laptopomból ki van véve az aksi folyamatosan.
szóval ja megéri ott megállni.:D))
az a gáz, hogy tatabányán ajánlani sem tudnék most _jó_ pékáru boltot... gyõrben tudnék párat, vannak bejáratott helyek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Vonaton a bringás vagonba be lehet ülni?

Teljesen magától értetõdik, hogy maradhatsz: ha a kaller kérdezne véletlen(sosem teszi) akkor mondhatod, hogy fogadhat esetleg egy biztonsági õrt a bringa mellé, aki vigyáz rá :)

De mivel a kocsik állóhelyre is vannak vizsgáztatva, így köze nincs hozzá, hol ülsz, állsz rajta!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
Szilárd.
van ott az Oroszlányi elágazásnál (szemben pözsó bolt, kicsit odébb áramszolgáltató alállomás) egy pékség mintabolt. ismer? éremes megállnom ha legközelebb arra járok?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
az összes bicajtároló vagon úgy néz ki, hogy ketté van osztva a vagon egyik felében (a fal túl oldalán) van ülõhely, és rálátsz 1 üvegen keresztül. (régi mûbõr üléses kék kocsik)
az újabb motorvonatokban ott ülhetsz a bicó mellett.
a balaton környékén meg a bp-gyõr-celldömölk vonalon lévõ gyorsvonati kocsikban szintén 1 légtérben lehetsz a bicóval.
ha húskampóra lógatod, akkor is ki lehet lakatolni a vázat a rácshoz, vagy ilyenkor szerintem elég az elsõ kereket a kampó tartó rúdhoz kötni.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Ha a hagyományos marhavagonról beszélünk, akkor igen. Én nem szoktam felakasztani a húskampóra, hanem az ablakrácshoz lakatolom, vagy nem lakatolom egyáltalán, mert a szomszédos fülkében 99%-ban szokott hely lenni, onnét meg rálátok az eseményekre.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?