Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2009. december 28. - 15:05
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. december 28. - 10:56
van ízlése az Úrnak:)Persze sör/bor nem ugyanaz. Én pl. akkor iszom, ha szomjas vagyok. Arra meg sör.
Pezsgõbõl én az Asti-kat szeretem. Cinzano, Ricadonna, stb. Az aszu bor azért nem jó, mert olyan íze van, mint ezeknek a pezsgõknek amikor kimegy belõlük a szénsav. Azt meg nem szeretem.
Írta 2009. december 28. - 10:26
kinalvós jöhet, mehet, benne vok
pest meg kicsit halott nekem év elején, de most tovább is maradok mert ráfekszem a nyelvvizsgámra elvégre már csak az kell a diplomás papíromhoz, nem azt mondom (kopp-kopp) eddig is elvoltam a papírom nélkül nem is panaszkodtam anyagilag miatta, de a belemet is kimelózom amikor fent vagyok, 260-280 órák sokak ám egy hónapra, hiába fizetik meg...a kevesebb lé kevesebb munka is kezd egyre szimpatikusabb lenni;)...aztán majd nézek egyet amikor papírral is ennyit melózok ennél kevesebbért
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. december 28. - 00:50
Pezsgõbõl én az Asti-kat szeretem. Cinzano, Ricadonna, stb. Az aszu bor azért nem jó, mert olyan íze van, mint ezeknek a pezsgõknek amikor kimegy belõlük a szénsav. Azt meg nem szeretem.
Írta 2009. december 28. - 00:47
De egy terepasztalon korom ellenére el bírnék szórakozni sokáig.
http://topi.xdt.hu/i...erepasztal1.jpg
Régebben én is vettem anyunak tokaji bort, névre szólóan. Polcon van egy-két éve már...
Valami minõségi bort én is szívesen kóstolgatnék idõnként. Pedig nem szeretem az alkoholt.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. december 28. - 00:43
A boros dolgot ott 'sztam el hogy még a rocker (jajj!) korszakomban pankokkal lógtam és koncerteken ment a kannásbor, aztán így egy életre megútáltam, de azért ha egy jófajta borból meg kell inni egy pohárral, akkor nem vágok keserû képet hozzá
Írta 2009. december 28. - 00:37
amit nem bírok meginni az a viszki meg a konyak....ittam joféléket is de annak se feküdt izé....rumbol is csak a Portó
Lor: 1-2 joarcnak mindig talalunk helyet, csak nagyon késõre nem huzodhat a muri, meg 100-an se selgyünk mint a ciganzenekar mer nagy lesz a rikács, mer szmolimuter megyen reggelre huzni az igat, osztan neki kell a szliping....szal olyan délután koraesti témázás köll intézõdni....italt meg mindenki hozzon amit szeret, oszt majd cserélgetünk, hogy ne azt igya
Savanyu: Nekem is az ex autóoktatóm Juhász szérianév alatt fut....õ is borászol, jo is bora neki, de nem tom palackoz-e....Csaba keresztneve neki
Írta 2009. december 28. - 00:37
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. december 28. - 00:35
Me akkor ha eccer vki kinyitja, onnantól a mi kurvaanyánkat, ugyanis vége az anyagnak
a tömények birják a 25C-t, a bor nem túlzottan.
sör jó, de a szart nem bírom meginni, Heineken, pl.
Barnák inkább, pilseni tipusú cuccok nem hoznak tûzbe már abszolút
Utóbbi idõben trendi lett bort fogyasztani, de ennek ellenére zsugorodik a piac, illetve tolódik át még mindig vezetõ 2l petpalack alfõdi cuccos felé.
Érdekes dolog amúgy, sok szórakoztató olvasmány is születik a témában, netes portálról nem is beszélve.
Az én véleményem az, hogy helyén kell kezelni a dolgokat, sört/bort/égetett, avinált cuccokat s csá.
a sörös/boros dolog cseppet sántit, nyomjál egy marhalábszárat bográcsban, s próbálj meg inni hozzá egy Tatrant, vagy egy vastagabb villányi bordói jellegû bort
Tatran is zsíííír de.
Írta 2009. december 28. - 00:31
régebben (meg most is azért...) odáig voltam a kisvasutakért. de ami rendes sihuhu meg minden.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. december 28. - 00:26
Más:
Asszondja Tam:
"nem akarok beleszólni, de biztos nem lesz elég, ami eddig jött, mert már ez is sok lesz..."
Erre én:
"áá ne izgulj kell még"
Miután összeraktam ezt a két pályát, és maradt egy 70 literes Ikeás dobozra való, elgondolkodtam, lehet, hogy egy kicsit sok lett:)
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. december 28. - 00:25
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. december 28. - 00:17
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. december 28. - 00:14
Maradok sörpárti, hamár hülyemagyarfocihoz az dukál.
De mindenképp érdekes, hogy itt mennyien szeretik és még értenek is hozzá.
Írta 2009. december 28. - 00:07
A savanyu - Juhász pincészet reláció hogy is néz ki? Az elvtelen nyalás szándéka nélkül, de én kedvelem a boraikat.
melóstibi vagyok Juhászéknál 5.szürete kb.
de például holnap is. :-L
/karira, erre -arra szokok kapni ezt-azt, amit az arra érdemeseknek továbbkarizok ;-) például fékért, stb.../
Ice:
örülök is meg nem is
gondolom, több bicaj itthon, kevesebb meló pöstön.
Vagy ittho' csinyász vmit majd??
lor:
cserepessel vigyázni!! Annyira lepusztult volt eccer, hogy asszony szó nélkül sarkon fordult. /s igazat is adtam neki: hányás, törött üveg, plafonig érõ szemét, stb./
Inkább mályinka fölött gunyhó, de leginkább Toldi kunyhó sztem, ha csak 2esben lesztek naon romcsi lehet!
még Ice:
titkos gunyhóhoz január közepén?? Ági kinnaludna, csak fasza hó legyen, meg rágcsálómentesség!
Írta 2009. december 28. - 00:01
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. december 27. - 23:56
Amikor a Savanyu azt monda hogy kuld nekem bort, ugy voltam vele hogy valami asvanyvizes palackba toltott hazi valami lesz, mint amit nagyapam presel a kert vegeben levo ilyenolyan szolokbol.
erre rendes palackozott fasza kinezetu valamiket huz elo nekem Anyam a spajzbol. hat majdnem sokkot kaptam.
az avatarom a pistonheads.com logoja ,)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. december 27. - 23:48
lehet meg szolok par arcnak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. december 27. - 23:13
hozzá valamit saját ízlésed szerint, legyen jó az oktánszáma, meg a mennyisége.....versenydrink-el jobban megy a kerekes joszag
én sztem palyinka meg borocska, vagy nemtom
szoltam Lor nagymesternek is.....annyira nem kellett gyõzködni, csekély ellenállást tanusított
Írta 2009. december 27. - 22:51
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére