Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
[quote name='kiskubai']Ez szép, de megint elõjön az, hogy lehetsz akármilyen jó, meg lelkiismeretes, jön valaki és 20 millióval drágábban megcsinálja úgy, hogy abból 10-et lepasszol az illetékeseknek...Tavaly csúsztunk le így egy nagy melóról, hogy 20 millával drágább árajánlatot fogadtak el egy két éve létezõ cégtõl, akikrõl senki sem hallott még, és õk 5-ös szakmai minõsítést kaptak, mi pedig 3ast...[/QUOTE]
Korrupció volt és lesz. Én csak arra gondoltam, hogy vagy csinálok valamit de akkor becsületesen jól, vagy nem. pl. Ha szart kell lapátolni, akkor gyorsan és hatékonyan, vagy nem lapátolok....

[/QUOTE]Szerk.: Van egy ismerõsöm, tipikus kis hülyegyerek, nem ez a lényeg. Szakiskolás, a Knorr-Bremse-nél van gyakorlaton. És hatalmas beleéléssel meséli nekem hogy ottvan a hordó zsír, és bárki annyit vesz belõle amennyit akar és hogy van már otthon vagy 1 kiló neki, és tökjóóóóó!
Nna, ezzel mi lenne ha valami nagyobb raktárba engednék be?[/QUOTE]
Ez meg kicsinyesség. Vagy ahogy írtad: -tipikus kis hülyegyerek.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
[QUOTE=Rebell-78; Volt aki emlitette, hogy (túl)sokat keres és keveset dolgozik? :chin:[/QUOTE]
Nálam néha van ilyen:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ami nekem mindig beugrik az a :
"...bazz fizesd meg, akkor megcsinálom..." balkán mottó.
Elfelejtik, hogy az elvégzett munka UTÀN van a fizetés (hosszútávra gondolok)

Végzetségröl,
kis suli, kis monéta.
lehet az avganiszán, MO-n keresztül amerikáig.
De van olyan dolog is, hogy fiatalon, nagygóré, szintén kevés monéta.
Ez arra vezet, hogy "kevés pénz, kevés zene".
Ezt hosszú távon roszra vezethet egy céget.

Ja, meg kukázni mindenki szeret. Volt aki emlitette, hogy (túl)sokat keres és keveset dolgozik? :chin:

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Felelõsség ide vagy oda, szerintem munkakõrtõl függetlenül nálunk az emberek nagy része csak a 8 óráján akar túl lenni vagy így, vagy úgy.
Sokan abban a hitben vannak, hogy a fizetésük az ott eltöltött idejükért van.
Az lenne az igazi, ha mindenki a maximumot, a legjobb minõséget akarná kihozni magából. Hogy miért? Ha valamit csinál azt próbálja jól csinálni és azt büszkén vállalja!
Régen úgy mondták: Munkád mellé add a neved!

Ez szép, de megint elõjön az, hogy lehetsz akármilyen jó, meg lelkiismeretes, jön valaki és 20 millióval drágábban megcsinálja úgy, hogy abból 10-et lepasszol az illetékeseknek...Tavaly csúsztunk le így egy nagy melóról, hogy 20 millával drágább árajánlatot fogadtak el egy két éve létezõ cégtõl, akikrõl senki sem hallott még, és õk 5-ös szakmai minõsítést kaptak, mi pedig 3ast...

Szerk.: Van egy ismerõsöm, tipikus kis hülyegyerek, nem ez a lényeg. Szakiskolás, a Knorr-Bremse-nél van gyakorlaton. És hatalmas beleéléssel meséli nekem hogy ottvan a hordó zsír, és bárki annyit vesz belõle amennyit akar és hogy van már otthon vagy 1 kiló neki, és tökjóóóóó!
Nna, ezzel mi lenne ha valami nagyobb raktárba engednék be?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Elfogadják. De ha még idõben fel is vesznek, akkor sem biztos, hogy jól jársz; egy ismerõsöm Bécsben tanul, azt mondta, tarthatatlanok a viszonyok.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Felelõsség ide vagy oda, szerintem munkakõrtõl függetlenül nálunk az emberek nagy része csak a 8 óráján akar túl lenni vagy így, vagy úgy.
Sokan abban a hitben vannak, hogy a fizetésük az ott eltöltött idejükért van.
Az lenne az igazi, ha mindenki a maximumot, a legjobb minõséget akarná kihozni magából. Hogy miért? Ha valamit csinál azt próbálja jól csinálni és azt büszkén vállalja!
Régen úgy mondták: Munkád mellé add a neved!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Miért kérded? Ha azért, emire gondolok, akkor siess, a sógorék rájöttek, h milyen hülyeséget csináltak, és nem fogják sokáig képezni tovább Európa fiatalságát ingyé' :)

közelebb van, mint Pest, és ha itthon elfogadják az ottani diplomát is, akkor lehet kint tanulnék. viszont ha nem ,akkor elég komoly döntés elõtt állok:S

májusban érettségizem.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Húvazz...melósok. Jár ide egy öreg postás, akit néha helyettesít egy fiatal. Na az mesélt érdekes dolgokat. Nézzétek meg egyszer milyen motorokkal járnak. A múltkor itt beszélgettünk a cég elõtt, hogy hetekig volt a Simson a szervizben, addig kézbesíts ahogy akarsz, mikor meg kihozta, kiderült hogy semmit nem csináltak meg rajta. Duma közben kolléga lecsavarata az anyát az elsõ tengelyrõl. A bal keze 2 ujjával...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
margitka kozkincs elvet hasonlatosan hasznalva
nem latom, hogy a faszkope melosok ki lennenek rugva.
persze ez mulik a muvezeto baleksegen /joszivusegen/
mert ha ki kerulne az ahogy hozzaalnak a melonak akkor illene kibaszni oket.
pialasrol nem is beszelve.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Nem írom ki magamból, mert én is csak a saját környezetembõl tudnék példát hozni.

más: Osztrák közgazdász diplomával van esély itthon elhelyezkedni? ( mármint a magyarral összehasonlítva)

Miért kérded? Ha azért, emire gondolok, akkor siess, a sógorék rájöttek, h milyen hülyeséget csináltak, és nem fogják sokáig képezni tovább Európa fiatalságát ingyé' :)

Dehogy 0 felelõsség. Ha szart csinál figyelmeztetik. Ha még mindig,akkor viszlát.

Ez mindenhol megáll, kivéve talán a fogyatékosokat foglalkoztató, állami támogatásból élõ üzemeket :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én csak egy mezei villanyreszelõ volnék és naponta hallgatom hogy csináld már meg koma így meg úgy ( gyorsan vagy olcsón ) eree meg szoktam kérdezni hogy ha az áram a seggedbe harap akkor leülöd helyettem a foglalkozáskörében elkövetett gondatlan emberölést?
Ilyenkor a válasz áááá tudom én hogy kell vigyázni.
Erre a szabvány reakció az hogy; oké csak az a baj hogy rajtad kívül még legalább ezer hülye rohangál errefelé.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez a fajta felelõsség minden melóban megvan. Hülye vagy, kib@sznak. Lor nemigen erre gondolt.
Nekem is mondták már, hogy nincs felelõsségem a melóban. Én azt gondolom, ha az ember beszerez az IBM-nek, Lenovo-nak, képviseli a cégét ezeknél a vevõknél az azért nem egyenlõ az aktatologatással.

Modják a sofõrökrõl is hogy egyik lábuk a koporsóban, másik a sitten...

Illetve, ha az agysebész, vagy a pilóta elront valamit, akkor ott rosszabb dolog is történhet, minthogy felmondanak neki. ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Dehogy 0 felelõsség. Ha szart csinál figyelmeztetik. Ha még mindig,akkor viszlát.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
marpedig en annyit akarok nettoban keresni, mint most bruttoban.

mert egy 1000 ft oraberes melos csak egy tizessel visz haza kevesebbet mint en.
neki nulla felelosseg csak az esztergat tudja kezelni de merni lusta.
igy gyartja selejtet.
nalam mas a helyzet.

nekem a nem szakmai targyakat volt a legnehezebb megcsinalni.
a muszakiakat kozepiskolas tudomanybol megcsinaltam.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Vegul szereztem magamnak overprajszd dzsuszi fajvot.
de azer boldog vagyok
most azon agyalok, hogy a mecha avid helyere a tandemre masszon fel 203-as tarcsaval vagy az nrs-en cserelodjon le 160-as verzioban...
karacsony feeling

E!

Van a Bergusonban 10%-os kedvezmény kártyám egy marékkal. Mindkettõbe...

Nekem van fasza céges laptop. Én vettem :)

--Trifo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tessék, Barna, kutya formájú kutyám, Pán. :) Ha a vállamra teszi a mellsõ lábait, egy magasságban van a fejünk (184 cm vagyok). :)

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Sehol, ezek önmûködõek. Csak várd meg amig kinyitják a szemüket +pár hét és neked kell futni utánuk hogy összeszedd õket a kertben :)

Õszintén megvallva nekem ingyen sem kellene ;) eszikmegsz@rik kutya, emberi hóbort áldozata

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nem írom ki magamból, mert én is csak a saját környezetembõl tudnék példát hozni.

más: Osztrák közgazdász diplomával van esély itthon elhelyezkedni? ( mármint a magyarral összehasonlítva)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Vegul szereztem magamnak overprajszd dzsuszi fajvot.
de azer boldog vagyok
most azon agyalok, hogy a mecha avid helyere a tandemre masszon fel 203-as tarcsaval vagy az nrs-en cserelodjon le 160-as verzioban...
karacsony feeling

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ezekben hol kell az elemet cserélni?

Sehol, ezek önmûködõek. Csak várd meg amig kinyitják a szemüket +pár hét és neked kell futni utánuk hogy összeszedd õket a kertben :)

Charon: mégse, nincsenek valami jó áraik...