Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
tényleg

Makai Kft. - Fémfelületek javítása, tampongalvanizálás, hegesztések

nagyon nagy arc az öreg, hivatkozz rám nyugodtan

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Jocek még mindig tud embert, aki rendbe hozza a teflonos villákat.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csak a kiálló részeket csiszold le e vízpapírral. A Párom régi rebája is így járt és makulátlanul mûködik, az olajat sem ereszti. Minél hamarabb csináld és akkor a szennylehúzó is remélhetõleg megússza.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Az én Fox-om becsúszóján is van karc, bár csak felületi. Kifelé ne legyen sorja, valahogy csiszold le. Így csak nem lesz vele gond, legalábbis az enyém hibátlanul mûködik.

Ez azért valamennyire megnyugtatóan hangzik. De mégis mivel csiszolgassam? Vízpapírral? Két kis gombostûfejnyi ponton a fém is kilátszik alóla.

--Trifo

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

kell a kölöknek terrárium....meg kifutó villanypásztorral :P

meg járóka lefelé fordítva, na de komolyra fordítva a szót ameddig nem volt gyerek addig én is gondolkoztam :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Charon: a rendes szemüvegem már megvan és hétfõre készül el. De majd a bringás szemüvegem adapterébe, akkor velük csináltatom. Ty.

Amúgy a lencséimen az ilyen uv szûrõ, karc meg páraállóság, meg hasonlók, az alap, anélkül nem is lehet ott venni kb, vagy is nem felár, az a lényeg. A lencse vékonyítása, ami kurvasokat dobott az áron, de tényleg. Kb 15-öt lencsénként... ^^ Igen csak szar a szemem... :/
Ott virágozz, ahova elültettek!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kell a kölöknek terrárium....meg kifutó villanypásztorral :P

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

3 perccel az elindulás deadline elõtt be kell sz@rni...

Az igazi az, amikor már épp bekötöd a kocsiba magadat, sebesség, irányjelzõ, kézifék ééééés terjeng a sz.rszag. :D

Trifo - részvétem...

Dormi - próbáld meg ezt a céget, nekem eléggé extrázva van a szemüvegem és nem akartam elhinni, hogy milyen olcsón vállalták: Elérhetõség-Nyitvatartás
(nekem spec a Karinthy üzlet)

Használ valaki Slime-ot? Tényleg "olyan" jó?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

igaz.
a gyerekek nem ismernek lehetetlent, ha valami elbaszhatatlant el kell baszni, illetve megehetetlent le kell nyelni, és 3 perccel az elindulás deadline elõtt be kell sz@rni...
ez alap.

ez milyen igaz, nálunk még csak most kezdõdik az igazán problémás idõszak most már mindenhová eljut a bútorok mentén, tegnap a számítógép omlott össze nem bírta az 5x ráindítást :(
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az én Fox-om becsúszóján is van karc, bár csak felületi. Kifelé ne legyen sorja, valahogy csiszold le. Így csak nem lesz vele gond, legalábbis az enyém hibátlanul mûködik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Gabe emlegeti a Talast... Nekem mega kicsi fiam felborította a bringámat, rá egy betonszegélyre, és hát a beton belemart a becsúszóba. A Talaséba. Csontig. Nem nagy helyen, de olyan helyen, ahol mindenképp reszeli a szimering. Sírni tudnék.

Blog vége.

Nekem fájt ahogy olvastam. :(

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
igaz.
a gyerekek nem ismernek lehetetlent, ha valami elbaszhatatlant el kell baszni, illetve megehetetlent le kell nyelni, és 3 perccel az elindulás deadline elõtt be kell sz@rni...
ez alap.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ki a hibás? :D A szülõ, aki olyan helyen hagyta a bringát, hogy fel lehessen borítani.

A sebesség mindent megold.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Az már megvolt korábban. Az is fájt, de attól még az autó csak csúnya, de nem megy tönkre. Meg amúgy is, az csak egy autó, ez megy egy bicikli. Érted :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
b+...
ismerõs
haver bordó régi seatját kiskölök körberajzolta egy darab acéldróttal
a súlyos az , hogy szintén saját gyerek

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Gabe emlegeti a Talast... Nekem mega kicsi fiam felborította a bringámat, rá egy betonszegélyre, és hát a beton belemart a becsúszóba. A Talaséba. Csontig. Nem nagy helyen, de olyan helyen, ahol mindenképp reszeli a szimering. Sírni tudnék.

Blog vége.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem tudom az országban máshol hogy van, de itt este fél 9 után már kínszenvedés volt a kerti parti. Elviselhetetlen mennyiségû szúnyoggal kísérve. Még jó, hogy 2 napja permeteztek... Viszont a svéd mangó-málnás 4,5%-os sör verhetetlen :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Azt a picsa, de sokba fog fájni a szemüvegem (eltört a régi, nem bicós), lencse vékonyítás basszus... Minden pénzem elmegy, pedig pulzusmérõt akartam venni a felébõl kb...
Ott virágozz, ahova elültettek!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Köszi tam ! Most mûködik minden.
Már évekkel ezelõtt leveleztem az admin-okkal errõl a dologgal de sajnos akkor sem tudták teljesen megoldani. zOrg elmondta, szerinte mi lehetett a gond és a fórum utolsó reformálása óta már tényleg gond nélkül ment minden.
Maradjon így, aztán annyi.

Thank You !
M
Marci

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ban oldva.

mast nem tudok mondani kerem kapcsolja ki.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F