Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Najakkor várom a hardver erõsen.

A sárhányó igazgatásához lehet, hogy egy forrólevegõs pisztoly lett volna az ideális eszköz, hogy a villaszárak közé be lehessen szûkíteni. Ha meg már ez megvan, akkor valami tipliféle dologgal be is lehet rögzíteni a sárhányót a villanyakba, és akkor szép is, meg tartása is van.

A forrólevegõs pisztoly amúgy nagy találmány. Tegnapelõtt épp mosogató lefolyóhoz csináltam vele nem létezõ csõcsatlakozást, de tûzgyújtásnál is jól jön. (mint pl tegnap, amikor egy beragadt vízvezeték dugót akartam melengetéssel kitekerni, és egy picit felgyújtottam a csõszigetelést a falban :) )

--Trifo

Az a baj hogy nagyon szûk a hely, így az sem lett volna jó ha melegen behajlítgatom, ki kellett vágni. A tiplis megoldás azért nem jó, mert ott az elején rezeg. Ha a vllanyakban rögzítem, attól még ugyanúgy rezegni fog, mert tovább megy a vékony rész.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Remélem, hogy nem csak néz ki jól. Persze azért nem egy Specialized Hotrock, de talán megteszi.

--Trifo

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
állat gép :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Blog:
Ha minden jól megy, ésrkezik a kislányom következõ biciklije:
Feltöltött kép

Drukkoljatok, hogy ne csak a fotón legyen fényes...

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

sikerült ám, sõõõt!
Ugyan itthonfelejtettem, de kollégád útbaejtette a mi házunkat is hazafelé, így gazdagabb lettél egy fügelekvárral is, ahogy ígértem :)
Remélem jól fog üzemelni a konzolt, sok km-t vele a kicsikkel!
Aztán jusson nekik is a lekvárból :D (szólj ha kell még, van...)

Szerk.: Ma én is sárvédõt gányoltam, a MAC mentes képek mindjárt jönnek :D
Képekhez klikk

Najakkor várom a hardver erõsen.

A sárhányó igazgatásához lehet, hogy egy forrólevegõs pisztoly lett volna az ideális eszköz, hogy a villaszárak közé be lehessen szûkíteni. Ha meg már ez megvan, akkor valami tipliféle dologgal be is lehet rögzíteni a sárhányót a villanyakba, és akkor szép is, meg tartása is van.

A forrólevegõs pisztoly amúgy nagy találmány. Tegnapelõtt épp mosogató lefolyóhoz csináltam vele nem létezõ csõcsatlakozást, de tûzgyújtásnál is jól jön. (mint pl tegnap, amikor egy beragadt vízvezeték dugót akartam melengetéssel kitekerni, és egy picit felgyújtottam a csõszigetelést a falban :) )

--Trifo

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
személyesen át tudná nekem venni a lentebb említett naptárat (2db)?
átutalom a pénzt elõre, karácsonyra jó lenne, ha ideérne...
ha valaki bevállalná, szóljon kérem! köszönöm!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Ez a naptár elég szimpatikus :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Én tegnap este lapátoltam a járdáról. Szerencsére nem volt nagyon letaposva, mert a gyalogosok a kutyák miatt rendszerint átmennek a másik oldalra. :)

Este nekem is volt mûszak, viszont reggelre esett megint és a cégnél is van jóó hosszú járda + kocsibeállók. Megint elõjött a teniszkönyök :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
A Merkapt Maraton Team SE gondozásában készült el a 2010-es mountain bike falinaptár, amelyben hazai és nemzetközi top bringások fantasztikus akció képei mellett a jövõ évi versenyidõpontok is szerepelnek.

A falinaptár készítõinek célja, hogy a hazai rendezésû versenyek megfelelõ figyelmet kapjanak, így a kiadvány non profit jellegû. A falinaptár kereskedelmi forgalomba nem kerül.

A naptár A3-as méretû, (300x420 mm) önköltségi ára: 800 Ft.

A naptárt megrendelni a fulop.miklos@vgf.hu címre küldött üzenettel lehet, (név, cím, darabszám) de a postai kiküldésekre csak 2010. január 4. után kerül sor (postaköltség 1400 Ft). A naptárhoz hozzájutni ez évben már csak személyesen, 2009. december 17 és 18-án (csütörtök, péntek) 8 és 17 óra között a Róbert Károly krt. 90. I/16. alatt található szervezõirodában lehet.

Megtekinteni itt lehet

Feltöltött kép
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én tegnap este lapátoltam a járdáról. Szerencsére nem volt nagyon letaposva, mert a gyalogosok a kutyák miatt rendszerint átmennek a másik oldalra. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
@-at ebbe a hóba! Fél 7-tõl takarítottam kb eddig.
doh off

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Elkezdtem az elsõkeréknél a hajlítgatást, csak rájöttem hogy ezt nem most a legjobb csinálni. De valszeg így lesz megcsinálva...A fék egy forgáspontos, leginkább a jobb oldala mozog, a gyorskötegelõs alig. Meg amúgyis, mihez máshoz rögzítsem ott? :D

rögzdítsd a villához!

amúgy a kábelkötegelõ csudajó dolog -egyik kedvenc tárgyam-, tescoban a legolcsóbb asszem - 100 db 200mm hosszú és 3,6 széles kerül 400Ft-ba. (többi helyen 4,5 széles és bumszli a feje is, így nem tudom a polar jeladókat felrakni velük) raktam is fel a bringára tarcsiba 4-5 db-ot, akármikor jól jöhet. pl. amikor párszor leszakadt a sárvédõ, akkor is jó lett volna :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
iljics: milyen kabatot veszel?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

csak azért gány, mert a kábelkötegelõt a fékhez rögzítetted. azt miért?! akadályoz a fékezésben meg mozog is nem?!

a pálcákon ha hajtasz/fordítasz, akkor enged annyit, hogy a sárvédõ ívét is hajlítsd és akkor jobban fog kinézni.
de ezt a színvonalat akkor sem fogod utolérni :D
/ha nem jönnek be a képek, akkor a link végérõl ki kell venni a "/" jelet/

Elkezdtem az elsõkeréknél a hajlítgatást, csak rájöttem hogy ezt nem most a legjobb csinálni. De valszeg így lesz megcsinálva...A fék egy forgáspontos, leginkább a jobb oldala mozog, a gyorskötegelõs alig. Meg amúgyis, mihez máshoz rögzítsem ott? :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Képekhez klikk

csak azért gány, mert a kábelkötegelõt a fékhez rögzítetted. azt miért?! akadályoz a fékezésben meg mozog is nem?!

a pálcákon ha hajtasz/fordítasz, akkor enged annyit, hogy a sárvédõ ívét is hajlítsd és akkor jobban fog kinézni.
de ezt a színvonalat akkor sem fogod utolérni :D
/ha nem jönnek be a képek, akkor a link végérõl ki kell venni a "/" jelet/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai: sikerült a biznisz? Nagyon be vagyok - vagyunk - sózva :)
--Trifo

sikerült ám, sõõõt!
Ugyan itthonfelejtettem, de kollégád útbaejtette a mi házunkat is hazafelé, így gazdagabb lettél egy fügelekvárral is, ahogy ígértem :)
Remélem jól fog üzemelni a konzolt, sok km-t vele a kicsikkel!
Aztán jusson nekik is a lekvárból :D (szólj ha kell még, van...)

Képekhez klikk

Igen, valójában nagyobb kerékmérethez való sárvédõ. Igen, gányolás, itthon nem ugyanaz a szerszámpark áll rendelkezésemre, meg este 11kor kedvem sincs sok hozzá, csak hirtelen felindulásból csináltam meg. A gyorskötegelõ azért kell az elejére, mert elég vékonyra kellett vágni ahhoz h elférjen a villában, és így nem elég merev, ezért zörög. Így viszont nem zörög :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

szoktam, de az túlzás, hogy gyakran .p
idén kb harmadszor.

annyira mondjuk nem nehéz felismerni a bicóm. pont olyan mint az aláírásomban. :D

Ja. Plusz a sárvédõ :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tam holnap repul home
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szoktam, de az túlzás, hogy gyakran .p
idén kb harmadszor.

annyira mondjuk nem nehéz felismerni a bicóm. pont olyan mint az aláírásomban. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mondom én, hogy a MaTT szokott parkolni a V2 elõtt...:D