Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Tamaska: évközben vehetsz neki virágot...

Kiskubai: jól emlékszem, hogy holnap jársz BP-n?

--Trifo

4:04 AM hazaértem. :D Igen ,holnap megyek pestre, majd reggel emberi idõben felhívlak. Fügelekvárt? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en nem ertem hogy a mupofonokhoz minek akkorara gyurni magat. a pankracio a legnagyobb luzer baromsag a vilagon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pedig vicces az, amikor a csávó elszámolja magát és elõbb fejeli meg az asztalt önmagától, minthogy a másik egyáltalán felemelné a kezét egy pofonra.:D

nekem dec.30 névnap, jan.17 születésnap. akárhogy is számolom, egy hónapon belül le vagyok rendezve.:D apunak meg holnap születésnap, de neki legalább a névnapja van márciusban...:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
márpedig ne nézd

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Kapcsolgatom a tévét, látom, hogy van ez a pankráció.
Baromság...nem is értem, hogy mire van ez ha az egész egy komolytalan valami, de hogy még a magyar szakkommentátor meg is jegyzi egy egy akciónál, hogy "Húúú, ez most kemény volt" "...ez bizony kivégzés a javából", stb. :mybad:
...tudom, ne nézzem, de akkor is hülyeség :)
...egy Bud Spencer film keményebbnek látszik, mint ez

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
valamelyik este mentem ki barátnõmhöz, és beszélgettem a volánbusz sofõrével....

mesélt dolgokat

például mesélte h nem fûthetnek, 3,6L/óra gázolajjal eszik többet a busz ha fût, és levonják a fizetésükbõl....

azért ez meredek

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én meg nem tartok névnapot, így senki se várja el tõlem, hogy névnapot köszöntsek :D

Szerintem van elég ünnep az évben, nem lényeges hogy kapok-e valamit, vagy sem.... Számomra többet ér, ha a családommal együtt lehetek...

Én is ugyanígy vagyok ezzel.

A sebesség mindent megold.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Én meg nem tartok névnapot, így senki se várja el tõlem, hogy névnapot köszöntsek :D

Szerintem van elég ünnep az évben, nem lényeges hogy kapok-e valamit, vagy sem.... Számomra többet ér, ha a családommal együtt lehetek...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nekem is febr 25 szülcsinapcsi
febr 27 névnapcsi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

jaja

csajomnak nov 25 a nevnapja es dec 11 a szulinapja, eleg szivas is az. nekem mert tokre deficites az evvege, meg neki is mert evkozben nem kap semmit szerencsetlen :)

velem is kibsz..k az õsõk :)

karácsony
jan 7 névnap
jan 10 szülinap

ki is találtam pár éve hogy névnapnak a 2. nevem tartom. az juni vagy juli 15
sose tom megjegyezni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szoktam is venni neki ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Tamaska: évközben vehetsz neki virágot...

Kiskubai: jól emlékszem, hogy holnap jársz BP-n?

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja

csajomnak nov 25 a nevnapja es dec 11 a szulinapja, eleg szivas is az. nekem mert tokre deficites az evvege, meg neki is mert evkozben nem kap semmit szerencsetlen :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem mondják, hogy "egy nagy ajándékot vettünk Tamáska..."

:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en nem unneplek Tamas napot decemberben, ugyis itt a karacsony. Marciusban is van nevnap, legalabb szetoszlanak az unnepek.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Boldog névnapot a Tamásoknak így nekem is!!
Köszi a köszönt és köszöntött

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
36 likas bike-positive tárcsás elsõagy kell valakinek? Nekem nemkell, a párja már visszahozta az árát. Esetleg egy 9es monti sor érdekel, ha van valakinek elfekvõben.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
elnézést.
nagyjából biztos lábbal állok a két lécemen. :)
tény hogy elõfordul, hogy esek, mondjuk 5 nap alatt 1-2x. 7 éve síelek. de nem akarok szájhõsködni meg semmi, tudnék biztos hova fejlõdni még...
:)

Andris!!
Igen Õ az (( http://iwiw.hu/pages...?userID=8208026 )), de hirdet minden nagyobb fõsulin/egyetemen utazásokat, én a széchenyin láttam a hirdetését, tavaly voltak velünk bgf-rõl, eltén is van hirdetése, de a fél busz veszprémi egyetemrõl jött.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://mellbimbo.eu/...59428656071.jpg

nesztek málészájúak....pina nektek

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Szilárd: mikortól jelentheti ki az ember, hogy tud síelni? vagy minden magyar tud síelni, aki 3-nál többször állt lécen, minden magyar ért a focihoz, aki a gimiben rúgott két gólt és minden magyar jól vezet, akinek van jogsija?:)

nálunk iskolás síelésen délelõtt 4 óra kötelezõ oktatás, aztán hütte, aztán meg szabad program - a kevésbé jól síelõk hüttéztek-mókáztak, akik meg bírták boardosok-síelõk vegyesen, azok egész nap csapatták, csak kajálni meg egy teára álltak meg nap közben - volt, hogy egy 4 hegybõl álló nagy pályarendszert a digóknál egy nap 2x besíeltünk oda-vissza. mondjuk az ilyenek után úgy aludtunk a buszon, mint a medve.:D

de a 3-4. napon azért szépen lehetett látni, hogy ki az, aki jól síel, és fejben is ott van, meg ki az, aki próbálkozik, de inkább bulizni jött - készítettünk statisztikát, és a 3. napi (középsõ nap, legbalesetveszélyesebb), illetve az összesített balesetekben (amihez a csapatorvost vagy a mentõket kellett hívni) egy-egy kivételtõl eltekintve szinte mindig a nagyon bulizós, sokadnapos arcok jártak az élen, akár sível voltak, akár boarddal.

én lassan 15 éve síelek, jövõre csinálom az oktatóit (terv szerint...), de a legjobb síelõ csoportban tavaly pl. volt egy magyar lesikló bajnok éa síoktató srác, egy síoktató meg egy srác, aki akkor csinálta az oktatóit és telente ilyen 5-6 hetet síel...mehettek volna síelni, de jöttek oktatásra, mert mindig tanul az ember valami újat a tapasztaltabbaktól. illetve pl. az qrvajó érzés, amikor utolsó nap volt ilyen bemutó, formációsíelés, és a legjobb csoport 15-20 fõje olyanokat csinált tök szinkronban, amikben a többiek kezüket-lábukat törnék..:D