Csak nevetségesek tartom a vásárlási láz által okozott dugót.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2009. December 23. - 02:04
Posted 2009. December 23. - 01:58
menj hátulról vagy a fogarasi felõl.Nem, én eljutni akartam A-ból B-be, nem A-ból shoppingba
Autót építek, 3 napja folyamatosan, és ez a holnapi programom is. Ahhoz meg oda kell jutni
Posted 2009. December 23. - 01:12
Nem, én eljutni akartam A-ból B-be, nem A-ból shoppingba 
Autót építek, 3 napja folyamatosan, és ez a holnapi programom is. Ahhoz meg oda kell jutni
Posted 2009. December 23. - 00:59
Faszé' nem jár kend biciklivel? Azzal lehet menni dugóban is 
Igaz, a Tesco-s sorbanállást a bringa se rövidíti le...
Kiskubai: bébiszittelésért szállás?
--Trifo
Igaz, a Tesco-s sorbanállást a bringa se rövidíti le...
Kiskubai: bébiszittelésért szállás?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. December 23. - 00:48
Tegnap hallgattam rádiót - "20 métert tettünk meg közel egy óra alatt... a madaras tesco parkolójában!"
Igen, itt a Karácsony.
LOL.

Tegnap fél óra alatt elértem a Gvadányiról az Örsre.
Igen, Ikea, Árkád, Sugár. 2 utcával arrébb meg.... :wtf:
Várom a 25-ét.
Igen, itt a Karácsony.
LOL.
Tegnap fél óra alatt elértem a Gvadányiról az Örsre.
Igen, Ikea, Árkád, Sugár. 2 utcával arrébb meg.... :wtf:
Várom a 25-ét.
Posted 2009. December 23. - 00:43
pálinka
Na, megcsináltam amit kértél msnen, leszel szives viszonozni
Amúgy lassan ki fog 'szni anyum mint a macskát szarni, kinél lakhatok?
Posted 2009. December 23. - 00:24
Posted 2009. December 23. - 00:03
valami eszetlen jo ez a Pick Rákóczi szalámi
itt meg finom sütik, bejglihegyek, székelykáposzta, házi kolbász, halászlé, és a többi finomság még fõ/sül...
én meg lassan 4 napja gyomorrontással küzdök - eddig 2 szelet pirítósnál, némi fõtt krumplinál és ásványvíznél több nem maradt meg bennem 10 percnél tovább. egész nap ég a gyomrom, fogytam eddig 5 kilót, pedig nemigen volt mibõl...úgyhogy idén csak spectator leszek a karácsonyi ebédnél/vacsoránál...
Posted 2009. December 22. - 23:55
csomoan csak azert jelolnek be embereket hogy meglegyen a 100-500-1000 mittomen mennyi ismeros. mert ugye ha jo nagy a szam a neve mellett az azt jelenti hogy o hude popularis. es mindenki az szeretne lenni.
ez nem feltetlen rossz dolog, inkabb csak szomoru. en mar rajottem hogy inkabb legyen 10 igazi baratom mint 4000 mü. eleinte enis bejeloltem mindenkit akit lehetett, de egy jo ideje mar nagyjabol senkit.
ez nem feltetlen rossz dolog, inkabb csak szomoru. en mar rajottem hogy inkabb legyen 10 igazi baratom mint 4000 mü. eleinte enis bejeloltem mindenkit akit lehetett, de egy jo ideje mar nagyjabol senkit.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 22. - 23:53
Posted 2009. December 22. - 23:41
ezt sose gondoltam senkirõl. de tényleg sokaknak ez ilyen hobbi, hogy ha megismer 1 új embert akár csak egy fél percre is, és tudja a nevét, akkor megkeresi és bejelöli, mert az menõ meg én nem is tudom. aztán ha meg legközelebb találkozunk az utcán, akkor meg nincs mirõl beszélnünk, csak köszönünk, mert jó esetben én is felismerem, aztán helo...mondjuk biztos menõ dolog elmondani, hogy én mindenkit ismerek a végzõs évfolyamból vagy nemtudom..
volt egy kiscsaj hetedikben tavaly, az összes, de tényleg az összes végzõs csajhoz ezt írta véleménybe wiwen: "kedves, õszinte és szép!", maximum a szavak sorrendjét variálta...
:D
volt egy kiscsaj hetedikben tavaly, az összes, de tényleg az összes végzõs csajhoz ezt írta véleménybe wiwen: "kedves, õszinte és szép!", maximum a szavak sorrendjét variálta...
Posted 2009. December 22. - 23:32
szvsz ha bejelöl és te elfogadod,akkor õ nem kisebb rangú, szintû, mivoltú, mint te. Elég fura látásmód, hogy a bejelölõ fél alárendeltje a bejelöltnek, legalábbis sokak véleménye szerint. Aztán lehet, hogy ez az egyéni perverzióm, hogy ezen godolkodtam:D
Posted 2009. December 22. - 23:11
Akkor minek annyi ismerõs? No, mindegy.
szoktam úgy fél évente nagytakarítást csinálni, akkor kb. a felére csökken a számuk...én nem jelölök be olyat, akit nem ismerek, de a fiatalabbaknak meg ez a mániájuk, hogy ha ittak valakivel valahol egyszer egy sört vagy csocsóztak velük vagy éppenséggel a haverjuk bátyja hazadobta õket kocsival a -10 fokban, akkor hazaér és egybõl bejelöli. énmeg rányomok, örüljön a feje - aztán letörlöm, ha éppen nagytakarítás van és nem jó csaj.
Posted 2009. December 22. - 23:05
vaze, a karácsony a Jézuska szülinapja!!
nehogy má' én kapjak ajándékot!
neki meg vittek anno babalátogatóba tömjént, aranyat meg mittoménmit
nehogy má' én kapjak ajándékot!
neki meg vittek anno babalátogatóba tömjént, aranyat meg mittoménmit
Posted 2009. December 22. - 22:40
amugy en sem vagyom arra hogy most meinden oldalon 27szer le legyen irva hogy ki mit kivan mindenkinek.
kulonbenis van ra topic szerencsere
szal lehet oda nyomni az erzelgozest en meg tudom ignoralni okosan.
kulonbenis van ra topic szerencsere
szal lehet oda nyomni az erzelgozest en meg tudom ignoralni okosan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 22. - 22:38
Posted 2009. December 22. - 22:22
Engem nem zavar. Sõt. Akkor élõben sem kívántok boldog ünnepeket senkinek?
de igen. karácsonykor, amikor átadom kinek-kinek a kis ajándékát. vagy haveroknak az utolsó egyetemi nap/zéhá/pótzh utáni sörözéskor, hozzátéve, hogy "akkor majd 5-én, a vizsgán". vagy akikkel nem találkozom annyit, azoknak írok egy smst vagy felhívom õket.
de most az, hogy mind az ~500 ismerõsömnek körbeküldjem wiwen vagy fácsén, hogy boldogkarácsonyt, és ezek közül kb. 100at ismerek személyesen is, a többit csak egyszer láttam vagy õ engem a suliban - az olyan személytelen, semmilyen. fórumról se ismerek sok embert személyesen, szóval..
Posted 2009. December 22. - 21:17
Posted 2009. December 22. - 20:19
Posted 2009. December 22. - 18:49
Ezt már próbáltam, bár az idõpont csak véletlen volt. Ha a nyuszi hozta volna, ugyanúgy örülök!egyszer majd poénból fogok venni vmi színes tv-t magamnak karácsonyra. lehet, h mindennél nagyobb eufória, és csak ez hiányzott eddig..
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Sign In
Create Account

Back to top