Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
fel a nejjel!

trifo: http://www.rd.hu/hu/...dmusic/20226041

keress meg skype msn kicsit kesobb

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

haveromat is pár napja vágta ki a bnõje...boldog karácsonyt...

van topikja!

kiskubai
"kopik vásik, jön majd másik"
fel a fejjel! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

kb 2 órája egyedülálló vagyok. 1év1hónap után. (X-edik szakítás, nem az én részemrõl...)
De lehet jobb ez így...

haveromat is pár napja vágta ki a bnõje...boldog karácsonyt...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
kb 2 órája egyedülálló vagyok. 1év1hónap után. (X-edik szakítás, nem az én részemrõl...)
De lehet jobb ez így...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
de õk tudják , hogy az vagy :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pedig nem tartom magam infantilisnek.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani: tudod ezeknél hogy van:
1. "aki magasabb, mint én, és van cicije, az a néni"
2. "aki magasabb, mint én, nincs cicije, de szõrös, az a bácsi"
3. "aki magasabb, mint én, nincs cicije és nem szõrös, az az õõõ...nemtudom, de leöntöm narancslével/összekenem csokival"

nem szeretek borotválkozni, magasabb is vagyok, mint õk, szóval én a 2es kategóriába tartozom náluk.:D amúgy meg bácsizzon, ha az neki jólesik, az zavar a legkevésbé.:D

kubai: pelenkázásig még remélhetõleg van pár évünk...:D

kela: hát érted, azért mégis csak kis pöcsösök, akikre figyelni kell. anyámat is mindig meglepi, hogy ezek mit bírnak bennem ennyire, amikor amúgy utálom kb. az egész emberiséget és nem vagyok egy kifejezetten közvetlen típus...:D

Én nagyon nem szeretem ha bácsiznak és elég gyorsan leszoktatom a kicsiket errõl, "nem Jani bácsi, csak Jani". :)

Azért szeretnek a kicsik, mert érzik benned a gyereket.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

azért kevés mókásabb dolog lehet annál, mint kívülrõl látni,ahogy egy 4 évessel játszom:D:D Akik ismernek,azok tudják, hogy nem vagyok könnyû természetû ember, de van valami ezek a kisgyerekekben,ami teljesen mást hoz elõ majdnem mindenkibõl.

jaja

belõlem pl a hót nyugodt amúgy nehezen felhúzható antiszoc bunkóból, ugyanennek a vérengzõ változatát.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
MJani: tudod ezeknél hogy van:
1. "aki magasabb, mint én, és van cicije, az a néni"
2. "aki magasabb, mint én, nincs cicije, de szõrös, az a bácsi"
3. "aki magasabb, mint én, nincs cicije és nem szõrös, az az õõõ...nemtudom, de leöntöm narancslével/összekenem csokival"

nem szeretek borotválkozni, magasabb is vagyok, mint õk, szóval én a 2es kategóriába tartozom náluk.:D amúgy meg bácsizzon, ha az neki jólesik, az zavar a legkevésbé.:D

kubai: pelenkázásig még remélhetõleg van pár évünk...:D

kela: hát érted, azért mégis csak kis pöcsösök, akikre figyelni kell. anyámat is mindig meglepi, hogy ezek mit bírnak bennem ennyire, amikor amúgy utálom kb. az egész emberiséget és nem vagyok egy kifejezetten közvetlen típus...:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jah....az állatot :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
azért kevés mókásabb dolog lehet annál, mint kívülrõl látni,ahogy egy 4 évessel játszom:D:D Akik ismernek,azok tudják, hogy nem vagyok könnyû természetû ember, de van valami ezek a kisgyerekekben,ami teljesen mást hoz elõ majdnem mindenkibõl.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

...

