Köszi Shaun! Jól esik hallani, hogy gyári kinézete van

lor, Spyral sárvédõ Basic 28" 36mm Cobra, fekete 3500ft
+700ft voltak a cateye bilincsek
Zöldpont II. gyõri út
Nem direkt ilyen a pálcája? Ha nem lenne hajlítva >33" kerékre passzolna vagy nem?
enyém is az. csinálok képet ha kész van...
edit:
na most tán jó...de tuti holnap alleycat közben fog leszakadni
http://img81.imagesh...i/pict4240.jpg/
http://img136.images...i/pict4241.jpg/
cateye rögzítõ bilincsek vannak hátul is meg elõl is. hátul sima ilyen kis kör alakú, elõl meg állíthatós flexibilis. a villánál meg kivágtam a sárvédõbõl egy darabot, hogy beférjen...
NE ÍGY! NE ÍGY!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
szép is azt a csigafúrot 118 fokra köszörülni
meg mikor szikrázik a kövön a gyorsacél....
Gabi, azért jó cnc-s is abból lesz aki tudja az alapokat rendesen...sztem (arra gondolok aki maga pötyögi be a gépnek a cuccot, nem csak áll mellette és anyaggal eteti meg lapkát cserél a szerszámon).a levélben vázolt helyzet brutál, pecerók
öreg "szerszámos" barátom véleménye szerint:
"Aki a saját munkáját nem tudja megszervezni, végezze el maga..."
A jó esztergályosok benne vannak a vörös könyvben, rögtön az autószerelõk /nem fõdarab-alkatrészcserélõk/, asztalosok /nem leszabott bútorlapösszeállítók/ után, az "E" betûnél
s most nem a cnc vezérelt darabgyártó, kontúríró munkára gondolok
mer az sztem neked is menne
egy lapkát én is kicserélek, csak imbusz kérdése, de egy kés köszörülésbe lezseren belerohadnék, multkor a fúróhegy keresztél is soká tartott már
kifejtenéd kicsit? msnen, priviben vagy akár itt..
Én Bécsben vagyok, ha bárkit érdekel, ahol nagyon muris egyetemre járni, ugyanis 15.000 hallgató tüntet az egyetmi körülmények ellen. Vagyis nem lehet közlekedni a városban amikor éppen felvonulnak, és a fele tantermet nem lehet használni, mert 14 napja csöveznek bennük a tiltakozó hallgatók
Bár a követeléseik enyhén szólva néha utópisztikusak (pl. egy "teljesítési nyomás" nélküli társadalom, és hasonló gyönyörûségek, meg kiszállni a Bologna-rendszerbõl, ugyanakkor mindenkinek lehessen tandíjmentesen egyetemre járni, felvételi vizsga nélkül!, de ne legyen túl sok hallgató a termekben, merthogy most 1000 hallgató jut egy tanárra...), viszont részben tényleg elképesztõ, hogy mi van itt. A jogi kar még istenes, bár ott is egy csomó elõadást a földön kell végigülni, mert egyszerûen nincs hely. Más karokon ha 2 órával (!!!) elõbb odaérsz az elõadásra, akkor már annyira tele van az elõadó, hogy a folyosón kell nyújtózkodnod, és remélned, hogy elér a füledig a tanár hangja. A legszebb sztorit egy csajtól hallottam,aki kórházban volt egy vizsgaidõponton, és bár hozott szines-szagos igazolást, és azt el is fogadta az egyetem, de a legközelebbi vizsgaidõpont 2011 novemberére van meghirdetve
Szóval bár tudom, hogy gáz az ELTE, kezdem értékelni (vénségemre, ötödévesként), merthogy van annál rosszabb is.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
kifejtenéd kicsit? msnen, priviben vagy akár itt..Elfogadják. De ha még idõben fel is vesznek, akkor sem biztos, hogy jól jársz; egy ismerõsöm Bécsben tanul, azt mondta, tarthatatlanok a viszonyok.
fuck me, i'm famous!
Nálam néha van ilyen:)
RAUH-Welt
B E G R I F F