--Trifo
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
#16701
Posted 2009. December 29. - 14:44
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
#16702
Posted 2009. December 29. - 13:58
#16703
Posted 2009. December 29. - 12:42
Jorus: Te sem egyszerû darabot választottál:)
Más:Nem jár valaki mostanság a Fót - Gyõr vonalon, Hozétól kellene egy töltõt elhozni.
#16704
Posted 2009. December 29. - 12:40
hááát nekem mindjárt többet is ajcsizhatnál:D
Engem A doktor úr érdekel a legjobban, de függ attól is, hogy kinek lesz a jegy.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
#16705
Posted 2009. December 29. - 12:14
jocek otthon van a témában, nyáron ilyen helyen melózott
egyszer küldtem egy kis pályán én is Nála egy 150 ccm-es automatával. papucs, póló. a combom fáradt el getszi mód
elvileg ingatag egy dög, de ügyesen kell dönteni, combból tartani magad, aztán akkor nem lesz gond.
arra készülj, hogy utána nagyon fog fájni a combod
mirõl beszélsz?
Kela,ne parázz tõle
arra figyelj hogy eszedbe se jusson dönteni,mint pl. egy motort!
milyen quad lesz az áldozat?
#16706
Posted 2009. December 29. - 12:11
jocek otthon van a témában, nyáron ilyen helyen melózottszerdán elvileg lesz lehetõségem egy viszonylag nagyobbat quadozni(csak benzinköltség lesz), mennyire kell parázni ettõl a holmitól? Mert ránézésre egy motor is stabilabbnak tûnik:D,ellenben eléggé hajt a kíváncsiság,de összetörni sem szeretném magam.
egyszer küldtem egy kis pályán én is Nála egy 150 ccm-es automatával. papucs, póló. a combom fáradt el getszi mód
elvileg ingatag egy dög, de ügyesen kell dönteni, combból tartani magad, aztán akkor nem lesz gond.
arra készülj, hogy utána nagyon fog fájni a combod
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
#16707
Posted 2009. December 29. - 12:10
Engem A doktor úr érdekel a legjobban, de függ attól is, hogy kinek lesz a jegy.
#16708
Posted 2009. December 29. - 12:07
Elõbb szólsz, olcsóbb lett volna az ajcsi, mert volt egy csomó jegyem. Csak közbejött egy karácsony.Valaki tudna ajánlani elõadást? Ajcsiba lesz a jegy, nekem egyik se mond semmit se nem. Köszi!
http://www.operettsz...php?pid=tickets
#16709
Posted 2009. December 29. - 12:03
http://www.operettsz...php?pid=tickets
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
#16710
Posted 2009. December 29. - 11:00
stabil, csak nem nehéz vele felborulni, pláne keréknyomban
#16711
Posted 2009. December 29. - 10:48
#16712
Posted 2009. December 29. - 10:16
#16713
Posted 2009. December 29. - 09:36
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
#16714
Posted 2009. December 29. - 02:08
transzformersz az jo. Megan Fox!
Ezzel a fél perces autószerelõs résszel kíváncsi lennék, hány embert ültettek le(vagy inkább álltattak fel:D:D)...
CJ: sze'... ott lettem volna. Fénykép, vagy valami? Én biztos lefotóztam volna magam vele.
#16715
Posted 2009. December 29. - 01:38
Homokbányán laktanya?
airsoft palya. valami jegenyefa utca. elvileg a haverek tudjak hova megyunk en csak vezetek.
Dave: angliaban is csak arra irjak rahogy Champagne ami tenyleg az. es sokkal inkabb hasznaljak szoban es irasban is a sparkling wine kifejezest.
RAUH-Welt
B E G R I F F
#16716
Posted 2009. December 29. - 01:00
Jövünk hazafele 3-an barátokkal bicózásból, és láttuk, hogy egy ember a fõúton menetel a kutyájával, két bottal a kezében, meg kalap rajta. Püfölte náha a szalagkorlátot, meg ordibált. Megvártuk, ment más irányba. Egyik gyerekkel elmentünk haza, aztán ketten gondoltuk, hogy meg kéne nézni, megy végig a fõúton. Melléértünk, köszöntem, magyarul egy mukkot sem tudott, kérdeztem angolul, aztán mondom honnan jöttél, miért vagy itt, hova mész és miért. Keverte a franciát az angollal, annyit kiszedtem belõle, hogy Franciaországból jött,(õ maga is francia) 5 hónapja, félig gyalog, félig vonattal. De se táska, semmi. És azt mondta, hogy Indiába megy. Nem értettem minek, mert franciául nem sokat tudok. Kérdeztem, hogy alvás, evés-ivás? Azt mondta, nem tudom, aludni a kutyájával szokott, aki egyébként nagyon fajin volt. Enni-inni, kávét, szendvics, de pénze nincs. Adtam neki kétszáz forintot, hogy ebbõl tudsz venni kávét meg enni neked és a kutyádnak valamit. (nem volt nálam több pénz) Aztán magyarázott még valami 200 évrõl, amikor megkérdeztem az útjának a miértjét. Biztos vallásos. Aztán Szanda végénél megálltunk, odaadtam neki a szelepsapkámat, hogyha valahol leírja ezt az utat, emlékezzen, és említsen meg minket is. Nem akarta elõször elfogadni, mert hogy emlékezni fog, a fejébe benne lesz. Aztán, hogy erre biztos szükségem van. Mondtam neki, hogy van otthon sok, fogadja el, tegye el emlékbe. Aztán sok szerencsét kívántunk, és elmentünk, õ ment tovább a fõút mellett.
Blog off, de érdekes volt, még most sem tudok ezzel mit kezdeni, hogy ilyen van.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
#16717
Posted 2009. December 29. - 00:33
#16718
Posted 2009. December 29. - 00:30
edit: ahogy nézem itt az angol weboldalakat meg a wiki-t, az jön le, hogy minden bor alapú ital, ami szignifikáns mennyiségû CO2-t tartalmaz, az sparkling wine. de csak az lehet champagne, ami az elõírt típusú, Champagne-ben termett szõlõkbõl készült, és ott is került palackozásra, illetve erjesztésre. szóval valami hasonló lehet, mint nálunk "A Tokaji" - gondolom ott is van rá szigorú szabályozás, ellenõrzés meg minden...
szóval szerintem ezek az "átmeneti" dolgok olyanok, amiket valami nagyobb szõlõtermõ területen termesztenek, ott is erjesztik meg a bort, aztán a bor egy részét palackozzák meg erjesztik meg másodjára Champagne-ban, hogy azért mégiscsak ráírhassák, hogy "Bottled in Champagne"...
nálatok kint hogy használják, nem tudod? én a legtöbbet külföldön a sparkling wine kifejezéssel találkoztam -Angliában sajna még nem voltam:(-, a champagne az nagyon elit kifejezésnek hat a vendéglátósoknál...
a spanyol Cava-k voltak 5 rugóért, az is hagyományos eljárás...az alatt meg csak a a német/osztrák Sekt-ek, meg a digó Asti-k, amiket nagy tankokban csinálnak, és tolnak hozzá széndioxidot az erjedés során.
#16719
Posted 2009. December 29. - 00:10
bekeszitettem az AK-kat
RAUH-Welt
B E G R I F F
#16720
Posted 2009. December 28. - 23:56
ááá, az régi történet
csak azért mondtam, mert viszonylag ismert, gyakran járt út melletti barlangszállás, sok birka is használja néha
minket is meglepetésként ért a negatív állapot...

Sign In
Create Account

Back to top






