Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
sertésinfluenza. Zöld banánt ne vegyél már... :)

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ha az ember sokat ül/fekszik -másképp nem lehet tanulni/aludni- egy pár napja, és csak ilyen negyed-fél órás sétákat iktat be napi 3-4x, akkor az lehet, hogy gyakorlatilag elvesztik az izmok a tónusokat??? nagyon durva, kelnék fel reggel, és gyakorlatilag összeestem - felállni se bírtam, egyszerûen nem tudtam kontrollálni a végtagjaim izmait...azóta is ez van, gyakorlatilag egy nehezebb könyvet nem bírok megemelni, és a lépcsõn se bírok csak úgy felfutni....:(:S:S

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
na ez az,amit még én sem tudok.:) Döntés eszemben sincs, motoron is talán, ha két-háromszor ültem életemben. Amúgy köszi.

Jorus: Te sem egyszerû darabot választottál:)

Más:Nem jár valaki mostanság a Fót - Gyõr vonalon, Hozétól kellene egy töltõt elhozni.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Gádzsinak leszen. Végül Víg Özvegy lett, elnöki vagy mien páholy. Az volt a legdrágább, így gondolom az a legjobb. :)

hááát nekem mindjárt többet is ajcsizhatnál:D
Engem A doktor úr érdekel a legjobban, de függ attól is, hogy kinek lesz a jegy.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

jocek otthon van a témában, nyáron ilyen helyen melózott
egyszer küldtem egy kis pályán én is Nála egy 150 ccm-es automatával. papucs, póló. a combom fáradt el getszi mód
elvileg ingatag egy dög, de ügyesen kell dönteni, combból tartani magad, aztán akkor nem lesz gond.
arra készülj, hogy utána nagyon fog fájni a combod :)

mirõl beszélsz?:D

Kela,ne parázz tõle
arra figyelj hogy eszedbe se jusson dönteni,mint pl. egy motort!
milyen quad lesz az áldozat?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

szerdán elvileg lesz lehetõségem egy viszonylag nagyobbat quadozni(csak benzinköltség lesz), mennyire kell parázni ettõl a holmitól? Mert ránézésre egy motor is stabilabbnak tûnik:D,ellenben eléggé hajt a kíváncsiság,de összetörni sem szeretném magam.

jocek otthon van a témában, nyáron ilyen helyen melózott
egyszer küldtem egy kis pályán én is Nála egy 150 ccm-es automatával. papucs, póló. a combom fáradt el getszi mód
elvileg ingatag egy dög, de ügyesen kell dönteni, combból tartani magad, aztán akkor nem lesz gond.
arra készülj, hogy utána nagyon fog fájni a combod :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
hááát nekem mindjárt többet is ajcsizhatnál:D
Engem A doktor úr érdekel a legjobban, de függ attól is, hogy kinek lesz a jegy.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Valaki tudna ajánlani elõadást? Ajcsiba lesz a jegy, nekem egyik se mond semmit se nem. Köszi!

http://www.operettsz...php?pid=tickets

Elõbb szólsz, olcsóbb lett volna az ajcsi, mert volt egy csomó jegyem. Csak közbejött egy karácsony.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Valaki tudna ajánlani elõadást? Ajcsiba lesz a jegy, nekem egyik se mond semmit se nem. Köszi!

http://www.operettsz...php?pid=tickets

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
arra számíts h fél óra kvadozás után állni se birsz majd.....baszott fárasztó ha küldöd neki.....

stabil, csak nem nehéz vele felborulni, pláne keréknyomban

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szerdán elvileg lesz lehetõségem egy viszonylag nagyobbat quadozni(csak benzinköltség lesz), mennyire kell parázni ettõl a holmitól? Mert ránézésre egy motor is stabilabbnak tûnik:D,ellenben eléggé hajt a kíváncsiság,de összetörni sem szeretném magam.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én is filóztam már rajta, talán nyáron belevágok.....maj meglássuk

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
huhh, de rég airsoft-oztam már, idén odáig jutottam, hogy kicsit feltuningoltam a csúzlit, de ennyi, nem is jutottam el pályára, egyik haverom használta a fegyót, hogy legalább ne itthon porosodjon :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

transzformersz az jo. Megan Fox!

Ezzel a fél perces autószerelõs résszel kíváncsi lennék, hány embert ültettek le(vagy inkább álltattak fel:D:D)...
CJ: sze'... ott lettem volna. Fénykép, vagy valami? Én biztos lefotóztam volna magam vele. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Homokbányán laktanya? :)

airsoft palya. valami jegenyefa utca. elvileg a haverek tudjak hova megyunk en csak vezetek.

Dave: angliaban is csak arra irjak rahogy Champagne ami tenyleg az. es sokkal inkabb hasznaljak szoban es irasban is a sparkling wine kifejezest.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Halljátok mi történt ma...
Jövünk hazafele 3-an barátokkal bicózásból, és láttuk, hogy egy ember a fõúton menetel a kutyájával, két bottal a kezében, meg kalap rajta. Püfölte náha a szalagkorlátot, meg ordibált. Megvártuk, ment más irányba. Egyik gyerekkel elmentünk haza, aztán ketten gondoltuk, hogy meg kéne nézni, megy végig a fõúton. Melléértünk, köszöntem, magyarul egy mukkot sem tudott, kérdeztem angolul, aztán mondom honnan jöttél, miért vagy itt, hova mész és miért. Keverte a franciát az angollal, annyit kiszedtem belõle, hogy Franciaországból jött,(õ maga is francia) 5 hónapja, félig gyalog, félig vonattal. De se táska, semmi. És azt mondta, hogy Indiába megy. Nem értettem minek, mert franciául nem sokat tudok. Kérdeztem, hogy alvás, evés-ivás? Azt mondta, nem tudom, aludni a kutyájával szokott, aki egyébként nagyon fajin volt. Enni-inni, kávét, szendvics, de pénze nincs. Adtam neki kétszáz forintot, hogy ebbõl tudsz venni kávét meg enni neked és a kutyádnak valamit. (nem volt nálam több pénz) Aztán magyarázott még valami 200 évrõl, amikor megkérdeztem az útjának a miértjét. Biztos vallásos. Aztán Szanda végénél megálltunk, odaadtam neki a szelepsapkámat, hogyha valahol leírja ezt az utat, emlékezzen, és említsen meg minket is. Nem akarta elõször elfogadni, mert hogy emlékezni fog, a fejébe benne lesz. Aztán, hogy erre biztos szükségem van. Mondtam neki, hogy van otthon sok, fogadja el, tegye el emlékbe. Aztán sok szerencsét kívántunk, és elmentünk, õ ment tovább a fõút mellett.
Blog off, de érdekes volt, még most sem tudok ezzel mit kezdeni, hogy ilyen van.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

holnap Kecso Airsoft! ehhe

bekeszitettem az AK-kat

Homokbányán laktanya? :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tam: pont a duplája volt annak, amit írtál. francia cucc, méthode traditionelle, brut, palackban erjesztett. igaz, hogy nem champagne-i, hanem crémant, Bordeaux-ból. sparkling wine volt ráírva, ahogy a még jóval drágább francia pezsgõkre is..egyedül talán valami mocsokdrága pezsgõ volt, ami "champagne, vintage" volt, pedig a címkék szerint nem csak azt palackozták Champagne tartományban...de a kis ártáblácskákon is rajta volt, hogy melyik a habzó bor, meg melyik a pezsgõ...5 alatt nem volt pezsgõ...

edit: ahogy nézem itt az angol weboldalakat meg a wiki-t, az jön le, hogy minden bor alapú ital, ami szignifikáns mennyiségû CO2-t tartalmaz, az sparkling wine. de csak az lehet champagne, ami az elõírt típusú, Champagne-ben termett szõlõkbõl készült, és ott is került palackozásra, illetve erjesztésre. szóval valami hasonló lehet, mint nálunk "A Tokaji" - gondolom ott is van rá szigorú szabályozás, ellenõrzés meg minden...

szóval szerintem ezek az "átmeneti" dolgok olyanok, amiket valami nagyobb szõlõtermõ területen termesztenek, ott is erjesztik meg a bort, aztán a bor egy részét palackozzák meg erjesztik meg másodjára Champagne-ban, hogy azért mégiscsak ráírhassák, hogy "Bottled in Champagne"...

nálatok kint hogy használják, nem tudod? én a legtöbbet külföldön a sparkling wine kifejezéssel találkoztam -Angliában sajna még nem voltam:(-, a champagne az nagyon elit kifejezésnek hat a vendéglátósoknál...

a spanyol Cava-k voltak 5 rugóért, az is hagyományos eljárás...az alatt meg csak a a német/osztrák Sekt-ek, meg a digó Asti-k, amiket nagy tankokban csinálnak, és tolnak hozzá széndioxidot az erjedés során.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
holnap Kecso Airsoft! ehhe

bekeszitettem az AK-kat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
lor:
ááá, az régi történet
csak azért mondtam, mert viszonylag ismert, gyakran járt út melletti barlangszállás, sok birka is használja néha
minket is meglepetésként ért a negatív állapot...