A közepes korúakkal én is símán eljátszok, unokatesóimmal is elvagyok amikor itt vannak. De ezek a miniatûr rosszaságok lefárasztanak nagyon :) De aranyosak azért, csak energiavámpírok :D Hálistennek a pelenkázásig még nem jutottam el. Az az advanced szint :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Pokol-szalámi, vegyed! Ha jól csinálták, akkor "kifelé" is csíp! :D

Trifo, Csendes éj ha érdekel - kizárólag röhögés céljából - megvan! Diákként énekeltük.
Borzalmas "kórusmû", de van szórakoztató értéke.
:P

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Csendes Éj címû örökbecsû CD, ki tudna segíteni? Eni format, eni csenel.

gondolom király linda féle szöveggel, vagy vikidál féle dallamal nem jó :)
jutyúbon is van fent

azert az ÜT, hogy a "karacsony" keresoszora egy keresomotor kidobja a transsexual beauty filmet is :D

ebben gyerekek enekelnek: http://www.imageserv...bv3_250_250.jpg

meg van egy Megasztar karacsony cd, amin Kiraly Viktor enekeli.

Hm?

edit: Tóth Vera féle verzió is van, ezen legalább nem röhögtünk sírva... csak picit hajlítgat

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

áz is van :)

ami nagy kedvenc az a pokol-szalámi nevezetû paprikás, csíp egy kicsit, és ilyen 6 szirmú virág alakja van....csak drága

most láttam 60%-os leárazással.:)

Jorus,
elképzeltem ezt a kick-ban dolgot, így élõbe...:)

Izomtéridõninja-geológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...

Hagyod, hogy lebácsizzanak? :)

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Vicc volt ofkorsz :) Csak tegnap kicsit lesokkolt a 2 kiscsaj meg az 1 kissrác, rendesen lefárasztottak a két óra alatt...

nekem is vannak ilyen ismerõseim...egész nap figyelek rá a strandon, veszek neki fagyitnyalókát meg amit akar, elviszem csúzdázni meg minigolfozni, játszom vele, felszeletelem neki a pizzáját - hozzánk szoktak jönni ismerõsök Balatonra, aztán olyankor mi figyelünk a kicsikre, õk hadd pihenjek-. töltök neki narancslevet, amit egybõl magára vagy rám önt és röhögve közli, hogy "kéjekmégdávidbácsi" - és akkor este, amikor a finom BBQ-ból megvacsoráztam és leülnék egy kicsit pihenni meg beszélgetni, akkor jön oda, hogy "dávidbácsifocizzvejemamígvijágosvan", és jól fejbedob a labdával...:)

valamiért engem ezek a kiskölkök nagyon szeretnek és mindig megtalálnak, pedig nem vagyok amúgy egy túl bizalomgerjesztõ tag...:D mondjuk most van egy kissrác, az valami hiperaktív állat, 1 óra alatt kikészít általában, ha ismerõsi összejövetel van, és még így is én bírom a legtovább...ott keménykedik, hogy õ milyen "ejõs meg izmos" és hogy "kitépi a hajam meg a szemem meg szétjúgja a tökeimet" - aztán amikor a szülei jóváhagyásával kiosztok neki egy jobbfajta tockost úgy 20 perc birkózás után, meg megfogom és leültetem a székre, hogy "Dominik, most már elég, viselkedjél, a rohadt életbe hát", akkor azért egybõl észreveszi, hogy lehet nem azzal kéne kikezdeni, aki pont 3x akkora, mint õ.:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai: biztos vagy benne, hogy jobb a híd alatt, mint a kölkök között?

--Trifo

Vicc volt ofkorsz :) Csak tegnap kicsit lesokkolt a 2 kiscsaj meg az 1 kissrác, rendesen lefárasztottak a két óra alatt...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Kollégaurak! Ha valakinél otthon megvan a Csendes Éj címû örökbecsû CD, ki tudna segíteni? Eni format, eni csenel...

Kiskubai: biztos vagy benne, hogy jobb a híd alatt, mint a kölkök között?

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
azért idén lényegesen kevesebb idõt töltöttem el sorbanállással, meg a tömegben nyomorgással/idegeskedéssel, mint az utóbbi években...pedig a legforgalmasabb napokon próbáltam elintézni a dolgokat.teszkóban meg ilyen helyeken is a legtöbb ember csak kajátpiát vett, meg egy-egy apróbb dolgot...mûszaki áruházakban sem ment annyira az ipar, az emberek nagy része inkább a kisebb, de praktikusabb dolgokat vette a megalománia helyett..