Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

jobb inkabb ugyhagyni a kezdo koruli aron, vagy olcson, es az utolso pillanatban ratenni egy komolyabb osszeget. ha kozben masok tornasztak fel, akkor legalabb latod hogy nagyjabol mennyiert fog elmenni.

Valami ilyesmi volt az elképzelés :) Akkor ehhez tartom magam.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de tul sokat csak akkor szabad ratenni, ha mindenkeppen el akarod vinni a cumot. mert ha az elso nap rateszel egy valag penzt, akkor rengeteg ideje lesz mindenki masnak hogy "probalgassa" a maximum aradat. szal lehet elvihetted volna 100-ert is, de mivel jottek sokan es beprobalkoztak 120-130-150es licitekkel, szepen feltornazzak az osszeget amit vegul fizetni fogsz. 200 a max licited, 100 a reserve, szal 101-ert elvihetned, de ha en ugy gondolom hogy adnek erte 150-et akkor rateszem. es mindaketten rosszul jarunk, mert en nem kapom meg, te meg fizetsz 50extrat a semmiert. ugyanis mostmar 151 lesz az automatikus licited. jobb inkabb ugyhagyni a kezdo koruli aron, vagy olcson, es az utolso pillanatban ratenni egy komolyabb osszeget. ha kozben masok tornasztak fel, akkor legalabb latod hogy nagyjabol mennyiert fog elmenni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ugyanazzal az összeggel nem lehet. valaki elõbb rak rá mindenképp.
mondjuk te rányomsz 200fontot 11mp-cel a vége elõtt. akkor 10mp-cel a vége elõtt nem rakhat rá más 200fontot.
akkor lesz a Tiéd ha 200nál kevesebbet nyomnak rá az utolsó pillanatban. de ha valaki rányom 250et akkor beszoptad, õ fogja elvinni 201ért.
sztem tök logikus :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

nem, ha egyszer elerted a minimum arat, akkor onnan nem kell tovabb emelned.

tegyuk fel a minimum ar 100 font. te raraksz 200-at, akkor 101ert fogod megkapni. es ki lesz irva hogy "reserve price met". es ki lesz irva hogy current bid £101. mindenki mas ezt latja, de azt nem hogy te 200at tettel ra. szal ha en rarakok 120-at, akkor az ebay automatikusan general neked egy uj licitet, mivel a te max licited 200 volt. szal az en 120-as licitem automatikusan tul lesz licitalva neked 121-re. ez egeszen addig igy megy amig valaki 200nal tobbet nem rak ra.

Ez felvet több kérdést is. Mivan ha ezt két ember csinálja, ugyanazzal az összeggel, a licit vége elõtt 10mp-el? Ez az egyik, a másik meg hogy akkor ezzel a módszerrel akármennyire is az utolsó pillanatban nyom rá valaki, akkor is az enyém lesz, igaz?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem, ha egyszer elerted a minimum arat, akkor onnan nem kell tovabb emelned.

tegyuk fel a minimum ar 100 font. te raraksz 200-at, akkor 101ert fogod megkapni. es ki lesz irva hogy "reserve price met". es ki lesz irva hogy current bid £101. mindenki mas ezt latja, de azt nem hogy te 200at tettel ra. szal ha en rarakok 120-at, akkor az ebay automatikusan general neked egy uj licitet, mivel a te max licited 200 volt. szal az en 120-as licitem automatikusan tul lesz licitalva neked 121-re. ez egeszen addig igy megy amig valaki 200nal tobbet nem rak ra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

perszehogy persze. rakhatsz ra amig el nem ered. meg tovabb is.

oda kell hogy legyen irva hogy "increase maximum bid"

Akkor meg nem értem hogy miért rejti el...Gondolom az lenne a célja, hogy mondjuk nekem ez a cucc megér 200 fontot, akkor rányomom, pedig 150ért és elvihetem volna. De így meg fontonként emelhetem amíg el nem érem...

Mindenesetre azért köszi :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
perszehogy persze. rakhatsz ra amig el nem ered. meg tovabb is.

oda kell hogy legyen irva hogy "increase maximum bid"

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Gyorskérdés: Ebay-en rálicitálhatok a saját licitemre? Csak mertvan minimum ár. És ha az én licitem nem éri el, más meg nem licitál rá, akkor szoptam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

8-tól és 3-tól nagy össznépi szorítást kérek....:brum::rolleyes:

Egy napon van a pótvizsga is, vagy miért 2 idõpont? :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Az Országos Katasztrófa Védelmi Központ arra kéri Miskolc lakosságát,
hogy a mai nap folyamán, a délelõtti, és kora délutáni órákban ne tartózkodjanak
a közutak környékén, mert nem biztonságos.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
_kz_ , még sok boldogot kívánok!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Inni mindig lehet. Ámen. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

nade akkor mostan ihatok-é vagy nem?:D nagyon régen volt olyan, hogy nem mértékkel ittam...egyszerûen nincs se kedvem, se idõm másnaposnak lenni.:D

"vagy sokat vagy nem iszunk"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nade akkor mostan ihatok-é vagy nem?:D nagyon régen volt olyan, hogy nem mértékkel ittam...egyszerûen nincs se kedvem, se idõm másnaposnak lenni.:D

edit: hát ja, ha ilyen digitálisan mûkõdnék, akkor ez lenne...:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
dave, az msn-es címedre ment a cucc. italozást csak mértékkel (nem vödörérték!)
kötelezõ meg van kötve, je. 22-vel lett olcsóbb, határozottan pozitív.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mi jutott most eszembe?

hogy holnap vizsgázok forgalombol....azér jo h eszembejut legalább...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
pihennyéle! /vagy tanujjá!/ :)

Te nyertél Maggi!
Kalappal!

Milyen outi vázat szereztél?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
luxusmoszkvicsslusszkulcs....

még jó hogy holnap zh-t írok anyagvizsgálatból, oszt itt majomkodok....

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
moszkvicsslusszkulcs

ez se kutya
/most ittam egy kis gyógyszert/ :)