o he
en nem MOTOREX-et rakok a teloba hanem szintetikus teleszkopolajat
az akkor nem is jo?
nem verjuk mar a faszunkat
shell targoncába való hajtómûolaj.ugyanaz mint a motorex,csak harmad annyi az ára...de ez itt gondolom OFF
o he
en nem MOTOREX-et rakok a teloba hanem szintetikus teleszkopolajat
az akkor nem is jo?
nem verjuk mar a faszunkat
Ja.Jó na. Neked sem alu vázad van, hanem ötvözet. Ha alu lenne, kolbász lenne.
A sebesség mindent megold.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Hm.
Máté fiam ELTE-s, Dóri Lányom SOTE-s.
Van mit tanulniuk bõven.
De még soha nem panaszkodtak, hogy milyen szar nekik.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hm.
Van mit tanulniuk bõven.
Hm.
Van mit tanulniuk bõven.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Semmi, csak esztétikai problémák lesznek vele, foltos lesz az oxid réteg.
Nem magnézium, csak ötvözet. Ha magnézium lenne, elolvadna az esõben.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Maggi, a fenti ^ bizony álszent duma. Most vagy fiatal, fiatalok között vagy, még szinte semmi felelõsség nincs a válladon, bulizz amennyit csak tudsz. Úgyis hamar megunod, megkomolyodsz, elkap a gépszíj, a súlyok nõnek a válladon, stb. De sztem hazudik, aki azt mondja, sosem produkált még gyalázatos eredményt vizsgán/dolgozaton stb. azért, mert egy partizás becsúszó szereléssel elszedte a labdát a tisztességes felkészüléstõl
Velem még nem történt ilyen és nem hazudok. Másért persze történt már ilyen, de ezért nem.Maggi, a fenti ^ bizony álszent duma. Most vagy fiatal, fiatalok között vagy, még szinte semmi felelõsség nincs a válladon, bulizz amennyit csak tudsz. Úgyis hamar megunod, megkomolyodsz, elkap a gépszíj, a súlyok nõnek a válladon, stb. De sztem hazudik, aki azt mondja, sosem produkált még gyalázatos eredményt vizsgán/dolgozaton stb. azért, mert egy partizás becsúszó szereléssel elszedte a labdát a tisztességes felkészüléstõl
A sebesség mindent megold.
Elmehetnel arkot is asni napszamba. Teljesen jo munka. A nap vegen megkapod a penzed, utana buli, eliszod, masnap reggel meg a bulibol mehetsz ujra melozni hajnal otkor. Na?
Felreertes ne essek, en is egyetemista vagyok, csak mar elegem van az ilyen nyafogasbol. Nem kotelezo egyetemre jarni. Ha meg mar ott vagy, akkor vallald, es csinald rendesen.
Akkor nincs más hátra, kiveszed a vinyót és egy tiszta gépen leirtod a vírusokat.nem enged megnyitni semmilyen pendrájvot
Netrõl semmilyen virusirtót nem enged letölteni. nem tölti be azt az oldalt, bármit betölt de virusirtósat nem.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Pedig mennyivel jobb lett volna ha elmegy. Nem kéne ezt a hülyeséget olvasnunk.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit gondolkozott ezen a cikken. Mert úgy tûnik, hogy dühbõl írt valamit. Nincs semmi átgondoltan felépített gondolatmenet, csak ugyanazt hajtogatja, mint azok akiknek nem való a gondolkozás de azért erõltetik.