Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

o he
en nem MOTOREX-et rakok a teloba hanem szintetikus teleszkopolajat
az akkor nem is jo?

nem verjuk mar a faszunkat

shell targoncába való hajtómûolaj.ugyanaz mint a motorex,csak harmad annyi az ára...de ez itt gondolom OFF

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
valszeg pár százalékban van jelen ötvözõként, de azt is megeshet, hogy egy százalék alatt van....ergo ha meg akarod gyujtani nem fog fényes lángal elégni ;)

nem nagyképüsködök én, csak rosszul viselem alvás nélkül, ha kipihent vagyok nem gáz ha tanulni kell...lekvár vagyok bevallom

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jó na. Neked sem alu vázad van, hanem ötvözet. Ha alu lenne, kolbász lenne.

Ja.
De erõs megérzésem van, hogy azok a magnézium lábak kb annyira vannak magnéziumból, mint a szkandium vázak szkandiumból.

A sebesség mindent megold.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
o he
en nem MOTOREX-et rakok a teloba hanem szintetikus teleszkopolajat
az akkor nem is jo?

nem verjuk mar a faszunkat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hm.
Máté fiam ELTE-s, Dóri Lányom SOTE-s.
Van mit tanulniuk bõven.
De még soha nem panaszkodtak, hogy milyen szar nekik.

ó a kis Dóri :wesoly:

:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Hm.
Van mit tanulniuk bõven.

Mert lehet nem nagyképûsködni szeretnének azzal, hogy tanulniuk kell?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Hm.
Van mit tanulniuk bõven.

Ez csak azért lehet, mert a nyafogás nem szituációtól, kortól vagy foglalkozástól, hanem személyiségtõl függõ dolog :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
lényegen nem változtat, lakkot rá oszt csá'

akinek meg nincs ezer forintja lakkra, az ne bicajozzon...
lásd korábban motorolaj kontra motorex, mer' épp motorolaj volt otthon, és nincs $ motorexre...

no komment

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Semmi, csak esztétikai problémák lesznek vele, foltos lesz az oxid réteg.
Nem magnézium, csak ötvözet. Ha magnézium lenne, elolvadna az esõben.

Jó na. Neked sem alu vázad van, hanem ötvözet. Ha alu lenne, kolbász lenne.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hm.
Van mit tanulniuk bõven.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Maggi, a fenti ^ bizony álszent duma. Most vagy fiatal, fiatalok között vagy, még szinte semmi felelõsség nincs a válladon, bulizz amennyit csak tudsz. Úgyis hamar megunod, megkomolyodsz, elkap a gépszíj, a súlyok nõnek a válladon, stb. De sztem hazudik, aki azt mondja, sosem produkált még gyalázatos eredményt vizsgán/dolgozaton stb. azért, mert egy partizás becsúszó szereléssel elszedte a labdát a tisztességes felkészüléstõl :)

Kala!

Nem azzal van a bajom, hogy bulizik, nem tanul es ilyesmik. Hanem, hogy azert nyafog, hogy milyen rossz nekunk az egyetemen.
Attol, hogy valaki bulizni szokott, meg veheti komolyan az egyetemet. Sosem fogom elfelejteni, amikor a szakirany eggyik legtanulosabb sraca holt masnaposan kuzdott oran, hogy ki ne dobja a Vukkot. :) De ettol meg a legjobbak kozott volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Maggi, a fenti ^ bizony álszent duma. Most vagy fiatal, fiatalok között vagy, még szinte semmi felelõsség nincs a válladon, bulizz amennyit csak tudsz. Úgyis hamar megunod, megkomolyodsz, elkap a gépszíj, a súlyok nõnek a válladon, stb. De sztem hazudik, aki azt mondja, sosem produkált még gyalázatos eredményt vizsgán/dolgozaton stb. azért, mert egy partizás becsúszó szereléssel elszedte a labdát a tisztességes felkészüléstõl :)

Velem még nem történt ilyen és nem hazudok. Másért persze történt már ilyen, de ezért nem. :)

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Elmehetnel arkot is asni napszamba. Teljesen jo munka. A nap vegen megkapod a penzed, utana buli, eliszod, masnap reggel meg a bulibol mehetsz ujra melozni hajnal otkor. Na?

Felreertes ne essek, en is egyetemista vagyok, csak mar elegem van az ilyen nyafogasbol. Nem kotelezo egyetemre jarni. Ha meg mar ott vagy, akkor vallald, es csinald rendesen.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Még próbálkozom :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

nem enged megnyitni semmilyen pendrájvot

Netrõl semmilyen virusirtót nem enged letölteni. nem tölti be azt az oldalt, bármit betölt de virusirtósat nem.

Akkor nincs más hátra, kiveszed a vinyót és egy tiszta gépen leirtod a vírusokat.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nem enged megnyitni semmilyen pendrájvot

Netrõl semmilyen virusirtót nem enged letölteni. nem tölti be azt az oldalt, bármit betölt de virusirtósat nem.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A pc topikban ajánlottak nekem valami netes irtót, és az helyre rakta. Vagy pendrivera telepíts up-to date irtót, és onnan futtasd.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
benyeltem pár virust, nem engedi h csökkentett módba inditsam, nem engedi h virusirtót telepitsek, most találtam valami vipre nevû programot, azt fel tudtam rakni, talált valami 2600 darab virust, de nem tudja letörölni õket... azt irja h eltávolitás sikertelen, avast-ot nem enged telepiteni, nod32 sem, nortont sem. És 5 gépbõl 3 gépünkön ez van most. Hálózaton elterjedhetett. Ötlet ?

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Pedig mennyivel jobb lett volna ha elmegy. Nem kéne ezt a hülyeséget olvasnunk. :) Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit gondolkozott ezen a cikken. Mert úgy tûnik, hogy dühbõl írt valamit. Nincs semmi átgondoltan felépített gondolatmenet, csak ugyanazt hajtogatja, mint azok akiknek nem való a gondolkozás de azért erõltetik.

jah és ha elment volna akkor spórolt volna a cégnek, amit az én fizuemelésemre is fordíthattak volna..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha valaki úgy érzi jó szerelõ/eladó, és szeretne elegáns bringaboltban dolgozni, akkor keressen meg! Csak hosszú távra, nem egynyaras, suli mellett jó lesz embert keresünk.
Kössz.