Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. november 12. - 21:05

Korrupció volt és lesz. Én csak arra gondoltam, hogy vagy csinálok valamit de akkor becsületesen jól, vagy nem. pl. Ha szart kell lapátolni, akkor gyorsan és hatékonyan, vagy nem lapátolok....
[/QUOTE]Szerk.: Van egy ismerõsöm, tipikus kis hülyegyerek, nem ez a lényeg. Szakiskolás, a Knorr-Bremse-nél van gyakorlaton. És hatalmas beleéléssel meséli nekem hogy ottvan a hordó zsír, és bárki annyit vesz belõle amennyit akar és hogy van már otthon vagy 1 kiló neki, és tökjóóóóó!
Nna, ezzel mi lenne ha valami nagyobb raktárba engednék be?[/QUOTE]
Ez meg kicsinyesség. Vagy ahogy írtad: -tipikus kis hülyegyerek.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. november 12. - 20:33

Nálam néha van ilyen:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. november 12. - 20:28

"...bazz fizesd meg, akkor megcsinálom..." balkán mottó.
Elfelejtik, hogy az elvégzett munka UTÀN van a fizetés (hosszútávra gondolok)
Végzetségröl,
kis suli, kis monéta.
lehet az avganiszán, MO-n keresztül amerikáig.
De van olyan dolog is, hogy fiatalon, nagygóré, szintén kevés monéta.
Ez arra vezet, hogy "kevés pénz, kevés zene".
Ezt hosszú távon roszra vezethet egy céget.
Ja, meg kukázni mindenki szeret. Volt aki emlitette, hogy (túl)sokat keres és keveset dolgozik? :chin:
Írta 2009. november 12. - 20:16

Felelõsség ide vagy oda, szerintem munkakõrtõl függetlenül nálunk az emberek nagy része csak a 8 óráján akar túl lenni vagy így, vagy úgy.
Sokan abban a hitben vannak, hogy a fizetésük az ott eltöltött idejükért van.
Az lenne az igazi, ha mindenki a maximumot, a legjobb minõséget akarná kihozni magából. Hogy miért? Ha valamit csinál azt próbálja jól csinálni és azt büszkén vállalja!
Régen úgy mondták: Munkád mellé add a neved!
Ez szép, de megint elõjön az, hogy lehetsz akármilyen jó, meg lelkiismeretes, jön valaki és 20 millióval drágábban megcsinálja úgy, hogy abból 10-et lepasszol az illetékeseknek...Tavaly csúsztunk le így egy nagy melóról, hogy 20 millával drágább árajánlatot fogadtak el egy két éve létezõ cégtõl, akikrõl senki sem hallott még, és õk 5-ös szakmai minõsítést kaptak, mi pedig 3ast...
Szerk.: Van egy ismerõsöm, tipikus kis hülyegyerek, nem ez a lényeg. Szakiskolás, a Knorr-Bremse-nél van gyakorlaton. És hatalmas beleéléssel meséli nekem hogy ottvan a hordó zsír, és bárki annyit vesz belõle amennyit akar és hogy van már otthon vagy 1 kiló neki, és tökjóóóóó!
Nna, ezzel mi lenne ha valami nagyobb raktárba engednék be?
Írta 2009. november 12. - 20:09

Írta 2009. november 12. - 20:03

Sokan abban a hitben vannak, hogy a fizetésük az ott eltöltött idejükért van.
Az lenne az igazi, ha mindenki a maximumot, a legjobb minõséget akarná kihozni magából. Hogy miért? Ha valamit csinál azt próbálja jól csinálni és azt büszkén vállalja!
Régen úgy mondták: Munkád mellé add a neved!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. november 12. - 19:35

Miért kérded? Ha azért, emire gondolok, akkor siess, a sógorék rájöttek, h milyen hülyeséget csináltak, és nem fogják sokáig képezni tovább Európa fiatalságát ingyé'
közelebb van, mint Pest, és ha itthon elfogadják az ottani diplomát is, akkor lehet kint tanulnék. viszont ha nem ,akkor elég komoly döntés elõtt állok:S
májusban érettségizem.
Írta 2009. november 12. - 18:29

