Valaki vett Victorinox bicskát MOL akcióban? Van elég pontom, de nem tudok választani
MOL - Victorinox termkek
látszik, hogy nem mülszik a kocsim, milyen pontokért adják ezeket?
Valaki vett Victorinox bicskát MOL akcióban? Van elég pontom, de nem tudok választani
MOL - Victorinox termkek
télleg ha valakinek kell matrica szóljón, akkor elkérem tankolásnál. 80-100 K-ért tankolok hetente ha a nagy fostaliga van nálam. de 30-40 ért kisautóval is.
NE ÍGY! NE ÍGY!
En SID-del mentem mikor Rebellel bringazni mentunk, nem volt gond. Ahol nem ment, ott toltam. Ennyi.
Azert tud o halandoknak is tekerheto utvonalakat.
Ha erõs mûanyagszatyorban nagy súlyt viszel (pl. magyar görögdinnyét), arra akaszthatod, és a bicska a fogantyú. Az Outrider keresztcsavarhúzója szvsz felesleges, mert a konzervnyitó csavarhúzója is kb. jó az ilyen kereszthornyos csavarokhoz. Az olló meg világbajnok, azért vettem másodszorra Spartman helyett Huntsmant. A fûrész is hasznos táborozáskor.Az a kampó mire jó? Valószínû, hogy én is azt választom, bár a "Rescue Tool" nagyon tetszik, de az már túl drága.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Huntsman-t hordok (miután elveszítettem Spartan-t, elsõ svájci bicskám), nem MOL akcióból ugyan.
Huntsman-t hordok (miután elveszítettem Spartan-t, elsõ svájci bicskám), nem MOL akcióból ugyan.Valaki vett Victorinox bicskát [...]
Azt garantálom, hogy a Fox-oddal nem fogok menni Veled a Te ösvényeiden, az akció képeket elnézve
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
tényleg
Makai Kft. - Fémfelületek javítása, tampongalvanizálás, hegesztések
nagyon nagy arc az öreg, hivatkozz rám nyugodtan
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt