Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a Cinzano mar rendes pezsgo vagy az is buborekositott bor?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Persze sör/bor nem ugyanaz. Én pl. akkor iszom, ha szomjas vagyok. Arra meg sör.

Pezsgõbõl én az Asti-kat szeretem. Cinzano, Ricadonna, stb. Az aszu bor azért nem jó, mert olyan íze van, mint ezeknek a pezsgõknek amikor kimegy belõlük a szénsav. Azt meg nem szeretem. :D

van ízlése az Úrnak:)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
savanyú!

kinalvós jöhet, mehet, benne vok :)

pest meg kicsit halott nekem év elején, de most tovább is maradok mert ráfekszem a nyelvvizsgámra elvégre már csak az kell a diplomás papíromhoz, nem azt mondom (kopp-kopp) eddig is elvoltam a papírom nélkül nem is panaszkodtam anyagilag miatta, de a belemet is kimelózom amikor fent vagyok, 260-280 órák sokak ám egy hónapra, hiába fizetik meg...a kevesebb lé kevesebb munka is kezd egyre szimpatikusabb lenni;)...aztán majd nézek egyet amikor papírral is ennyit melózok ennél kevesebbért :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Persze sör/bor nem ugyanaz. Én pl. akkor iszom, ha szomjas vagyok. Arra meg sör.

Pezsgõbõl én az Asti-kat szeretem. Cinzano, Ricadonna, stb. Az aszu bor azért nem jó, mert olyan íze van, mint ezeknek a pezsgõknek amikor kimegy belõlük a szénsav. Azt meg nem szeretem. :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Hát, nekem annyira nem bejövõs a Thomas-féle...:)
De egy terepasztalon korom ellenére el bírnék szórakozni sokáig.:)
http://topi.xdt.hu/i...erepasztal1.jpg

Régebben én is vettem anyunak tokaji bort, névre szólóan. Polcon van egy-két éve már...
Valami minõségi bort én is szívesen kóstolgatnék idõnként. Pedig nem szeretem az alkoholt.:)

Izomtéridõninja-geológus!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Rave_Ace ilyenbõl nekünk is volt egy garnitúránk, ugyan ilyen szabványú sín, de nem Thomas-os volt, a miénken ilyen hipermodernnek kinézõ IC vonat ment :D Jóég mennyit játszottam vele...

A boros dolgot ott 'sztam el hogy még a rocker (jajj!) korszakomban pankokkal lógtam és koncerteken ment a kannásbor, aztán így egy életre megútáltam, de azért ha egy jófajta borból meg kell inni egy pohárral, akkor nem vágok keserû képet hozzá :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én ma 5 puttonyost ittam, édes mint a méz, és rendkívül kellemes, selymes íze van.....

amit nem bírok meginni az a viszki meg a konyak....ittam joféléket is de annak se feküdt izé....rumbol is csak a Portó

Lor: 1-2 joarcnak mindig talalunk helyet, csak nagyon késõre nem huzodhat a muri, meg 100-an se selgyünk mint a ciganzenekar mer nagy lesz a rikács, mer szmolimuter megyen reggelre huzni az igat, osztan neki kell a szliping....szal olyan délután koraesti témázás köll intézõdni....italt meg mindenki hozzon amit szeret, oszt majd cserélgetünk, hogy ne azt igya

Savanyu: Nekem is az ex autóoktatóm Juhász szérianév alatt fut....õ is borászol, jo is bora neki, de nem tom palackoz-e....Csaba keresztneve neki

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Igen peti, a hörcsögünk.
Van közte egy ilyen mozdony is, ami rendesen füstöl, és csühög

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
szekrény tetejére ne!!
Me akkor ha eccer vki kinyitja, onnantól a mi kurvaanyánkat, ugyanis vége az anyagnak
a tömények birják a 25C-t, a bor nem túlzottan.
sör jó, de a szart nem bírom meginni, Heineken, pl.
Barnák inkább, pilseni tipusú cuccok nem hoznak tûzbe már abszolút
Utóbbi idõben trendi lett bort fogyasztani, de ennek ellenére zsugorodik a piac, illetve tolódik át még mindig vezetõ 2l petpalack alfõdi cuccos felé.
Érdekes dolog amúgy, sok szórakoztató olvasmány is születik a témában, netes portálról nem is beszélve.
Az én véleményem az, hogy helyén kell kezelni a dolgokat, sört/bort/égetett, avinált cuccokat s csá.
a sörös/boros dolog cseppet sántit, nyomjál egy marhalábszárat bográcsban, s próbálj meg inni hozzá egy Tatrant, vagy egy vastagabb villányi bordói jellegû bort
Tatran is zsíííír de.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
abban a zöld labdában az ott hörcsög?:)

régebben (meg most is azért...) odáig voltam a kisvasutakért. de ami rendes sihuhu meg minden.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Én meg inkább pezsgõzöm, szigorúan Bombával:)

Más:
Asszondja Tam:
"nem akarok beleszólni, de biztos nem lesz elég, ami eddig jött, mert már ez is sok lesz..."
Erre én:
"áá ne izgulj kell még"

Miután összeraktam ezt a két pályát, és maradt egy 70 literes Ikeás dobozra való, elgondolkodtam, lehet, hogy egy kicsit sok lett:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Én se nagyon szeretem a bort, de ahogy így idõsödök,(jajj ez azért túlzás) megiszok már pár dolgot. Legutóbb egy 2004-es 3 puttonyos aszút ittunk meg osztálytársakkal a pincéjükben születésnap alkalmából. Az például nagyon finom volt.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amugy en is inkabb iszom sort. a borbol se nagyon komazom a voroset. szal valszeg az megmarad disznek a szekrenytetejere :) a masikat viszont eselyes hogy megcsapolom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nálunk a családban van két borász, mindenki szereti a bort, én viszont egy kortyot sem tudok lenyelni belõle. :)
Maradok sörpárti, hamár hülyemagyarfocihoz az dukál. :)

De mindenképp érdekes, hogy itt mennyien szeretik és még értenek is hozzá.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

A savanyu - Juhász pincészet reláció hogy is néz ki? Az elvtelen nyalás szándéka nélkül, de én kedvelem a boraikat.

melóstibi vagyok Juhászéknál 5.szürete kb.
de például holnap is. :-L
/karira, erre -arra szokok kapni ezt-azt, amit az arra érdemeseknek továbbkarizok ;-) például fékért, stb.../

Ice:
örülök is meg nem is
gondolom, több bicaj itthon, kevesebb meló pöstön.
Vagy ittho' csinyász vmit majd??

lor:
cserepessel vigyázni!! Annyira lepusztult volt eccer, hogy asszony szó nélkül sarkon fordult. /s igazat is adtam neki: hányás, törött üveg, plafonig érõ szemét, stb./
Inkább mályinka fölött gunyhó, de leginkább Toldi kunyhó sztem, ha csak 2esben lesztek naon romcsi lehet!

még Ice:
titkos gunyhóhoz január közepén?? Ági kinnaludna, csak fasza hó legyen, meg rágcsálómentesség!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Feszítsd fel gyorsan az egyiket! :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en is most kaptam kezhez ket uveg ilyen Juhaszos bort.

Amikor a Savanyu azt monda hogy kuld nekem bort, ugy voltam vele hogy valami asvanyvizes palackba toltott hazi valami lesz, mint amit nagyapam presel a kert vegeben levo ilyenolyan szolokbol.

erre rendes palackozott fasza kinezetu valamiket huz elo nekem Anyam a spajzbol. hat majdnem sokkot kaptam.

az avatarom a pistonheads.com logoja ,)

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tanuljal pocsos ne itten firkalgass.

lehet meg szolok par arcnak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
bomba nyitva lesz....asszem

hozzá valamit saját ízlésed szerint, legyen jó az oktánszáma, meg a mennyisége.....versenydrink-el jobban megy a kerekes joszag

én sztem palyinka meg borocska, vagy nemtom

szoltam Lor nagymesternek is.....annyira nem kellett gyõzködni, csekély ellenállást tanusított

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Maggi: monnyad, mithozzak... Tulképp van itt a garázsban egy régi monti, azzal ki tudok harcolni. Ha tudnék bele szerezni egy 26,8-as (?) nyeregcsövet 400-as hosszban, akkor még inkább... A Pláza mögötti bringabolt (Marikoo?) idén már nem nyit ki, a Bombasztikig meg nem mentem még el.

--Trifo