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2009. november 12. - 18:23

nem latom, hogy a faszkope melosok ki lennenek rugva.
persze ez mulik a muvezeto baleksegen /joszivusegen/
mert ha ki kerulne az ahogy hozzaalnak a melonak akkor illene kibaszni oket.
pialasrol nem is beszelve.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. november 12. - 18:19

Nem írom ki magamból, mert én is csak a saját környezetembõl tudnék példát hozni.
más: Osztrák közgazdász diplomával van esély itthon elhelyezkedni? ( mármint a magyarral összehasonlítva)
Miért kérded? Ha azért, emire gondolok, akkor siess, a sógorék rájöttek, h milyen hülyeséget csináltak, és nem fogják sokáig képezni tovább Európa fiatalságát ingyé'

Dehogy 0 felelõsség. Ha szart csinál figyelmeztetik. Ha még mindig,akkor viszlát.
Ez mindenhol megáll, kivéve talán a fogyatékosokat foglalkoztató, állami támogatásból élõ üzemeket

Írta 2009. november 12. - 18:14

Ilyenkor a válasz áááá tudom én hogy kell vigyázni.
Erre a szabvány reakció az hogy; oké csak az a baj hogy rajtad kívül még legalább ezer hülye rohangál errefelé.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. november 12. - 17:28

Nekem is mondták már, hogy nincs felelõsségem a melóban. Én azt gondolom, ha az ember beszerez az IBM-nek, Lenovo-nak, képviseli a cégét ezeknél a vevõknél az azért nem egyenlõ az aktatologatással.
Modják a sofõrökrõl is hogy egyik lábuk a koporsóban, másik a sitten...
Illetve, ha az agysebész, vagy a pilóta elront valamit, akkor ott rosszabb dolog is történhet, minthogy felmondanak neki.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2009. november 12. - 17:08

Írta 2009. november 12. - 16:51

mert egy 1000 ft oraberes melos csak egy tizessel visz haza kevesebbet mint en.
neki nulla felelosseg csak az esztergat tudja kezelni de merni lusta.
igy gyartja selejtet.
nalam mas a helyzet.
nekem a nem szakmai targyakat volt a legnehezebb megcsinalni.
a muszakiakat kozepiskolas tudomanybol megcsinaltam.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. november 12. - 16:46

Vegul szereztem magamnak overprajszd dzsuszi fajvot.
de azer boldog vagyok
most azon agyalok, hogy a mecha avid helyere a tandemre masszon fel 203-as tarcsaval vagy az nrs-en cserelodjon le 160-as verzioban...
karacsony feeling
E!
Van a Bergusonban 10%-os kedvezmény kártyám egy marékkal. Mindkettõbe...
Nekem van fasza céges laptop. Én vettem

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. november 12. - 16:43

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. november 12. - 16:20

Õszintén megvallva nekem ingyen sem kelleneSehol, ezek önmûködõek. Csak várd meg amig kinyitják a szemüket +pár hét és neked kell futni utánuk hogy összeszedd õket a kertben

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. november 12. - 15:54

más: Osztrák közgazdász diplomával van esély itthon elhelyezkedni? ( mármint a magyarral összehasonlítva)
vendég_Charon_*
Írta 2009. november 12. - 15:38

de azer boldog vagyok
most azon agyalok, hogy a mecha avid helyere a tandemre masszon fel 203-as tarcsaval vagy az nrs-en cserelodjon le 160-as verzioban...
karacsony feeling
Írta 2009. november 12. - 15:21

Ezekben hol kell az elemet cserélni?
Sehol, ezek önmûködõek. Csak várd meg amig kinyitják a szemüket +pár hét és neked kell futni utánuk hogy összeszedd õket a kertben

Charon: mégse, nincsenek valami jó áraik...