Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2009. december 24. - 09:07
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. december 24. - 03:53
van topikja!haveromat is pár napja vágta ki a bnõje...boldog karácsonyt...
kiskubai
"kopik vásik, jön majd másik"
fel a fejjel!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. december 24. - 03:44
kb 2 órája egyedülálló vagyok. 1év1hónap után. (X-edik szakítás, nem az én részemrõl...)
De lehet jobb ez így...
haveromat is pár napja vágta ki a bnõje...boldog karácsonyt...
Írta 2009. december 24. - 03:35
De lehet jobb ez így...
Írta 2009. december 24. - 02:14
Írta 2009. december 24. - 01:42
Írta 2009. december 24. - 01:35
Én nagyon nem szeretem ha bácsiznak és elég gyorsan leszoktatom a kicsiket errõl, "nem Jani bácsi, csak Jani".MJani: tudod ezeknél hogy van:
1. "aki magasabb, mint én, és van cicije, az a néni"
2. "aki magasabb, mint én, nincs cicije, de szõrös, az a bácsi"
3. "aki magasabb, mint én, nincs cicije és nem szõrös, az az õõõ...nemtudom, de leöntöm narancslével/összekenem csokival"
nem szeretek borotválkozni, magasabb is vagyok, mint õk, szóval én a 2es kategóriába tartozom náluk.amúgy meg bácsizzon, ha az neki jólesik, az zavar a legkevésbé.
kubai: pelenkázásig még remélhetõleg van pár évünk...
kela: hát érted, azért mégis csak kis pöcsösök, akikre figyelni kell. anyámat is mindig meglepi, hogy ezek mit bírnak bennem ennyire, amikor amúgy utálom kb. az egész emberiséget és nem vagyok egy kifejezetten közvetlen típus...
Azért szeretnek a kicsik, mert érzik benned a gyereket.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. december 24. - 01:31
jajaazért kevés mókásabb dolog lehet annál, mint kívülrõl látni,ahogy egy 4 évessel játszom:D:D Akik ismernek,azok tudják, hogy nem vagyok könnyû természetû ember, de van valami ezek a kisgyerekekben,ami teljesen mást hoz elõ majdnem mindenkibõl.
belõlem pl a hót nyugodt amúgy nehezen felhúzható antiszoc bunkóból, ugyanennek a vérengzõ változatát.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 24. - 01:26
1. "aki magasabb, mint én, és van cicije, az a néni"
2. "aki magasabb, mint én, nincs cicije, de szõrös, az a bácsi"
3. "aki magasabb, mint én, nincs cicije és nem szõrös, az az õõõ...nemtudom, de leöntöm narancslével/összekenem csokival"
nem szeretek borotválkozni, magasabb is vagyok, mint õk, szóval én a 2es kategóriába tartozom náluk.
kubai: pelenkázásig még remélhetõleg van pár évünk...
kela: hát érted, azért mégis csak kis pöcsösök, akikre figyelni kell. anyámat is mindig meglepi, hogy ezek mit bírnak bennem ennyire, amikor amúgy utálom kb. az egész emberiséget és nem vagyok egy kifejezetten közvetlen típus...
Írta 2009. december 24. - 00:15
Írta 2009. december 23. - 23:39
Írta 2009. december 23. - 23:18
...
A közepes korúakkal én is símán eljátszok, unokatesóimmal is elvagyok amikor itt vannak. De ezek a miniatûr rosszaságok lefárasztanak nagyon
Írta 2009. december 23. - 23:17
Trifo, Csendes éj ha érdekel - kizárólag röhögés céljából - megvan! Diákként énekeltük.
Borzalmas "kórusmû", de van szórakoztató értéke.
vendég_Charon_*
Írta 2009. december 23. - 23:04
vendég_Charon_*
Csendes Éj címû örökbecsû CD, ki tudna segíteni? Eni format, eni csenel.
gondolom király linda féle szöveggel, vagy vikidál féle dallamal nem jó
jutyúbon is van fent
azert az ÜT, hogy a "karacsony" keresoszora egy keresomotor kidobja a transsexual beauty filmet is
ebben gyerekek enekelnek: http://www.imageserv...bv3_250_250.jpg
meg van egy Megasztar karacsony cd, amin Kiraly Viktor enekeli.
Hm?
edit: Tóth Vera féle verzió is van, ezen legalább nem röhögtünk sírva... csak picit hajlítgat
Írta 2009. december 23. - 22:47
áz is van
![]()
ami nagy kedvenc az a pokol-szalámi nevezetû paprikás, csíp egy kicsit, és ilyen 6 szirmú virág alakja van....csak drága
most láttam 60%-os leárazással.
Jorus,
elképzeltem ezt a kick-ban dolgot, így élõbe...
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. december 23. - 21:08
Írta 2009. december 23. - 20:50
Vicc volt ofkorsz
Csak tegnap kicsit lesokkolt a 2 kiscsaj meg az 1 kissrác, rendesen lefárasztottak a két óra alatt...
nekem is vannak ilyen ismerõseim...egész nap figyelek rá a strandon, veszek neki fagyitnyalókát meg amit akar, elviszem csúzdázni meg minigolfozni, játszom vele, felszeletelem neki a pizzáját - hozzánk szoktak jönni ismerõsök Balatonra, aztán olyankor mi figyelünk a kicsikre, õk hadd pihenjek-. töltök neki narancslevet, amit egybõl magára vagy rám önt és röhögve közli, hogy "kéjekmégdávidbácsi" - és akkor este, amikor a finom BBQ-ból megvacsoráztam és leülnék egy kicsit pihenni meg beszélgetni, akkor jön oda, hogy "dávidbácsifocizzvejemamígvijágosvan", és jól fejbedob a labdával...
valamiért engem ezek a kiskölkök nagyon szeretnek és mindig megtalálnak, pedig nem vagyok amúgy egy túl bizalomgerjesztõ tag...
Írta 2009. december 23. - 20:11
Kiskubai: biztos vagy benne, hogy jobb a híd alatt, mint a kölkök között?
--Trifo
Vicc volt ofkorsz
Írta 2009. december 23. - 19:59
Kiskubai: biztos vagy benne, hogy jobb a híd alatt, mint a kölkök között?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. december 23. - 19:41

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére