Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

szerintem több lesz az
400$ a cucc, mondjuk 40$ a posta -> 440$ x 200 = 88 000 ft
erre jön a 12% vám (98 560ft), majd erre az összegre tolják rá az áfát -> 123 200ft

meg azt dumáld le a csókával, h küldje el ide is, ne csak usaba

Csávóval le van dumálva, vám meg nem úgy van hogy kevesebb?
Szerk.: dollár meg nem 200

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

bele van számolva, 110 alatt meg kell állnia (30% vámáfával számolva).

szerintem több lesz az
400$ a cucc, mondjuk 40$ a posta -> 440$ x 200 = 88 000 ft
erre jön a 12% vám (98 560ft), majd erre az összegre tolják rá az áfát -> 123 200ft

meg azt dumáld le a csókával, h küldje el ide is, ne csak usaba

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Akkor minden pénzt megér. :D
A vámáfát még számold hozzá, az amerikaiak nem szeretnek trükközni.

bele van számolva, 110 alatt meg kell állnia (30% vámáfával számolva).

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Ez megér ennyit? Számold bele hogy szerelmes vagyok a bianchi bringákba, és mindigis az álmom volt egy celeste színû. Ja és májerfaktor :D

Akkor minden pénzt megér. :D
A vámáfát még számold hozzá, az amerikaiak nem szeretnek trükközni.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Valahol meg lehet nézni? :D

almodik a nyomor :D

van sajat csajod kulonbenis. atul a masik szobaba odahuz maga ele egy laptopot vagy mittudomen, aztan hajra.

raadasul neked meg az a luxus is meglenne hogy utanna egybol mehet az akcio is, az en csajom 1600km-re van innen...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ez kicsit huhh
http://mmtbszsz.hu/2...abouts/#respond

ezek szerint azok a 'hobbisták' is kötelesek hollétüket megadni, akiknek van licenszük és kimennek mondjuk egy salzkammergut versenyre? :o

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

en haveroknal voltam, megitunk egy uveg Bacardit, meg egy uveg pezsgot. elbeszelgettunk, neztuk a viva tv-n azt a top100as baromsagot, vagyis az ment a hatterben aztan mikor valami csajos vonaglos klipp volt akkor neztuk, amugy nem :D

olyan 2 korulre elalmosodott mindenki, akkor hazasetaltam. itthon meg megneztem a SA Spurs - Miami Heat meccs veget, csajom tartott nekem sztriptizt webcam-en (akkor jott furdesbol :D) hogy jobbat almodjak, aztan elhuztam szunyalni.

Valahol meg lehet nézni? :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

az a vaz nem er annyit. az a kromozott valami a UCI csikokkal?

Tudod kinek kell az a hulladék...komplett bringaként van 500 dodoért.
Õ az én drágám

Ez megér ennyit? Számold bele hogy szerelmes vagyok a bianchi bringákba, és mindigis az álmom volt egy celeste színû. Ja és májerfaktor :D
A Bianchi szerelemhez hozzátartozik hogy életem elsõ outija is bianchi volt, és imádtam...Ezért is igyekszem valami ilyesmit beszerezni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Szóval ilyen nagy tételben (100k) is megoldható a dolog?
Az esti pm-et enyhén ittas állapotban írtad? :D

nem! (nem csak enyhén) :D
persze megoldható amúgy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az a vaz nem er annyit. az a kromozott valami a UCI csikokkal?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kell paypalozni?

Este találtam egy Bianchi Pista vázat 100k lenne mire ideérne, szóval a váltókról letettem, végülis szerintem az eladó dobott rá az ajánlatomra 50 centet hogy ne kelljen annyiért odaadnia :D
Szóval ilyen nagy tételben (100k) is megoldható a dolog?
Az esti pm-et enyhén ittas állapotban írtad? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en haveroknal voltam, megitunk egy uveg Bacardit, meg egy uveg pezsgot. elbeszelgettunk, neztuk a viva tv-n azt a top100as baromsagot, vagyis az ment a hatterben aztan mikor valami csajos vonaglos klipp volt akkor neztuk, amugy nem :D

olyan 2 korulre elalmosodott mindenki, akkor hazasetaltam. itthon meg megneztem a SA Spurs - Miami Heat meccs veget, csajom tartott nekem sztriptizt webcam-en (akkor jott furdesbol :D) hogy jobbat almodjak, aztan elhuztam szunyalni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...

kell paypalozni?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

azér ez kicsit erõs.. :)

Jolvanna, ezesetben megtanultam egyenesen menni, 3-asig felváltottam (!!!), és szlalomoztam a parkolóban az elválasztó fék között. Tolattam is, meg tolatva kanyarodtam is :D Tetszik ez az egész.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Csak óvatosan, tegnap nem volt gyenge ,amikor jött a mentõ. A srác nagyjából 6 helyen hányt le. Szar volt látni, hogy ennyire is szét lehet csúszni.

Aki hülye....

Nnna, én megtanultam vezetni (teljesen józanon, full üres tecsó parkolóban, semmi gáz), fél óra alatt csak 2x fulladtam le! :D igaz, kicsit kuplungszag volt...4-en ittunk meg egy üveg pezsgõt, szóval nálunk sem az alkoholizálás dominált...

azér ez kicsit erõs.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

tök egyet értek

én meg családi alapon élvezhettem sok qrva hangos szar zenét (na jó volt 2 kispál meg egy quimby) tömegnyi ittas embert, egy puccos kocsmában reggel 4ig. . még kipróbáltam a telefonban a játékokat is, edig még azt se tettem soha

Tigger, ha Te már mobilon játékokkal babrálsz...akkor nagyon szenvedhettél! :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Nnna, én megtanultam vezetni (teljesen józanon, full üres tecsó parkolóban, semmi gáz), fél óra alatt csak 2x fulladtam le! :D igaz, kicsit kuplungszag volt...4-en ittunk meg egy üveg pezsgõt, szóval nálunk sem az alkoholizálás dominált...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nagyon nem izgat, nekem ez csak egy napja az évnek. Ami igazából még idegesít is az a petárdázás, ezt egyszerûen nem tudom megérteni, de fõleg a kutyákat sajnálom.

tök egyet értek

én meg családi alapon élvezhettem sok qrva hangos szar zenét (na jó volt 2 kispál meg egy quimby) tömegnyi ittas embert, egy puccos kocsmában reggel 4ig. . még kipróbáltam a telefonban a játékokat is, edig még azt se tettem soha
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Atomnak valszeg azért van olyan kevés postja, mert van annyi esze, hogy ne a gép elõtt üljön, hanem bringázzon.

Nekünk sikerült kellemes társaságban, színjózanul fogadni az újévet. Sokat nem akartam inni, keveset meg minek. Amúgy nem csak én voltam ezzel így, pl az éjféli pezsgõbontogatásnál percekkel éjfél után vettük észre, hogy csak kölyök/alkoholmentes pezsgõk vannak nyitva. Senkinek se hiányzott nagyon.

--Trifo

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Csak óvatosan, tegnap nem volt gyenge ,amikor jött a mentõ. A srác nagyjából 6 helyen hányt le. Szar volt látni, hogy ennyire is szét lehet csúszni.

Én pedig figyelmeztettelek, hogy vigyázz...! :D